• emo.gr
  • Slider
  • Τα τω Καίσαρος τω Καίσαρι και τα της βίας στην καισαρική!
Τα τω Καίσαρος τω Καίσαρι και τα της βίας στην καισαρική!

Τα παιδιά που γεννήθηκαν με καισαρική δεν έχουν απλά μία ροπή προς τη βία, αλλά έχουν και πολύ συγκεκριμένο ριζικό, ενώ παράλληλα κινδυνεύουν από διάφορα πράγματα σύμφωνα με τις τελευταίες καραεπιστημονικές μελέτες

Τα παιδιά που γεννήθηκαν με καισαρική δεν έχουν απλά μία ροπή προς τη βία, αλλά έχουν και πολύ συγκεκριμένο ριζικό, ενώ παράλληλα κινδυνεύουν από διάφορα πράγματα σύμφωνα με τις τελευταίες καραεπιστημονικές μελέτες και ευρήματα.

Ως έννοια σχετίζεται με τον Ιούλιο Καίσαρα σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή και άρα:

-Θα παίξουν ρόλο στον μετασχηματισμό της Ελληνικής Δημοκρατίας σε Αυτοκρατορία.

– Θα συνδεθούν με τον Κράσσο ( υψηλός κίνδυνος αλκοολισμού) και τον Πομπήιο (έμφυτη ροπή προς ηφαιστειακές εκρήξεις θυμού με ανυπολόγιστο αριθμό θυμάτων).

-Θα γίνουν οι πρώτοι που θα πάνε στη Μεγάλη Βρετανία (για διακοπές ή δουλειά, ανάλογα το κάρμα)

-Θα νικούν όσους Γαλάτες, Γάλλους, Πορτογάλους, Πορτορικανούς βρουν στο διάβα τους (εκτός ίσως από το γαλατικό χωριό)

-Θα συγκρουστούν λεκτικά στη Βουλή (Σύγκλητο) ή βιαίως απέξω από αυτή κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για δικαιώματα που μένουν στα πατώματα.

-Θα είναι πάντα αντιγερμανοί και θα ανακόψουν την πορεία του Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Ράιχ  προς το Νότο.

-Θα κατακτήσουν και την Ιβηρική Χερσόνησο (πιθανή μεταγραφή σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη, Λας Πάλμας ή Χετάφε για τα αγόρια, εκπροσώπηση της Ισπανίας στη Eurovision ή διάσημες ταυρομάχοι για τα κοριτσάκια

– Θα είναι ανεξάρτητοι και πλήρως ανεξαρτητοποιημένοι, στο όριο του ριζοσπαστισμού. Δεν θα επιστρέψουν ποτέ πίσω κι ας οδηγούν όλοι οι δρόμοι εκεί. Θα χτίσουν νέους δρόμους διαβαίνοντας τον δικό τους Ρουβίκωνα με τις δικές τους λεγεώνες, που δεν είναι άλλες από την πίστη στην ανανεωτική αριστερά, το οικολογικό κίνημα και το συνασπισμό των κινημάτων.

-Στο τέλος θα προδοθούν από κάποιον Βρούτο ή Μπούτο ή μπρουτάλ αγόρι, από κάποιο τέκνο τους ή από κάποιο τεκνό, ανάλογα με την προϊστορία, την ιδιοσυγκρασία, την ενδυματολογία και τις προτιμήσεις του καθενός.

Αυτό που πρέπει να συγκρατήσει ο φιλομαθής αναγνώστης είναι πως το δικαίωμα στην ημιμάθεια και την σουργελοποίηση κάθε συζήτησης είναι αναφαίρετο και απεριόριστο.

Το νέο δόγμα, το οποίο και θα θεσμοθετηθεί άμεσα είναι απλό και σοφό: η επιστήμη δεν είναι μαγκιά είναι αυτοταπείνωση.


#emo attacks
  • Σήμερα τρεις περιπτώσεις υπάρχουν: γραβάτα, “πατάτα”, ή θα μας πάνε “άτα”…
  • Άμα πάρει τον Μπλατ ο Ολυμπιακός, θα χρειαστεί και 2 μουντιαλικά σέντερ μπακ
  • Μαρόκο-Πορτογαλία under 2,5 το πρώτο bet της ημέρας!
  • Η μόνη ελπιδοφόρα είδησις των τελευταίων ημερών είναι πως μετά την ιστορική επίσκεψη του Τέρενς Σπένσερ Κουίκ σε Λαϊκή Δημοκρατία Κονγκό, Καμερούν & Νιγηρία θα μας δεχτούν ως ισότιμο μέλος στην Αφρικανική Ένωση
  • Από την Πρέσπα στις Βρυξέλλες με βέσπα
  • Κόλλησε η συμφωνία με την Αλβανία: κανείς κυβερνητικός βουλευτής δεν μιλά αρβανίτικα