• emo.gr
  • Χρονογράφημα
  • Ο ΓΑΠ στο Μαξίμου, οι Εγγλέζοι στο κουμάντο της χώρας
Ο ΓΑΠ στο Μαξίμου, οι Εγγλέζοι στο κουμάντο της χώρας

Η Καμίλα απέδειξε σε όλους τους συκοφάντες της πως η Καπνικαρέα είναι σαφώς μεγαλύτερή της.

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα: κι ενώ η βρετανική σημαία κυμάτιζε στο Μαξίμου, ένας Γιώργος Παπανδρέου διάβαινε το κατώφλι της.

Δεν είδε όμως ούτε απόγονο του Σκόμπι, ούτε του Μακμίλαν, ούτε καν του Τσόρτσιλ. Ενημερώθηκε από τον Πρωθυπουργό για τα εθνικά και όλοι καταλάβαμε γιατί η Φώφη σκλήρυνε τη στάση της έναντι της Κυβέρνησης τις τελευταίες ημέρες. Στην πιθανότητα ο ΓΑΠ να κινείται σε “γραμμή Ραγκούση” τα έχωσε χοντρά.

Κατά τα λοιπά ψηφίσαμε πρώτη φορά Κυβέρνηση αριστερά για να μας πει ο Ζαμπούνης πως επήλθε “η επικράτησις της αστικής κομψότητας”, αναφερόμενος στη σύντροφο του Πρωθυπουργού.

Σήμερα η Δούκισσα της Κερατέας πήγε στην Καπνικαρέα μετά του Καρόλου και στο πλάνο με την Καμίλα να ακουμπά πάνω σε μια κολόνα, σίγουρα αναρωτηθήκατε ποια είναι παλαιότερη.

kamila

Η Καμίλα απέδειξε σε όλους τους συκοφάντες της πως η Καπνικαρέα είναι σαφώς μεγαλύτερή της, αν και με τις ζάρες σε μάγουλο λαιμό, τη συναγωνίζεται άνετα, τύπου ήταν τελειόφοιτη η Καπνικαρέα όταν η Καμίλα πήγαινε στο Λύκειο Ελληνίδων.

Πήρε και το κουλουράκι του ο Κάρολος από την Ερμού, αλλά όταν ο Αλέξης έτρωγε κουλούρια στην Σμύρνη ο Κάρολος έκανε βουντού στο Μπάκιγχαμ.

koulouri2

Στη φωτό η Καμίλα του λέει να πάρει από τα light, αλλιώς δεν τον πάει παραλία φέτος κι ας του αγόρασε καινούργια κουβαδάκια.

Κι ο Νονός αγόραζε φρούτα από το δρόμο, αλλά όσο εύκολο είναι να φανταστείς τον Ζαμπούνη χούλιγκαν του ΠΑΟΚ, άλλο τόσο ταιριάζει με όψη Godfather o Κάρολος.

Μετά ο διάδοχος επεσκέφθη το συμμαχικό Νεκροταφείο, γνωρίζοντας πως το mood της πολιτικής αντιπαράθεσης στη χώρα είναι κατά τα χρόνια της κρίσης, σταθερά Κατοχή-Εμφύλιος, ο ρόλος των Άγγλων, των Σοβιετικών, του Άρη, του Ζαχαριάδη, του Γιώργου Παπανδρέου, της Βάρκιζας, του Πλαστήρα που έγινε φίρμα στη Μικρασιατική Εκστρατεία μαζί με τον πρίγκιπα Ανδρέα,  παππού του Καρόλου και φτου ξανά μανά από την αρχή…

Γιατί από το 1946 και μετά, είμαστε στην αμερικάνικη σφαίρα επιρροής, αλλά ξαναγυρίσαμε επετειακά και για ένα διήμερο στο εγγλέζικο κουμάντο.

Ίσα να λυσσάξουν οι μικροαστούλες με την Μπέττυ…

 

 


#emo attacks
  • Μόνο 585 σελίδες η συμφωνία ΕΕ-Βρετανίας. Αύριο πρωί-πρωί όλοι θα έχουν άποψη
  • Αυτό που μένει από τη συζήτηση για τη Συνταγματική αναθεώρηση είναι πως ο Αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού έκανε τη διαχρονική δήλωση επί ημερών Σημίτη
  • Όσο εσείς κορίτσια βγάζετε σέλφι, η άλλη στο Σουδάν παντρεύεται για 500 γελάδες, τρία ΙΧ και 10 χιλιάδες δολάρια
  • Πέφτουν οι τραπεζικές μετοχές και τώρα περιμένουμε τη σύνδεση της πτώσης με το άνοιγμα κάποιων λογαριασμών
  • “Από τους Καρπετοπανούτσους στους Πανουτσοτατσόπουλους” θα πουν όλοι οι Νικολοαλέφαντοι
  • Συνταξιούχος με κάργα μαλλί, χωρίς ούτε μία άσπρη τρίχα, διεκδικεί τα αναδρομικά για να συνεχίσει τη θεραπεία με το ελιξίριο νεότητας