• emo.gr
  • Sport
  • Βάρντι να φύγουμε και η ξανθιά φράντζα του Ρονάλντο οφσάιντ!
Βάρντι να φύγουμε και η ξανθιά φράντζα του Ρονάλντο οφσάιντ!

Ρεάλ και Ατλέτικο πρόκριση, “μαγκιά” Λέστερ και Μπάγερν: Παρότι είχαν αμφότερες σαφές προβάδισμα από τα πρώτα ματς, δυσκολεύτηκαν εξαιρετικά, ιδίως οι ελιτιστές ρεαλιστές της Ρεάλ που μετά έτρεχαν σαν ραλίστες.

Τα δύο εισιτήρια χωρίς επιστροφή για τους ημιτελικούς δόθηκαν απόψε. Ρεάλ και Ατλέτικο συνεχίζουν με στόχο το «ιερό Δισκοπότηρο»  του Champions League.

Παρότι είχαν αμφότερες σαφές προβάδισμα από τα πρώτα  ματς, δυσκολεύτηκαν εξαιρετικά, ιδίως οι ελιτιστές ρεαλιστές της Ρεάλ που μετά έτρεχαν σαν ραλίστες.

Βάρντι να φύγουμε!

Η Ατλέτικο είχε κερδίσει 1-0, έκανε το 0-1 στο πρώτο ημίχρονο κι όλα έδειχναν ότι τελείωσε το ματς. Οι πεισματάρηδες Άγγλοι όμως είχαν άλλη άποψη. Έκαναν το 1-1 με τον Βάρντι κι αν ο τελευταίος δεν την είχε δει Ρονάλντο, κάνοντας τακουνάκια προς την εστία, αντί για σουτ, ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.

Η ουσία είναι πως το γήπεδο έγειρε στο βου (sic) ημίχρονο, η «ταπεινή» Λέστερ έκανε 16 τελικές, ενώ η ομάδα του Σιμεόνε ούτε μία, ούτε  καν στην τελευταία φάση σε άδειο τέρμα, με τον Σμάιχελ να έχει πάει μπροστά (είχε ξεχάσει το θερμοσίφωνα ανοικτό) για το 2-1, που δεν έδινε πρόκριση, αλλά  μόνο τη νίκη.

Η Λέστερ μπορεί να μην ξαναπαίξει ποτέ στο Τσου-λου, όλη η Ευρώπη όμως υποκλίθηκε στο μέταλλο αυτής της ομάδας και κατανόησε γιατί πήρε πέρυσι τον τίτλο στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του γνωστού κόσμου.

Στο Θεσμό με τις «πριμαντόνες» και την υψηλή τεχνική, η ομάδα που κάνει τα πλάγια κόρνερ «άλα Σημαιοφορίδης» και αλλάζει  το ρυθμό της ένα πλάγιος χαφ πιο αργός κι από την Ιονία Οδό στην επιστροφή του Πάσχα αξίζει σεβασμού.

Χατ τρικ Ρονάλντο

Στη Μαδρίτη το ματς είχε σασπένς: η Μπάγερν έκανε το 1-0 με πέναλτυ, ισοφαρίστηκε σε 1-1 με κεφαλιά του Ρο και στην αμέσως επόμενη φάση δίνει με ένα σπάνιας χαζομάρας αυτογκόλ ξανά την πρωτοπορία στους Βαυαρούς.

Ευτυχώς για τη Ρεάλ που υπήρχε στο ματς ο …τιτάνας της σκέψης Βιδάλ, που με κίτρινη κάρτα συνέχιζε να κάνει τάκλιν δίχως αύριο κι έτσι άφησε την ομάδα του με 10.

Το  κανονικό ματς έληξε 1-2. Στην παράταση ο παίκτης παραπάνω δεν φαινόταν, μέχρι που ο Ρονάλντο με την ξανθιά φράντζα  μισό μέτρο οφσάιντ σούταρε στο σημείο που δεν σκύβει ο «περήφανος»  Νόιερ και 2-2.

Στο 3-2 ο Μαρσέλο (ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου μακράν) πέρασε όλη τη γερμανική άμυνα ( παραλίγο και τη Μέρκελ), «σπάει» την μπάλα σε κενό τέρμα στον Κριστιάνο για να βάλει το 100ό γκολ στο θεσμό, σεβόμενος σαν «παλιοσειρά» την ιεραρχία στην ομάδα.

Στο 4-2 ο «ψαράς» Ασένσιο όμως δεν την έδωσε στον σούπερ σταρ της Ρεάλ που και πάλι ήταν μόνος, σούταρε προς την εστία και το «παστέλωσε», με τον Νόιερ, εμφανώς ξενερωμένο από τα πολλά τόπια που αναπαύθηκαν στο δικό του πλεκτό να προσπαθεί να τη διώξει μόνο  με τα μάτια.

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη