• emo.gr
  • Slider
  • Τα τω Καίσαρος τω Καίσαρι και τα της βίας στην καισαρική!
Τα τω Καίσαρος τω Καίσαρι και τα της βίας στην καισαρική!

Τα παιδιά που γεννήθηκαν με καισαρική δεν έχουν απλά μία ροπή προς τη βία, αλλά έχουν και πολύ συγκεκριμένο ριζικό, ενώ παράλληλα κινδυνεύουν από διάφορα πράγματα σύμφωνα με τις τελευταίες καραεπιστημονικές μελέτες

Τα παιδιά που γεννήθηκαν με καισαρική δεν έχουν απλά μία ροπή προς τη βία, αλλά έχουν και πολύ συγκεκριμένο ριζικό, ενώ παράλληλα κινδυνεύουν από διάφορα πράγματα σύμφωνα με τις τελευταίες καραεπιστημονικές μελέτες και ευρήματα.

Ως έννοια σχετίζεται με τον Ιούλιο Καίσαρα σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή και άρα:

-Θα παίξουν ρόλο στον μετασχηματισμό της Ελληνικής Δημοκρατίας σε Αυτοκρατορία.

– Θα συνδεθούν με τον Κράσσο ( υψηλός κίνδυνος αλκοολισμού) και τον Πομπήιο (έμφυτη ροπή προς ηφαιστειακές εκρήξεις θυμού με ανυπολόγιστο αριθμό θυμάτων).

-Θα γίνουν οι πρώτοι που θα πάνε στη Μεγάλη Βρετανία (για διακοπές ή δουλειά, ανάλογα το κάρμα)

-Θα νικούν όσους Γαλάτες, Γάλλους, Πορτογάλους, Πορτορικανούς βρουν στο διάβα τους (εκτός ίσως από το γαλατικό χωριό)

-Θα συγκρουστούν λεκτικά στη Βουλή (Σύγκλητο) ή βιαίως απέξω από αυτή κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για δικαιώματα που μένουν στα πατώματα.

-Θα είναι πάντα αντιγερμανοί και θα ανακόψουν την πορεία του Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Ράιχ  προς το Νότο.

-Θα κατακτήσουν και την Ιβηρική Χερσόνησο (πιθανή μεταγραφή σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη, Λας Πάλμας ή Χετάφε για τα αγόρια, εκπροσώπηση της Ισπανίας στη Eurovision ή διάσημες ταυρομάχοι για τα κοριτσάκια

– Θα είναι ανεξάρτητοι και πλήρως ανεξαρτητοποιημένοι, στο όριο του ριζοσπαστισμού. Δεν θα επιστρέψουν ποτέ πίσω κι ας οδηγούν όλοι οι δρόμοι εκεί. Θα χτίσουν νέους δρόμους διαβαίνοντας τον δικό τους Ρουβίκωνα με τις δικές τους λεγεώνες, που δεν είναι άλλες από την πίστη στην ανανεωτική αριστερά, το οικολογικό κίνημα και το συνασπισμό των κινημάτων.

-Στο τέλος θα προδοθούν από κάποιον Βρούτο ή Μπούτο ή μπρουτάλ αγόρι, από κάποιο τέκνο τους ή από κάποιο τεκνό, ανάλογα με την προϊστορία, την ιδιοσυγκρασία, την ενδυματολογία και τις προτιμήσεις του καθενός.

Αυτό που πρέπει να συγκρατήσει ο φιλομαθής αναγνώστης είναι πως το δικαίωμα στην ημιμάθεια και την σουργελοποίηση κάθε συζήτησης είναι αναφαίρετο και απεριόριστο.

Το νέο δόγμα, το οποίο και θα θεσμοθετηθεί άμεσα είναι απλό και σοφό: η επιστήμη δεν είναι μαγκιά είναι αυτοταπείνωση.


#emo attacks
  • Η συνταγματική αναθεώρηση στα Σκόπια πέρασε με 13 ισομεγέθεις οριζόντιες λωρίδες χρώματος κόκκινου που εναλλάσσονται με λευκές και ένα μπλε ορθογώνιο με 50 μικρά, λευκά, πεντάκτινα αστέρια
  • Το Mega πρέπει να μετατραπεί σε Μνημείο Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς #Βάνα
  • Δεν μπορεί να πέρασε η συνταγματική αναθεώρηση στα Σκόπια : Τόσα έγκυρα sites έγραψαν πως ναυαγεί
  • Όποιος πετάει λάσπη έχει βρώμικα χέρια: Άμα σε πετύχει όμως στο πρόσωπο, άντε μετά να ξεπλυθείς
  • Να δημοσιευτεί θέλει ο Κοτζιάς η επιστολή παραίτησής του, αλλά μιας και είναι εννιασέλιδη καλύτερα να εκδοθεί ως νουβέλα
  • Κάποτε ευχαριστούσαμε εμείς τις ΗΠΑ, τώρα μας ευχαριστούν αυτές, ενώ παράλληλα μας είναι και ευχάριστες