• emo.gr
  • Sport
  • Ευρωλίγκα με εκτός έδρας ματς για ΠΑΟ & ΟΣΦΠ
Ευρωλίγκα με εκτός έδρας ματς για ΠΑΟ & ΟΣΦΠ

Ποντάρουμε σε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ

Δοκιμάζονται εκτός οι αιώνιοι για την Ευρωλίγκα, όμως μπορούν να φέρουν τα διπλά.

Η ήττα από τη Μακάμπι στο ΣΕΦ ήταν εκτός προγράμματος και έφερε πίσω την ομάδα του Πειραιά.Οι «ερυθρόλευκοι» απόψε (19:00, ΕΡΤ1) δοκιμάζονται στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Νταρουσάφακα και έχουν ανάγκη τη νίκη για πολλούς λόγους.  Πρωτίστως, χρειάζονται τη νίκη για να φτάσουν στο 6-4  και κυρίως για να αποκτήσουν πλεονέκτημα απέναντι σε μία ευθέως ανταγωνιστική ομάδα (έχει επίσης ρεκόρ 5-4) για την πρόκριση στην οκτάδα.  Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Δημήτρη Αγραβάνη και ελπίζει το διάστημα έξι ημερών από τον τελευταίο αγώνα (τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΣΕΦ) να έδωσε τις απαραίτητες ανάσες και η ομάδα να εμφανιστεί πανέτοιμη να πάρει το διπλό στην αγαπημένη της Πόλη

Στον αντίποδα, ερωτηματικό αποτελεί για τον Ντέιβιντ Μπλατ η παρουσία των Αντριάν Μερμάν και Λουκ Χαρανγκόντι, που απουσίασαν και από την ήττα της Νταρουσάφακα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ αλλά είναι πολύ πιθανό να επανεμφανιστούν αμφότεροι.  Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει προϊστορία σε αναμετρήσεις των δύο ομάδων, καθώς ουδέποτε άλλοτε έχουν αναμετρηθεί. Απέναντι σε ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ και Εφές έχασε στις λεπτομέρειες ένα μεγάλο «διπλό». Ο Παναθηναϊκός φιλοδοξεί απόψε (22:00, Novasports 2) να μη μείνει με τις εντυπώσεις, αλλά να πάρει τη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Ο Τσάβι Πασκουάλ επιστρέφει στην πόλη του, εκεί που πέρασε οκτώ και πλέον χρόνια ως πρώτος προπονητής και πολλά περισσότερα σε άλλες θέσεις. Ο ίδιος φιλοδοξεί να οδηγήσει την ομάδα του στην έκτη νίκη σε δέκα ματς της Ευρωλίγκας θέτοντας εκτός τροχιάς οκτάδας τους Καταλανούς.

Ο Τζέιμς Γκιστ θα είναι απών ξανά και για άλλους περίπου 4 μήνες, αλλά έχουν ήδη μπει στο rotation οι Μάικ Τζέιμς και Κένι Γκέιμπριελ. Στον αντίποδα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας που είδε την ομάδα του να μετρά τρεις σερί ήττες στην Ευρωλίγκα και να έχει πέσει στο 4-5, δεν υπολογίζει σίγουρα στον Πάου Ρίμπας, αμφίβολος είναι ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, αλλά πλέον έχουν επανέλθει οι Τζάστιν Ντόελμαν και Βίκτορ Κλαβέρ, ενώ αποκτήθηκε και ο Αμερικανός με βοσνιακό διαβατήριο Άλεξ Ρένφρο.

Οι δύο ομάδες μετρούν δεκαετίες προϊστορίας, με την Μπαρτσελόνα να υπερέχει με 23 νίκες σε 36 αγώνες. Μάλιστα με τη νίκη του ο Παναθηναϊκός στην πιο πρόσφατη συνάντησή τους, τον περασμένο Δεκέμβριο στο ΟΑΚΑ (93-86), έβαλε τέλος σε ένα σερί εννιά ηττών από τους «μπλαουγκράνα». Πάντως οι «πράσινοι» έχουν να καυχιούνται πως στο μεγαλύτερο ραντεβού των δύο ομάδων, στον τελικό του Παρισιού το 1996, πριν από 20 χρόνια υπήρξαν νικητές.

Ποντάρουμε σε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ

Και με στοιχηματικό ενδιαφέρον οι αναμετρήσεις, καθώς και οι δύο ελληνικές ομάδες προσφέρονται σε τιμές αουτσάιντερ όμως έχουν την ποιότητα να αλώσουν τις έδρες των αντιπάλων τους.

Στο 2.20 ο Ολυμπιακός, στο 2.60 ο ΠΑΟ

Στο 5.72 η δυάδα

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη