• emo.gr
  • Emotive
  • Ανατροπή στην ανατροπή για την απόπειρα βιασμού στο Πεδίο του Άρεως
Ανατροπή στην ανατροπή για την απόπειρα βιασμού στο Πεδίο του Άρεως

Η Δικαιοσύνη πρέπει να δείξει επιείκια καθώς ο τρόμος μπροστά στον ιερό θεσμό του γάμου είναι ανθρώπιονος και φυσιολογικός σε κάθε έλλογο ον.

Ανανεωμένο

Δεν αποδέχεται την ομολογία της πως μόνη της σκαρφίστηκε την απόπειρα βιασμού η 25χρονη

Νωρίτερα…

Ανατροπή από ημίχρονο η ιστορία με την απόπειρα βιασμού της 25χρονης βοηθού οδοντιάτρου στο Πεδίον του Αρεως.

Η 25χρονη έγραψε το σενάριο, σκηνοθέτησε το έργο μόνη της (καθώς είχε σκισμένα ρούχα και είχε αυτοτραυματιστεί) σκηνικά-κοστούμια δικά της, η μουσική έλειψε, το μοντάζ ήταν στο γόνατο, κι όλα αυτά  με απώτερο σκοπό να αναβάλλει το γάμο της!

Δεν πρόκειται για φήμη ή εικασία: Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η 25χρονη κατά τη συμπληρωματική κατάθεσή της, στην οποία κλήθηκε μετά τα κενά που διαπιστώθηκαν στην πρώτη.  Οι έμπειροι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ δεν έφαγαν το παραμύθι.

Η νεαρή βοηθός οδοντιάτρου… λύγισε μπροστά στην πίεση με τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών και αποκάλυψε το ψέμα της. Παραδέχτηκε ότι έπλασε την ιστορία και ότι αυτοτραυματίστηκε με σουγιά στην κοιλιά, στο μηρό και στο στήθος!

Ετσι τώρα η νεαρή θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη καθώς της ασκήθηκε δίωξη για άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών.

Η Δικαιοσύνη πρέπει να δείξει επιείκια καθώς ο τρόμος μπροστά στον ιερό θεσμό του γάμου είναι ανθρώπιονος και φυσιολογικός σε κάθε έλλογο ον.

Σημειώνεται πως για την μουσαντένια απόπειρα βιασμού είχε εκδώσει ανακοίνωση και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής, βάλλοντας κατά των Αρχών για την ελλειπή αστυνόμευση σε περιοχές του κέντρου.

Προβληματική είναι η αστυνόμευση, αλλά ας μην αρχίσουμε και τα αυτοσχέδια σίριαλ…

Κάτι να γυαλίζει

Η 25χρονη είχε καταγγείλει ότι δέχθηκε επίθεση την ώρα που σχολούσε από την εργασία της σε κλινική κοντά στο Πεδίον του Άρεως.

Υποστήριξε ότι ένας άνδρας της επιτέθηκε από πίσω χωρίς να τον αντιληφθεί, την άρπαξε από το μπράτσο και άρχισε να την βρίζει μιλώντας με σπαστά ελληνικά, και να την τραβά σε ένα απόμερο σημείο κοντά στο αλσύλλιο του Πεδίου του Άρεως.

Στη συνέχεια προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα υπό την απειλή ενός μαχαιριού, όμως εκείνη, όπως υποστήριζε, προέβαλε σθεναρή αντίσταση και άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα ο δράστης να φύγει από το σημείο και να επιβιβαστεί σε μοτοσικλέτα, όπου τον περίμενε ένας συνεργός του ο οποίος κρατούσε τσίλιες.

Ένα σκηνοθετικό εύρημα που κόστισε: βιαστής με συνεργό,λες και θα ξέθαβαν αρχαία

Η 25χρονη, μάλιστα, στην κατάθεσή της είχε δώσει και το προφίλ του δράστη. Υποστήριζε ότι ήταν καστανόξανθος, με ανοιχτόχρωμα μάτια, είχε ύψος περίπου 1,80 και μιλούσε σπαστά ελληνικά.

Τον ήθελε και γαλανομάτη τον βιαστή. Ευτυχώς που δεν κυκλοφορούσε κανάς ξέμπαρκος τριγύρω με αυτά τα χαρακτηριστικά κι άντε μετά να αποδείξει την αθωότητά του.

Το ακόμη πιο ωραίο είναι πως τα ρούχα της οδοντιάτρου είχαν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για ανάλυση και πιθανό εντοπισμό γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων του δράστη.

Τα κενά 

Αστυνομικές πηγές χαρακτήριζαν ως «περίεργο» το γεγονός πως η νεαρή ανεφερε πως ο δράστης είχε συνεργό, καθώς είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που κάποιος «δράκος» όταν κάνει προσπάθεια να βιάσει κάποια κοπέλα διαφεύγει με συνεργό.

Ένα ακόμη αναπάντητο ερώτημα που είχαν οι άνδρες της Ασφάλειας είναι το γεγονός πως η 25χρονη στην πρώτη της αναφορά στους αστυνομικούς επισήμανε πως δεν είχε μαζί της τσάντα, τη στιγμή που έφευγε από τη δουλειά της και της επιτέθηκε. Οι αστυνομικοί όμως θεωρούσαν απίθανο το σενάριο να μην είχε μαζί της τα προσωπικά της αντικείμενα και το κινητό της.

Όλα τα άλλα να τα πίστευε κανείς, αλλά 25χρονη χωρίς κινητό;

Πιο πιθανό να δεις εξωγήινο τρανσέξουαλ στο Πεδίο του Άρεως.

Η έρευνα για να εντοπιστεί υλικό από κάμερες ασφαλείας δεν είχε αποτελέσματα, ενώ δεν βρέθηκε κανείς περίοικος που να άκουσε τις κραυγές βοήθειας της κοπέλας.

Στο Πεδίο του Άρεως βρισκόταν όχι στο δάσος στο βουνό με τα στρουμφάκια και τους επτά νάνους.

Την είχε χτυπήσει πριν ο πανικός του γάμου στο κεφάλι, οπότε και για δράκους να μιλούσε δικαιολογείται…

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη