• emo.gr
  • Emotive
  • Παγκόσμια συνωμοσία αποπροσανατολισμού του κοινού από το κυνήγι του σημείου G;
Παγκόσμια συνωμοσία αποπροσανατολισμού του κοινού από το κυνήγι του σημείου G;

Οι επιστήμονες εξέτασαν ενδελεχώς μια ομάδα γυναικών ηλικίας από σιτεμένες 32 Μαΐων, έως κοριτσόπουλα 97 ετών και δεν βρήκαν τίποτα στα τοιχώματα του κόλπου που θα μπορούσε να θεωρηθεί «σημείο G».

Όλα ψέματα;

Ή υπάρχει παγκόσμια συνωμοσία αποπροσανατολισμού του κοινού από το κυνήγι του σημείου G;

Αν ανήκετε σε αυτούς που έψαχναν μάταια εδώ και χρόνια το σημείο G στο κορμί των ερωτικών σας συντρόφων πάρτε το λίγο αλλιώς.

Ένα πουκάμισο αδειανό, το σημείο G.

Ενώ το σημείο P (portofola) επιβεβαιώνεται σε κάθε έρευνα, καθημερινή ή πειραματική κατάσταση.
Σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα, η ύπαρξη του μυστηριώδους σημείου G, που σύμφωνα με τον προαστιακό μύθο χαρίζει συγκλονιστικούς οργασμούς στις γυναίκες (αρκεί βέβαια πρώτα να βρεθεί και να διεγερθεί) και χαμόγελα νικητή στους άνδρες,  είναι ένα ωραίο παραμύθι για μεγάλα παιδιά.

Γιατί βάλθηκαν κάποιοι να χαλάσουν το «παιχνίδι» μοιάζει ανεξήγητο.

Μέχρι σήμερα, η πλειοψηφία των σεξολόγων επιβεβαίωνε ότι αυτή η περιοχή διαστάσεων 2×1,5 εκατοστών, η οποία ονομάστηκε σημείο G προς τιμήν του Γερμανού γυναικολόγου Ernst Gräfenberg (ο οποίος το «ανακάλυψε» το 1950) υπάρχει πράγματι μέσα στον γυναικείο κόλπο.
Ωστόσο, ερευνητές του Νοσοκομείου Όστιν στη είναι κάθετοι: η πιο ολοκληρωμένη έρευνα μέχρι στιγμής πάνω σε αυτό το αμφιλεγόμενο ζήτημα δεν εντόπισε καμία τέτοια «ανατομική δομή».

Οι επιστήμονες εξέτασαν ενδελεχώς μια ομάδα γυναικών ηλικίας από σιτεμένες 32 Μαΐων, έως κοριτσόπουλα 97 ετών και δεν βρήκαν τίποτα στα τοιχώματα του κόλπου που θα μπορούσε να θεωρηθεί «σημείο G».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας, Δρ. Nathan Hoag η πιο πιθανή εξήγηση για την «απολαυστική αίσθηση» που βιώνουν οι γυναίκες όταν διεγείρεται η συγκεκριμένη περιοχή οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην εγγύτητά της με την κλειτορίδα και όχι σε κάποιον άλλον ιδιαίτερο ανατομικό λόγο.

«Το βασικό μας εύρημα είναι ότι το σημείο G, τουλάχιστον με τη μορφή που πίστευε ο Δρ. Gräfenberg ότι έχει και με την έννοια που το ξέρει το ευρύ κοινό,  δεν υπάρχει μέσα στον κόλπο, ως ανατομική δομή», εξηγεί ο καθηγητής, διαλύοντας έναν κορυφαίο μύθο, με περισσότερους οπαδούς και από τους ψεκασμούς.
Η είδηση μόνο ασήμαντη δεν είναι, καθώς δυνητικά αλλάζει τις τεχνικές και όλη τη φιλοσοφία εμπλοκής.

Ενός λεπτού σιγή για τον μισό Αμαζόνιο που καταστράφηκε για άρθρα συμβουλών ανεύρεσης του σημείου G…


#emo attacks
  • Πολύς ντόρος γίνεται, λες και διέγραψε τον Σωκράτη (Κόκκαλη)
  • Χώρισε και αποχώρησε: η θυσία της καρέκλας σε ηλιόλουστο κυριακάτικο φόντο
  • Η καλημέρα με έπαρση σημαίας στο φυλάκιο στο Γράμμο, θα απαντηθεί καίρια με Bella Ciao από Κουρκούλη στην Πειραιώς #πρώηνσυγκυβέρνηση
  • Αύριο Κυριακή τελικά η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου, μετά την αρτοκλασία
  • Λογικά δεν έχει τολμήσει κανείς να του πει πως ψηφίστηκε η συμφωνία και παραμένει ήρεμος
  • Θρίαμβος: με το βλέμμα στα Σκόπια η ελληνική πολιτική σκηνή