• emo.gr
  • Emotions
  • Τι κάνουν λάθος οι γυναίκες 
Τι κάνουν λάθος οι γυναίκες 

Οι άντρες δε πολυγουστάρουν να τους κυνηγάνε, γιατι ανέκαθεν ήταν ψαράδες, .Ακούσατε ποτέ να χαίρεται ο κυνηγός όταν τρέχει απο πίσω του η αρκούδα;

Γράφει η Ηλέκτρα

Το θέμα  σίγουρα ταλανίζει όλο το γυναικείο πληθυσμό και τυρρανάει τον αντρικό. Τι κάνουμε λάθος εμείς οι γυναίκες σε σχέση με τους άντρες και τρώμε ωραιότατη χυλόπιτα η οποία συνοδεύεται με ουισκάκια,εξόδους με τις φιλενάδες για παρηγοριά γιατι παραδόξως οι περισσότερες γυναίκες γουστάρουν να διαφημίζουν το χωρισμό τους.

Λοιπόν λοιπόν θα ξεκινήσω με την ακοή,ίσως το μεγαλύτερο ”ελάτωμμα΄΄ μιας γυναίκας. Η ακοή ξέρετε είναι πιο δυνατή απο την όραση. Στις γυναίκες λοιπόν αρέσει ν’ακούνε τα παραμυθάκια του εκάστοτε άντρα που θα της αραδιάσει ,τι (θα) έκανε στη (κατα φαντασία) ζωή του για να τις ρίξει. Φυσικά οι περισσότερες πέφτουν διότι έχουν ανάγκη απο τέτοια λόγια. Μα να μη ζήσουν ”Το Ημερολόγιο”; Σόρρυ άγνωστη φιλεναδίτσα μου αλλά η ζωή σου δεν είναι σκηνοθετημένη -τουλάχιστον απο τον Νικ Κασσαβέτης -σόρρυ κιόλας. Πρέπει να μάθουμε να φιλτράρουμε αυτά που ακούμε και να πιστεύουμε αυτά που πρέπει να πιστέψουμε. Καλώς ή κακώς έχουμε μάθει να σχεδιάζουμε τη χώρα των Θαυμάτων και να νομίζουμε οτι είμαστε η Αλίκη.

Την  τάση ”Κεντέρης” τη γνωρίζουμε όλες. Το να τρέχει η καθε μια πίσω απο εναν άντρα. Οι άντρες  δε πολυγουστάρουν να τους κυνηγάνε, γιατι ανέκαθεν ήταν ψαράδες, .Ακούσατε ποτέ να χαίρεται ο κυνηγός όταν τρέχει απο πίσω του η αρκούδα;

Το άλλο το κακο συνήθειο.Τους πνίγουμε.Πρέπει να αντιληφθούμε οτι οι άντρες είναι απο τη φύση τους άτομα με τάσεις πολυγαμικές.Το να μπούν σε διαδικασίες σχέσης είναι ηδη κόντρα στη φύση τους.
Αν θέλει να δει ο άνθρωπος Champions League αστον το κακομοίρη να δει,αμα δε θες φτιάξτα με Βάζελο ή βγες με τις φίλες σου (σε περίπτωση που είναι Ολυμπιακός).Όταν γνωρίζεις τον γκόμενο μη παρατάς τη παρέα σου και σου φαίνεται παράλογο που θα βγεί ο άλλος με τα φιλαράκια για ποτάρες.

‘Δεδομένο μ ‘είχες, κάθομαι και περιμένω” λεει ο Παντελίδης και τραγουδάει η “Λίτσα” στα ελληνάδικα γεμάτη πόνο που την είχε δεδομένη ο Παντελής. Βρε Λιτσάκι μου,κάτι θα κανες και θα σε είχε δεδομένη. Αν ήσουν απίκο σε όλα,πανταχού παρούσα και δούλευες σα ρομπότ, λογικό.

Η ειλικρίνεια είναι ο έρωτας της αλήθειας είπε ο Ρασφουκώ . Αν βγείτε πρώτη φρά μαζί του, ξεκαθαρίστε τι θέλετε,αν ο άλλος ήρθε μόνο για να κάνει τη δουλειά του κι εσυ απλά θες να το προχωρήσεις και να δεις απλα πως παει,μη παραπονεθείς αν τελικά το κάνετε και δε σε πάρει τηλέφωνο,γιατι απλά δε τα ξεκαθαρίσατε πριν.

Όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια φάτσα, απλά κάποια έχουν και ωραίο χαμόγελο. Ή κοιλιακούς. Ή σας κάνει κλικ κάτι. Οπότε κάντε τον να σας πει “άσε με να μπω”, όπως ο Μαραβέγιας…


#emo attacks
  • Προς τι ο σάλος; Πήρε ο Ζάεφ το “Μακεδονία” για τη χώρα του; Υπάρχει άλλο κράτος που να φέρει αυτό το όνομα; Το Βόρεια θα το χρησιμοποιεί χαϊδευτικά. Καλά κρασιά και ‘Ακάκιε,τα φασόλια να είναι από τις Πρέσπες”
  • “Δεν πάω πουθενά” απάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στις φήμες που τον φέρνουν στην Αυτοδιοίκηση: παραμένει στην κεντρική πολιτική σκηνή, εκεί που όλα αρχίζουν με χαρά και τελειώνουν με Καρρά!
  • Μέχρι το 2030, 2040 άντε 2050, οι τωρινοί πολιτικοί θα είναι ιδιώτες
  • Ρεμπέτης-Μπέτις μεδέν-μεδέν
  • Υπάρχει μια ύποπτη σιωπή γύρω από την (μη) περικοπή των συντάξεων: μάλλον πήγαν Ιταλία με το ασημένιο βέλος
  • Καζαντζιδική είναι η Κατερίνα ρε παιδιά: “μα το δικό σου αμάρτημα, του κόσμου όλα τα δάχτυλα”