• emo.gr
  • Χρονογράφημα
  • Άθεοι, φάτε μέχρι σκασμού!
Άθεοι, φάτε μέχρι σκασμού!

Μόλις χωνέψετε μπορεί να νιώσετε ένα υπαρξιακό κενό. Οπότε ξαναφάτε ότι έχει απομείνει ή ψήστε καινούργια κοψίδια.Φορέστε για την ημέρα κάτι ελαφρύ, ένα παντελόνι ή φουστάνι από ωμό κρέας όπως το μοντέλο στη φωτό.

Θέλεις να κάνεις τη “διαφορά”;

Πρέπει να είσαι «προβοκάτορας», εντός ή εκτός εισαγωγικών. Έτσι λένε άλλωστε και οι «επικοινωνιολόγοι», μια ειδικότητα που χαίρει τεράστιου σεβασμού στην Ελλάδα, άσχετα αν δεν συμπίπτει με κανένα αναγνωρισμένο επιστημονικό πεδίο και διάφοροι ανάρπαστοι και τυχάρπαστοι τη φέρουν με καμάρι.

Με αυτή τη λογική ξεκινούν και πολλές πολιτικές καριέρες, που πάνε γρήγορα στα αζήτητα γιατί είναι τόσο γνωστή η συνταγή , που την ακολουθούν σχεδόν όλοι τώρα πια. Και μόλις ξεφουσκώνει η προβοκάτσια απομένει το  αρχικό τίποτα.

Η πρόκληση της δημοσιότητας είναι το ζητούμενο. Και επιχαίρουν, όταν διαπιστώνουν ότι «αντιδρούν» μερικές δεκάδες άτομα.

Διότι η «αντίδραση» θα τους κάνει γνωστούς. Έτσι νομίζουν. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα πάρουν πέντε λεπτά δημοσιότητας στον “Πέρα Ραχούλα FM” που η εμβέλειά του δεν φτάνει ούτε στη «δώθε Ραχούλα» (με όλο το σεβασμό σε όλες τις ραχούλες της επικράτειας).

Στη λογική αυτή κινούνται και οι άθεοι που θα φάνε τον αγλέορα Μεγάλη Παρασκευή. Στόχος τους να προκαλέσουν τις «θεούσες», να γίνει ντόρος και τζέρτζελο.

Και άμα τους την πουν και άγρια να το παίξουν και θύματα λεκτικής βίας…

Φάτε παιδιά! Φάτε! Φάτε κοκορέτσια, χοιρινά, αρνιά, κοτόπουλα σούβλας και παϊδάκια, φάτε μοσχάρια, φάτε ζυγούρια, φάτε μανάρια, φάτε γκιόσες, κεμπάπ, γαρδούμπες, κοντοσούβλια και σουβλάκια με πίτα ή άνευ.

Φάτε κατσίκια ολόκληρα, πόδια από βατράχια, στήθος από γαλοπούλα και αυγά στρουθοκάμηλου. Φάτε να χορτάσετε μέχρι το επόμενο Πάσχα, φάτε μέχρι να διευθετηθεί το χρέος, φάτε μέχρ ισκασμού.

Δεν κομίζετε όμως γλαύκας εις Αθήνας, καθώς σύμφωνα με τον αστικό μύθο ήδη από το Μεσοπόλεμο η τοπική Οργάνωση του ΚΚΕ στην Καρδίτσα είχε αποφανθεί ότι δεν υπάρχει Θεός, με οριακή πλειοψηφία 3-2.

Κάντε ότι γουστάρετε και αφήστε όλους τους υπόλοιπους να πιστεύουν ότι νομίζουν ή να ταλαιπωρούνται με τις αμφιβολίες τους και τις εσωτερικές τους αναζητήσεις.

Μόλις χωνέψετε μπορεί να νιώσετε ένα υπαρξιακό κενό. Οπότε ξαναφάτε ότι έχει απομείνει ή ψήστε καινούργια κοψίδια.Φορέστε για την ημέρα κάτι ελαφρύ, ένα παντελόνι ή φουστάνι από ωμό κρέας όπως το μοντέλο στη φωτό.

Ως τότε να σέβεστε τον ΚΟΚ σχετικά με την προτεραιότητα των θρησκευτικών πομπών, αλλά και γενικότερα. Υπάρχουν κι άλλοι που κυκλοφορούν στους δρόμους, οι οποίοι είναι τόσο ανόητοι που δεν πιστεύουν ότι κρύβουν ένα ραλίστα μέσα τους και δεν πίνουν για να ξεχάσουν ότι οδηγούν.

Καλή Ανάσταση σε όλους, θρησκευόμενους και μη, θεοσεβούμενους και θεομπαίχτες!

 


Trusty.gr
#emo attacks
  • Έχουν ενστάσεις οι Θεσμοί για την πρώτη κατοικία, για την τελευταία δεν είπαν κάτι
  • Που οδηγούμαστε ως έθνος όταν δεν κάνει νούμερα το Survivor;
  • Ήδη χρυσός, πάει για πλατινένιος ο δίσκος Πολάκη-αρχιτραπεζίτη
  • Τσίπρας-Ζάεφ ξεπέρασαν σε σουξέ και τους Τσακνή-Μαχαιρίτσα