• emo.gr
  • Emotions
  • Ερωτικό το κίνητρο της άγριας δολοφονίας στη Μάνδρα Αττικής;
Ερωτικό το κίνητρο της άγριας δολοφονίας στη Μάνδρα Αττικής;

«Την πυροβόλησε δύο φορές στο πρόσωπο. Αναδεικνύει προσωπικό μένος…”

«Την πυροβόλησε δύο φορές στο πρόσωπο. Αναδεικνύει προσωπικό μένος. Όποιος πυροβολεί κάποιον στο πρόσωπο, τις περισσότερες φορές σημαίνει ότι αυτό το σημείο του σώματος εκφράζει αυτό που μισεί ο δράστης. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα το θύμα να γνώριζε τον δολοφόνο του, ωστόσο, ερευνούμε όλα τα ενδεχόμενα» αναφέρει σύμφωνα με το ρεπορτάζ αξιωματικός που χειρίζεται την υπόθεση της άγριας δολοφονίας 51χρονης γυναίκας, τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Μάνδρα Αττικής.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί, εκτιμούν πως πιθανότερα κίνητρα της ανθρωποκτονίας είναι προσωπικά και ερωτικά, χωρίς να μπορούν προς το παρόν να αποκλείσουν κατηγορηματικά και άλλα ενδεχόμενα.

Η γυναίκα ήταν πρώην σύζυγος γνωστού επιχειρηματία της περιοχής και τοπικού ποδοσφαιρικού παράγοντα, με τον οποίο είχαν χωρίσει πριν από 17 χρόνια, ενώ είχαν αποκτήσει δύο αγόρια, ηλικίας 27 και 20 χρονών, σήμερα.

Οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού ήταν άριστες, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, με τον πρώην σύζυγο να έχει παραχωρήσει το οίκημα στο οποίο έμενε η 51χρονη, ενώ την βοηθούσε και οικονομικά.

Οι αστυνομικοί, εξετάζοντας τα στοιχεία από το σημείο της δολοφονίας, κάνουν λόγο για «ενέδρα θανάτου». Η 51χρονη διασκέδαζε με φίλη της, την οποία πήγε στο σπίτι της και στη συνέχεια εκείνη κατευθύνθηκε στο δικό της, στη συμβολή των οδών Μακεδονομάχων και Πλαστήρα στη Μάνδρα. Η άτυχη γυναίκα πάρκαρε το αυτοκίνητό της, βγήκε από αυτό και κινήθηκε προς την είσοδο του σπιτιού της όπου φαίνεται να ήρθε αντιμέτωπη με τον δολοφόνο της.

Ο δράστης την πυροβόλησε δύο φορές με πιστόλι από κοντινή απόσταση στο στόμα και το μάτι. Οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο κάλυκες των 9ΜΜ.

Αυτήκοοι μάρτυρες άκουσαν δύο πυροβολισμούς και τον ήχο αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας να φεύγει. Την 51χρονη γυναίκα εντόπισε αιμόφυρτη στην είσοδο του σπιτιού της, λίγο μετά τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης, μία γειτόνισσα και ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ χωρίς προς το παρόν να έχει σημασία για την πορεία των ερευνών, πως ο επιχειρηματίας πρώην σύζυγος του θύματος είχε κατηγορηθεί για κατοχή όπλων.

Παράλληλα εξετάζονται αναφορές, οι οποίες δεν έχουν ακόμη λάβει επίσημο χαρακτήρα, για μία σχέση του θύματος με άνδρα, την οποία είχε διακόψει, ωστόσο εκείνος συνέχιζε να την παρενοχλεί.

Η ίδια, σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, με την βοήθεια φίλης της αστυνομικού, είχε απευθυνθεί σε εισαγγελέα, προκειμένου να γίνουν συστάσεις στον συγκεκριμένο άνδρα για να σταματήσει να την ενοχλεί, κάτι που οι αστυνομικοί ερευνούν, αναζητούν έγγραφα που να το αποδεικνύουν ή καταθέσεις φιλικών και συγγενικών της προσώπων.

Φωτό: Ευρωκίνηση


#emo attacks
  • Η συνταγματική αναθεώρηση στα Σκόπια πέρασε με 13 ισομεγέθεις οριζόντιες λωρίδες χρώματος κόκκινου που εναλλάσσονται με λευκές και ένα μπλε ορθογώνιο με 50 μικρά, λευκά, πεντάκτινα αστέρια
  • Το Mega πρέπει να μετατραπεί σε Μνημείο Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς #Βάνα
  • Δεν μπορεί να πέρασε η συνταγματική αναθεώρηση στα Σκόπια : Τόσα έγκυρα sites έγραψαν πως ναυαγεί
  • Όποιος πετάει λάσπη έχει βρώμικα χέρια: Άμα σε πετύχει όμως στο πρόσωπο, άντε μετά να ξεπλυθείς
  • Να δημοσιευτεί θέλει ο Κοτζιάς η επιστολή παραίτησής του, αλλά μιας και είναι εννιασέλιδη καλύτερα να εκδοθεί ως νουβέλα
  • Κάποτε ευχαριστούσαμε εμείς τις ΗΠΑ, τώρα μας ευχαριστούν αυτές, ενώ παράλληλα μας είναι και ευχάριστες