• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Πριν και μετά: με το Red Bull βγάζεις φτερά, με το Μνημόνιο βγάζεις μαλλιά!
Πριν και μετά: με το Red Bull βγάζεις φτερά, με το Μνημόνιο βγάζεις μαλλιά!

Είμαστε στην τελκή ευθεία-τελευταία έξοδο-Ρίτα Σακελλαρίου -Χέιγουορθ!
Δεν εκχωρούμε σπιθαμή: για την Καλαμάτα το συζητάμε

Πριν και μετά: είναι σαφείς οι διαφορές μετά από 8 χρόνια

Καταρχάς με το  Red Bull βγάζεις φτερά , με τοΜνημόνιο βγάζεις μαλλιά!

Κι όχι μόνο βγάζεις αλλά είναι και μαύρα (κάτι λίγες άσπρες παίζουν μετά από τις 17 ώρες διαπραγματεύσεων)

tsipras-papandreou-kastelorizo-708

Αποκτάς baby face, γίνεσαι ρήτωρ (δηλαδή δεν μπερδεύεις τις κάλπες με τις κάλτσες, τη βούρτσα με τη Λούτσα και αυτήν με τον λούτσο κτλ.

Θα είμαστε όμως αντικειμενικοί: με το Μνημόνιο κονταίνεις.Όχι πολύ, καμιά δεκαπενταριά έως 19 πόντους, αυτούς τους κρίσιμους που στις γυναίκες λέμε πως είναι 25.

Να πούμε όμως και πως ήταν λάθος πάλι στο Καστελόριζο γιατί το άσμα λέει “θα αλλάξω γειτονιά, να φύγω από τα Μνημόνια, να μη θυμάμαι εσένα, Κυβερνήτα από τα παλιά!

Έστω και έτσι και χωρίς να έχουμε βγει καθαρά αλλά στο περίπου έγινε μια εκδήλωση “οφσάιντ”, όχι προς Θεού για επικοινωνιακούς αλλά για κοινωνικούς λόγους.

Ο Μέγιστος έπρεπε να πάει στη Μεγίστη!

“Έτσι λοιπόν και σήμερα, οκτώ χρόνια από τη μέρα που ο ελληνικός λαός άκουγε τα κακά μαντάτα των μνημονίων, φτάνουμε στις μέρες που πλέον αφήνουμε τα δύσκολα πίσω μας, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την οριστική και αμετάκλητη έξοδο, καθαρή όπως ο καθαρός ουρανός του Καστελορίζου, από την εποχή της επιθετικής λιτότητας και της ασφυκτικής επιτροπείας που κόστισε πολύ“.

Είμαστε στην τελκή ευθεία-τελευταία έξοδο-Ρίτα Σακελλαρίου -Χέιγουορθ!

Και συνέχισε ο Πρωθυπουργός τονίζοντας ότι η Ελλάδα μπορεί να υπερασπιστεί και υπερασπίζεται τα κυριαρχικά της δικαιώματα και την εδαφική της ακεραιότητα, και «δεν διαπραγματεύουμε, δεν παζαρεύουμε, δεν εκχωρούμε σπιθαμή των εδαφών της. Από το Διδυμότειχο ως τη Γαύδο, και από τους Οθωνούς ως το Καστελόριζο. Φυσικά, η Ελλάδα ούτε απειλεί, αλλά ούτε φοβάται κανέναν», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του πρωθυπουργού.

Εδώ υπάρχει σαφής διαφοροποίηση. Η διαγώνιος του Έβρου δεν είναι η Γαύδος είναι η Καλαμάτα, άντε η Σφακτηρία, την οποία μπορεί και να αφήσουμε ακάλυπτη για τη συνέχεια της ιστορικής απόβασης και επιδρομής του Ιμπραήμ

Το θέμα είναι αν θα βρούμε Παπαφλέσσα. Πάντως στο μούσι έχουμε πήξει.

Αλλά δεν κάνουν τα γένεια τον παπά…


#emo attacks
  • Αν δεν σας βρίσκει Ελλάδα το σύστημα για το μέρισμα, δηλώστε έξαλλοι στην τοποθεσία χώρα μου
  • Δήλωση Αλέξη Κούγια, 9/12/2018, άγνωστο σε ποιους αναφέρεται: “Είμαι επιστήμονας με σύστημα αξιών, υπηρετώ την Ελληνική Δικαιοσύνη επί 45 χρόνια, δεν είμαι ούτε λαθρέμπορος πετρελαίου, ούτε λαθρέμπορος τσιγάρων, ούτε ζω από το στοίχημα.”
  • Η Ευρώπη ζει τον πυρετό των κίτρινων γιλέκων κι εμείς στο πρόγραμμά μας, ανάμεσα κίτρινα γάντια και κίτρινα ποδήλατα
  • Από το “έξω οι βάσεις του θανάτου” πήγαμε στο “έξω από την ύλη ο Παύλος Μελάς”: θα επανέλθει ως Paul Honey, ήρωας του survivor του 1904
  • Η αγορά προεξοφλεί πως μετά την αποφυλάκιση του ο Ριχάρδος θα αγοράζει τα χρυσαφικά σε τιμή αμμοχάλικου
  • -Έρχονται οι Θεσμοί 21 Ιανουαρίου, κατάλαβες; -Ναι, είναι Υδροχόοι