• emo.gr
  • Χρονογράφημα
  • Ψηφιακό νόμισμα petros η Βενεζουέλα, με Yianis απαντάμε εμείς
Ψηφιακό νόμισμα petros η Βενεζουέλα, με Yianis απαντάμε εμείς

Το δικό μας ψηφιακό νόμισμα θα ισούται με ένα βαρέλι κόκκινο κρασί, εσοδείας 2015, τότε που γεννάγαν ελπίδα και τα κοκόρια μας.

Με το ψηφιακό νόμισμα petros επιχειρεί η Βενεζουέλα να πολεμήσει τις οικονομικές κυρώσεις των ΗΠΑ.

Να βγάλουμε κι εμείς το «Yianis», να κυριαρχήσουμε παγκοσμίως, να γίνει πανικός στις διεθνείς χρηματαγορές και μετά να μοιράσουμε την επιρροή στην υφήλιο με τον σύντροφο Μαδούρο.

wine2

Οι αρχές της Βενεζουέλας ξεκίνησαν επισήμως σήμερα την πώληση 38,4 εκατομμυρίων petros.

Εμείς για αρχή θα βγάλουμε 45 Γιάννηδες (ενός κοκόρου γνώση)

Το νέο κρυπτονόνισμα στηρίζεται στα πλούσια αποθέματα πετρελαίου της χώρας, τα οποία όμως δεν είναι από μόνα ικανά να τη βγάλουν από το οικονομικό χάος  και την ανθρωπιστική κρίση.

Τα δικά μας αποθέματα είναι δεκαπλάσια, απλά τα έχουμε κρύψει σε μεγάλο (στρατηγικό) βάθος

Ο αντιπρόεδρος Τάρεκ αλ Αϊσάμι ανακοίνωσε από το προεδρικό μέγαρο στο Καράκας την έναρξη της πώλησης του κρυπτονομίσματος αυτού, η αξία του οποίου είναι ίση με αυτή ενός βαρελιού πετρελαίου. Το νέο αυτό νόμισμα «θα φέρει εμπιστοσύνη και ασφάλεια στη διεθνή και εθνική αγορά», τόνισε ο αλ Αϊσάμι.

Το δικό μας ψηφιακό νόμισμα θα ισούται με ένα βαρέλι κόκκινο κρασί, εσοδείας 2015, τότε που γεννάγαν ελπίδα και τα κοκόρια μας. 

wine3

Η τιμή αναφοράς του ορίστηκε στα 60 δολάρια, όμως θα υπόκειται σε διακυμάνσεις. Συνολικά θα εκδοθούν 100 εκατομμύρια petros: στις 20 Μαρτίου η κυβέρνηση θα θέσει προς πώληση ακόμη 44 εκατομμύρια και θα κρατήσει τα υπόλοιπα, δηλαδή 17,6 εκατομμύρια.

Το δικό μας βαρέλι θα αποτιμάται ελπιδοφόρα περί τα 1000 παλιά ΔΟΛάρια (νόμισμα που αντιστοιχούσε στις επιστροφές των περιβόητων δανείων «γράφτα στο χιόνι»)

wine5

Το Καράκας είχε παρουσιάσει την πρωτοβουλία αυτή στις αρχές Δεκεμβρίου και είχε διαβεβαιώσει ότι το κρυπτονόμισμα αυτό θα της επιτρέψει «να στραφεί προς νέες μορφές διεθνούς χρηματοδότησης», προκειμένου να ξεπεραστούν οι οικονομικές κυρώσεις που έχουν επιβάλει οι ΗΠΑ στη χώρα. Η Ουάσινγκτον απαγορεύει στους πολίτες και τις επιχειρήσεις της να αγοράζουν κρατικά ομόλογα της Βενεζουέλας, αλλά και του πετρελαϊκού ομίλου PDVSA.

Εμείς θα ξεπεράσουμε με το δικό μας κρυπτονόμισμα τους Θεσμούς και τον Ντράγκι, που τεντώνει τα νεύρα του Ευκλείδη σαν υποτείνουσα.

 


#emo attacks
  • Αυξήσεις στους μισθούς, φοροελαφρύνσεις, φοροαπαλλαγές: έχουν τα κίτρινα γιλέκα τσέπες;
  • “Ζήτω η Ελλάδα” λέει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κι έχει μεγάλη σημασία, γιατί εδώ και καιρό δεν την έχει ανάγκη
  • Αν δεν σας βρίσκει Ελλάδα το σύστημα για το μέρισμα, δηλώστε έξαλλοι στην τοποθεσία χώρα μου
  • Δήλωση Αλέξη Κούγια, 9/12/2018, άγνωστο σε ποιους αναφέρεται: “Είμαι επιστήμονας με σύστημα αξιών, υπηρετώ την Ελληνική Δικαιοσύνη επί 45 χρόνια, δεν είμαι ούτε λαθρέμπορος πετρελαίου, ούτε λαθρέμπορος τσιγάρων, ούτε ζω από το στοίχημα.”
  • Η Ευρώπη ζει τον πυρετό των κίτρινων γιλέκων κι εμείς στο πρόγραμμά μας, ανάμεσα κίτρινα γάντια και κίτρινα ποδήλατα
  • Από το “έξω οι βάσεις του θανάτου” πήγαμε στο “έξω από την ύλη ο Παύλος Μελάς”: θα επανέλθει ως Paul Honey, ήρωας του survivor του 1904