• emo.gr
  • Slider
  • Έφυγε ο –γερά- Γερούν που μας ζάλισε το ιερό οστούν
Έφυγε ο –γερά- Γερούν που μας ζάλισε το ιερό οστούν

Γιατί ικανοί είμαστε να τον νοσταλγήσουμε κιόλας . Σύνδρομο Στοκχόλμης σε συνδυασμό με καψούρα για τη νοσταλγική λέξη “πρώην”.
Μαθητευόμενος αλχημιστής των δημοσιονομικών με έφεση στα εσκεμμένα λάθη.
θα μείνει αναπάντητο το ερώτημα για τη λακ που χρησιμοποιεί.

Ο Σεντένο νέος Πρόεδρος  του Γιούρογκρουπ.

Θα πανηγύριζε ο Νότος, αλλά τον θέλουν κι οι Γερμανοί, οπότε υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία  για τη θητεία του.

Γιατί κακά τα ψέματα ο –γερά- Γερούν μας ζάλιζε το ιερό οστούν μια πενταετία. Νυφίτσα τον είπαμε, αλλά ετερόφωτος ήταν  ο καψερός και με μαϊμού πτυχίο. Για να το πούμε κομψά κατά τη θητεία του, λειτουργούσε με ώρες Βερολίνου. Χειμώνα-καλοκαίρι.

Είναι υπερβολή να λεχθεί πως ήταν υπάλληλος του Βόλφανγκ. Σίγουρα όχι εξαρτημένης εργασίας, ενδεχομένως όμως έπαιζε με «μπλοκάκι». Όχι αποδείξεων, απλό, για να καταγράφει τις εντολές.

Ενώ ο Σεντένο δείχνει άρχοντας. Βασιλιάς. Ρονάλντο της πορτογαλικής οικονομίας τον  είχε αποκαλέσει ο Σόιμπλε, που οι έπαινοι δεν ήταν και το φόρτε του.

Δείχνει μπουκαδόρος με άριστη τεχνική κατάρτιση και σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο να έχεις απέναντί σου ένα Πορτογάλο που ξέρει τι εστί Μνημόνιο και βερίκοκο, παρά ένα ψυχρό Ολλανδό,  λίγο τσάτσο, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και την τρελίτσα του.

Φτάνει να μη βγει ο Γιάης (τα «νι» είναι ξεπερασμένα) και πει πως αυτός τον τελείωσε, γιατί εκτός του ότι θα γελάσουν τα τσιμέντα, θα κάνει και συμπαθή τη νυφίτσα με τη μπούκλα…

Γιατί ικανοί είμαστε να τον νοσταλγήσουμε κιόλας . Σύνδρομο Στοκχόλμης σε συνδυασμό με καψούρα για τη νοσταλγική λέξη “πρώην”.

Περασμένα αλλά καθόλου ξεχασμένα. Έπαιξε μεγάλη μπαλίτσα ο Γερούν.

Μαθητευόμενος αλχημιστής των δημοσιονομικών με έφεση στα εσκεμμένα λάθη.

Στις πλατιές μάζες θα μείνει η ανάμνηση της σαχλαμάρας που είπε για τους Νότιους που έφαγαν τα λεφτά στα ποτά και τις γυναίκες, ατάκα θαμώνα συνοικιακού καφενείου με αξιοπρεπή σύνταξη και πάρκινσον, παρά δήλωση Προέδρου του Eurogroup.

Επίσης θα μείνει αναπάντητο το ερώτημα για τη λακ που χρησιμοποιεί, αλλά δεν είναι για τους κοινούς θνητούς τα μυστικά των αδύτων των Βρυξελλών.

Πάμε τώρα με Νότιο παικταρά, να αφήσουμε πίσω τα Μνημόνια. Λίγη επιτροπεία ακόμη θα ψωνίσουμε, εποπτεία θα την πούμε και σε είκοσι χρόνια θα φιλοτεχνηθεί Μνημείο για την Τρόικα που μας έσωζε διαρκώς «κατά τη δεύτερη δεκαετία του αιώνα»


#emo attacks
  • 16 Αυγούστου έφυγαν από τη ζωή η Αρίθα Φράνκλιν, ο Έλβις Πρίσλεϊ αλλά και η Βίκυ Μοσχολιού…
  • Τα Μνημόνια φεύγουν, ο ΕΝΦΙΑ έρχεται
  • Ο Αττίλας μπήκε στην Κύπρο με αμερικάνο νταβατζή, Ταγίπ!
  • “Αναστήθηκε με Λάζαρο” θα είναι ο πρωτότυπος τίτλος που θα διαβάσουμε πολλές φορές
  • Επί κοντώ και επί δύο: ημέρα δόξας για Στεφανίδη-Κυριακοπούλου
  • Πιστοποιητικά λαϊκότητας & ελευθεροστομίας: παπάγια, παπαριά, (δεν σου κάνει την ) άγια