• emo.gr
  • Χρονογράφημα
  • Ημερολόγιο παραλίας
Ημερολόγιο παραλίας

(Φωτό Γεωργία Γ.)
Η μέρα φεύγει, το Τζόνι έρχεται κατά κύματα, αλλά τον Γιουνκέρ κράζουν

Πήρε να σουρουπώνει και το ήπιο αεράκι εξανεμίστηκε, ενώ η θάλασσα άρχισε  με ταχύτητα να βγάζει τη θερμότητα, που είχε αγόγγυστα σωρεύσει όλη την ημέρα.

Στη Δύση το κίτρινο με το μπλε τσακώνονταν και  έτσι  στον ουρανό προέκυψε ένα ροζ, λίγο πιο αχνό και ασφαλώς λιγότερο μεγαλοπρεπές από του κυβερνώντος ΣΥΡΙΖΑ.

Η προηγηθείσα νεροποντή είχε γαληνέψει τη θάλασσα και τον περιβάλλοντα χώρο.

Τα μάζεψαν όλοι κι έφυγαν εκτός από τρεις παρέες. Μία μαμά τραβολογούσε τη μικρή της κόρη προς τη θάλασσα, να μη χάσει την εμπειρία του μπάνιου με βροχή. Και δώστου κλάμα η μικρή..

Κι ενώ όλα έδειχναν πως όλη μια μέρα στην πλαζ τελείωνε ησύχως, αίφνης ατίθαση ομάδα κορασίδων ετών 69 (κατά μέσο όρο) έσκασε στην παραλία.

Δεινές κολυμβήτριες όλες (εξ απαλών ονύχων και πριν ανακαλύψουν το πεντικιούρ), είπαν, μετά την επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Θεράποντα, να ευφράνουν τις ψυχές τους, αφού πρώτα τις έσωσαν.

Σε λίγα λεπτά δεν φαίνονταν καν από την ακτή. Η πιο κοντινή βρισκόταν ήδη σε διεθνή ύδατα, μία περισυνέλλεξε σκάφος του Λιμενικού κοντά στα Ψαρά, για μία απειλήθηκε διπλωματικό επεισόδιο κοντά στις αλβανικές ακτές,  καθώς η κολυμβητική τροχιά της θεωρήθηκε πως χαράζει την ΑΟΖ,  ενώ οι υπόλοιπες θα γυρνούσαν στον κλεινόν άστυ κολυμπώντας να γλιτώσουν βενζίνες και διόδια.

Οι γραίες ξεχάστηκαν γρήγορα από τη συλλογική συνείδηση των ελάχιστων λουομένων που τώρα κοιτούσε στα κλεφτά ένα ζευγάρι που έκανε επανεμφάνιση μετά τις γραίες που μπαλαμουτιαζόταν χωρίς αύριο. Οι λίγοι πρωινοί κατάλαβαν ότι ήταν το ίδιο που τσακωνόταν ανελέητα ως το μεσημέρι.

Μετά τη μπόρα προεκλήθη εκ νέου μποτιλιάρισμα στους διαδρόμους της πλαζ από τους μικροπωλητές

Τον λουκουματζή και τον πωλητή γυαλιών ηλίου, συναγωνίστηκαν σε τζίρο ένας που πωλούσε χαϊμαλιά, άλλος με αυθεντικά παρεό της Μυκόνου των φτωχών, ένας με φακούς, μπαταρίες φορτηγών, μπουζόκλειδα για παπιά και όλη τη συλλογή  «ήχος και φως», ακόμη ένας με είδη προικός και τέλος ο φυστικάς, ο παστελάς και ο «τσιπς, κοκ, σάμαλι».

Το κείμενο θα τελείωνε στην προηγούμενη παράγραφο, αν κάτω από το νέο πόνημα της Δημουλίδου δεν εμφανιζόταν έξυπνο μουτράκι αρκούντως μαυρισμένο, όχι πάνω από είκοσι καλοκαιριών.

det_koritsiak1

Δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο. Δεν ήταν ψηλή, δεν είχε πλούσιο στήθος, δεν είχε απίθανης ομορφιάς πρόσωπο . Το καλογυμνασμένο όμως κορμί της, το πονηρό με αποχρώσεις μπλαζέ ύφος, το εξαιρετικό σορτσάκι με το αντίστοιχο τοπ, έφταναν για να μετατρέψουν τις δύσκολες μέρες της, σε δύσκολες νύχτες για τον αντρικό πληθυσμό, που είχε την ατυχία να κάτσει ως αργά στην παραλία.

Κατά τη διακριτική αποχώρησή της μετά της “αλόγας”φίλης της, σημειώθηκε καραμπόλα επτά ΙΧ στον παρακείμενο δρόμο, επήλθαν έξι δυσφορίες και ένα εγκεφαλικό στην πλαζ, πέντε αιτήσεις διαζυγίων, ενώ η παπάρενα κυνηγούσε τον καλό της με το φρεσκοαγορασμένο από πλανόδιο γουόκ, ενώ δεκαεπτά μανικιούρ μπλέχτηκαν μέσα σε αντίστοιχα γένεια προσπαθώντας να καταφέρουν γρατζουνιές.

Η μέρα φεύγει, το Τζόνι έρχεται κατά κύματα, αλλά τον Γιουνκέρ κράζουν. Αυτοί που θα πιουν τα ποτάκια τους πριν πιάουν τιμόνι είναι μάγκες. Ξεμαγκώνοουν με το αλκοόλ, λένε και μια λαλακία παραπάνω…

 


Trusty.gr
#emo attacks
  • Χάσαμε από τον πελάτη τον Ναδάλ κυρ-Στέφανε
  • Ρωσοτουρκικός πόλεμος στον τελικό της Ευρωλίγκας: μόνο η αρκούδα μπορούσε να αφήσει εκτός τη Ρεάλ
  • Η Εφές κατατρόπωσε Γκαστόνε & Σλούκυ Λουκ και πήγε τελικό!
  • 13η σύνταξη ίσα για να σπάσει τη γρουσουζιά