• emo.gr
  • Χρονογράφημα
  • Διαδήλωση ψηφοφόρων στη Λιόν
Διαδήλωση ψηφοφόρων στη Λιόν

Κόκκινη γραμμή για τα πρόβατα αποτελεί η αλλαγή των παραμυθιών, ενώ ζητούν την καθιέρωση αλλαγής φύλου, πριν την 15η βδομάδα και σε κάθε περίπτωση πριν τους κρεμάσουν κουδούνια.

Πρόβατα, κριάρια, μανάρια, κατσικούλες, γίδια και γάλακτος χωρίς τρανς λιπαρά, βγήκαν στους δρόμους της Λιόν διαμαρτύρονται για τις συχνές επιθέσεις λύκων στις στάνες, πράγμα που τους δημιουργεί ανασφάλεια σχετικά με το χρόνο του εφάπαξ της σφαγής.

Η θανάτωση μόνο 40 λύκων τους βρίσκει αντίθετους. Προτείνουν την επιβολή περιοριστικών μέτρων στη φυλή των λύκων, διακοπή της χρηματοδότησης των προγραμμάτων τους και αποπομπή τους από την Ένωση.

Τα πρόβατα θέλουν για κάθε λυκάκι που βγαίνει στο κλαρί να θανατώνονται πέντε ενήλικοι λύκοι.

Επίσης ζητούν την καθιέρωση αλλαγής φύλου, πριν την 15η βδομάδα και σε κάθε περίπτωση πριν τους κρεμάσουν κουδούνια.

Άλλα κλαδικά αιτήματα είναι οι καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στις στάνες, ελεύθερο Wi-Fi σε κάθε μαντρί, καλύτερη ατομική υγιεινή των βοσκών, προγράμματα επανακατάρτισης για μακροχρόνια άεργα κριάρια, πρόσληψη νέων προβάτων με ευέλικτες μορφές θανάτωσης και σύγχρονα θήλαστρα στη συγκομιδή του γάλακτος.

lion

Κόκκινη γραμμή για τα πρόβατα αποτελεί η αλλαγή των παραμυθιών, την οποία μεθοδεύει το Υπουργείο Ζωικής Παραγωγής & Παραπαιδείας. Ο λύκος θα παραμείνει κακός μέχρι να πετρώσει ο Πύργος του Άιφελ, διαμηνύουν. Κάθε προσπάθεια να λειανθούν οι επιπτώσεις της παρουσίας του στον κτηνοτροφικό κόσμο δεν θα περάσουν.

Ο Εμμανουέλ Μακρόν ζήτησε από τα πρόβατα να δείξουν αυτοσυγκράτηση, να αισθανθούν τους κανόνες της Ενωμένης Ευρώπης, να σεβαστούν τον νέο κουτσουρεμένο προϋπολογισμό, τις μεταρρυθμίσεις, τις διαρρυθμίσεις στις στάνες και τα καλεί να γίνουν ανταγωνιστικότερα παράγοντας μαλακό κρέας, τριζάτο παϊδάκι και γάλα έως 2% λιπαρά.

Εννοείται πως θα υπογράψουν Μνημόνιο Συνεργασίας με τον τσοπάνη, τον εκδοροσφαγέα και τον κρεοπώλη, οι οποίοι και θα αξιολογούν την πορεία του Προγράμματος.

Τέλος τα παραπέμπει στον ιστορικό του λόγο στην Πνύκα και τα προειδοποιεί να μην το παρακάνουν με τις κινητοποιήσεις, γιατί σε αυτή την περίπτωση η τελευταία τους σκέψη θα είναι πνί(γη)κα.

Όσον αφορά το δικαίωμα οπλοχρησίας που ζητούν οι τσοπάνηδες, θα τους δοθεί δίχως χρονοτριβή. Με πρόσχημα την απειλή των λύκων τα όπλα θα κρατήσουν τα πρόβατα άντερ κοντρόλ…

 


#emo attacks
  • Μιας και ο Γκαρσία τραυματίστηκε, ο Τάκης περιμένει ένα νεύμα, ένα SMS και επιστρέφει
  • Αγαπάς το ποδόσφαιρο; Απόδειξη (ρολό)
  • Μέχρι και επίδομα ενοικίου στο Κολωνάκι: εκεί κατάντησαν τη χώρα οι προηγούμενοι
  • Εκεχειρία 30 ημερών στη Συρία: για ανθρωπιστικούς λόγους, δηλαδή γιατί έχει χαθεί η μπάλα
  • Μείωση φόρων μακροπρόθεσμα, γείωση βραχυπρόθεσμα
  • Kαλώς μας αναβάθμισε η Moody’s, αλλά το θέμα είναι να μας αναβαθμίσουν και τα Goody’s