• emo.gr
  • Χρονογράφημα
  • Μέσσι & Ρονάλντο κέρδισαν!
Μέσσι & Ρονάλντο κέρδισαν!

Από μία βουβουζέλα έκαστος!
Τεράστιοι παίκτες και ο Μέσσι και ο Ρονάλντο. Αλλά κανείς της δικής τους κλάσης δεν έγινε μύθος χωρίς κατάκτηση Μουντιάλ.
Δίχως έστω ένα (χαμένο) τελικό

Μέσσι & Ρονάλντο κέρδισαν!

Από μία βουβουζέλα έκαστος!

Να βγάλουν το θυμό, την οργή και την πίκρα τους!

Αντί του πολυδιαφημισμένου Λιονέλ έβγαλε μάτια ο Εμππαπέ, που περνούσε σαν σταματημένα τρένα τους παίκτες της Αργεντινής.

Τον αντιμετώπισαν με λαβές και λακτίσματα.

Κι αντί του πολλά βαρύ (ζελ) Ρονάλντο, το απόλυτο επιθετικό όπλο, που ακούει στο “ταπεινό” όνομα Έντισον Καβάνι.

Soccer Football - World Cup - Round of 16 - Uruguay vs Portugal - Fisht Stadium, Sochi, Russia - June 30, 2018 Uruguay's Edinson Cavani celebrates scoring their second goal REUTERS/Murad Sezer
Soccer Football – World Cup – Round of 16 – Uruguay vs Portugal – Fisht Stadium, Sochi, Russia – June 30, 2018 Uruguay’s Edinson Cavani celebrates scoring their second goal REUTERS/Murad Sezer

Τεράστιοι παίκτες και ο Μέσσι και ο Ρονάλντο. Αλλά κανείς της δικής τους κλάσης δεν έγινε μύθος χωρίς κατάκτηση Μουντιάλ.

Δίχως έστω ένα (χαμένο) τελικό σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Αντιμέτωποι με όλο τον καλό ποδοσφαιρικά κόσμο.

Χαρές σε Βραζιλία από τους αποκλεισμούς των σταρ, αλλά και σε Αγγλία, εκεί που αρχίζουν να ψήνονται πως πάνε για πολύ ψηλά.

Τα σημερινά ματς ήταν καταπληκτικά. Η Αργεντινή έκανε το καλύτερό της ματς. Γύρισε το 1-0 σε 1-2 αλλά έπεσεπάνω σε μια ομάδα με τεράστιο ταλέντο, αλλά και ψυχή. Αφού έκανε το 2-2 όλα είχαν δρομολογηθεί.

Οι παλιοσειρές της Αργεντινής δεν άντεξαν ένα ματς υψηλού ρυθμού και το 4-2 έγινε με συνοπτικές διαδικασίες.Το 4-3 του Αγκουέρο απλά έδωσε σασπένς για ένα λεπτό.

Για ακόμη ένα τουρνουά απεδείχθη πως ο Μέσσι δεν “συνομιλεί’ ποδοσφαιρικά με την ομάδα. Είναι αποκλειστικό προϊόν μιας ομάδας,της Μπάρτσα που φτιάχτηκε με βασικό υλικό τον ίδιο, με συμπαίκτες που να του ταιριάζουν!

Και πράττει σοφά που δεν εγκαταλείπει τη Βαρκελώνη. Εκεί και μόνο εκεί είναι ο Μεσσί-ας.

Στο Ουρουγουά-Πορτογαλία φάνηκαν εκτός από το δεινό σκόρερ Καβάνι, τα όρια του κόουτς Σάντος. Μια πολύ επιθετική ομάδα μπροστά, εξέθεσε την αμυντικογενή τακτική του, που μοιάζει ξεπερασμένη.

ΥΓ: Εντωμεταξύ ο Ανάργυρος μοίρασε λεφτά, αποδεικνύοντας πως με το σωστό κοουτσάρισμα όλα γίνονται!


#emo attacks
  • Προς τι ο σάλος; Πήρε ο Ζάεφ το “Μακεδονία” για τη χώρα του; Υπάρχει άλλο κράτος που να φέρει αυτό το όνομα; Το Βόρεια θα το χρησιμοποιεί χαϊδευτικά. Καλά κρασιά και ‘Ακάκιε,τα φασόλια να είναι από τις Πρέσπες”
  • “Δεν πάω πουθενά” απάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στις φήμες που τον φέρνουν στην Αυτοδιοίκηση: παραμένει στην κεντρική πολιτική σκηνή, εκεί που όλα αρχίζουν με χαρά και τελειώνουν με Καρρά!
  • Μέχρι το 2030, 2040 άντε 2050, οι τωρινοί πολιτικοί θα είναι ιδιώτες
  • Ρεμπέτης-Μπέτις μεδέν-μεδέν
  • Υπάρχει μια ύποπτη σιωπή γύρω από την (μη) περικοπή των συντάξεων: μάλλον πήγαν Ιταλία με το ασημένιο βέλος
  • Καζαντζιδική είναι η Κατερίνα ρε παιδιά: “μα το δικό σου αμάρτημα, του κόσμου όλα τα δάχτυλα”