• emo.gr
  • Emotions
  • Καρτέρι θανάτου για το γιατρό: δολοφόνος ο εραστής της συζύγου
Καρτέρι θανάτου για το γιατρό: δολοφόνος ο εραστής της συζύγου

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει οικονομικά ή ακόμη και ερωτικά κίνητρα. Το στοιχείο της χαριστικής βολής, ίσως “ξεκλειδώσει” τις έρευνες, καθώς δείχνει πως κάποιος ή κάποιοι ήθελαν νεκρό τον γιατρό πάση θυσία.

(Ανανεωμένο)

Ένας άνδρας 37 ετών, βουλγαρικής καταγωγής, συνελήφθη ως δράστης της δολοφονίας του 62χρόνου γιατρού, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου είχε βρεθεί νεκρός, φέροντας τραύματα από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι και τον θώρακα, στη θέση «Πιλαλήματα» Σητείας.

Ο δράστης αρχικά προσήχθη ως ύποπτος στο αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας όπου κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε την πράξη του.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης έπαιξε η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής ο οποίος είδε τον δράστη να πετάει το όπλο του εγκλήματος και να φεύγει από το σημείο με Ι.Χ. άσπρου χρώματος.

Αστυνομικοί βρήκαν το όπλο και ακινητοποίησαν το συγκεκριμένο όχημα οδηγώντας στο τμήμα τον οδηγό του.

Στο αστυνομικό τμήμα έχει προσαχθεί και η σύζυγός του θύματος, 35 ετών, επίσης βουλγαρικής καταγωγής, σύμφωνα με το Cretalive.gr.  Η αστυνομία προσανατολίζεται στο ενδεχόμενο το κίνητρο της δολοφονίας να είναι ερωτικό και σε κάθε περίπτωση να αφορά προσωπικές διαφορές.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα ο ίδιος ιστότοπος, άγνωστοι έστησαν ενέδρα στον γιατρό και «γάζωσαν» το αυτοκίνητό του με κυνηγετικό όπλο, με μια σφαίρα να τον «βρίσκει» στο κεφάλι και τρεις στην πλάτη.

Ο άτυχος 62χρονος είχε σήμερα Σάββατο τα γενέθλιά του.

(Νωρίτερα)

Ενας άνδρας βουλγαρικής καταγωγής ανακρίνεται από τους αστυνιμικούς για τη δολοφονία του Σητειακού καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός δίπλα από το αυτοκίνητό του, σήμερα το πρωί, στο δρόμο Σητείας – Μακρύ Γιαλού.
Το σώμα αλλά και το αυτοκίνητο του άτυχου 62χρονου ήταν γαζωμένα από σφαίρες καραμπίνας τις οποίες άδειασαν ο δράστης ή οι δράστες.
Η σύζυγός του γιατρού, μία 35χρονη επίσης βουλγαρικής καταγωγής, με την οποία έχουν ένα τρίχρονο παιδί, έδωσε νωρίτερα κατάθεση στην αστυνομία.
Η ΕΛΑΣ εξεταζει όλα τα ενδεχόμενα, επικεντρώνοντας τις έρευνες για τη διαλεύκανση της δολοφονίας στο στενό περιβάλλον του άτυχου γιατρού.

Οι αρχές έχουν αποκλείσει μέχρι στιγμής το ενδεχόμενο της ληστείας ενώ εκτιμούν ότι ο δράστης ή οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον καρδιολόγο αφού ήξεραν πως κάθε Σαββατοκύριακο πήγαινε στο Μακρύ Γυαλό για να εξετάσει ασθενείς του και θα περνούσε από το συγκεκριμένο σημείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιατρός πυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο μέσα στο αυτοκίνητό του ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να βγει από το όχημα και δέχθηκε τις χαριστικές βολές που τον σκότωσαν.

Είναι νωρίς για εξαγωγή συμπερασμάτων, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει οικονομικά ή ακόμη και ερωτικά κίνητρα. Το στοιχείο της χαριστικής βολής, ίσως “ξεκλειδώσει” τις έρευνες, καθώς δείχνει πως κάποιος ή κάποιοι ήθελαν νεκρό τον γιατρό πάση θυσία.

 


#emo attacks
  • Προς τι ο σάλος; Πήρε ο Ζάεφ το “Μακεδονία” για τη χώρα του; Υπάρχει άλλο κράτος που να φέρει αυτό το όνομα; Το Βόρεια θα το χρησιμοποιεί χαϊδευτικά. Καλά κρασιά και ‘Ακάκιε,τα φασόλια να είναι από τις Πρέσπες”
  • “Δεν πάω πουθενά” απάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στις φήμες που τον φέρνουν στην Αυτοδιοίκηση: παραμένει στην κεντρική πολιτική σκηνή, εκεί που όλα αρχίζουν με χαρά και τελειώνουν με Καρρά!
  • Μέχρι το 2030, 2040 άντε 2050, οι τωρινοί πολιτικοί θα είναι ιδιώτες
  • Ρεμπέτης-Μπέτις μεδέν-μεδέν
  • Υπάρχει μια ύποπτη σιωπή γύρω από την (μη) περικοπή των συντάξεων: μάλλον πήγαν Ιταλία με το ασημένιο βέλος
  • Καζαντζιδική είναι η Κατερίνα ρε παιδιά: “μα το δικό σου αμάρτημα, του κόσμου όλα τα δάχτυλα”