• emo.gr
  • Sport
  • Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο “νέος” Τρίτωνας: 68-66 τον Δούκα
Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο “νέος” Τρίτωνας: 68-66 τον Δούκα

Με 5 μαζεμένα τρίποντα και πρωταγωνιστές τους από την Α2 προερχόμενους Ψαρόπουλο και Τσούτσο αλλά και τον Μανόλη Καλαντζή, έφτασε τη διαφορά στο +20 (56-36) με κάρφωμα του Κουκουνιά στο 29′.

Πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστικά ήταν η πρώτη ημέρα του «1ου Τουρνουά Τάκη Κοντούζογλου» το οποίο διοργανώνει ο Έσπερος στην Καλλιθέα.

Τρίτωνας και Δούκας, οι οποίοι συγκαταλέγονται θεωρητικά στις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας, προσέφεραν ένα ωραίο ματς, ένα ντέρμπι με ανατροπές, ενώ ο γηπεδούχος Έσπερος νίκησε τον Κρόνο 86-79, με τις δυο ομάδες να έχουν ως βασικό στόχο την μάχη της παραμονής.

Η ουσία είναι πως και το φετινό Πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής θα προσφέρει πολλές συγκινήδεις

Μια εντελώς διαφορετική ομάδα μετά τις αλλαγές του καλοκαιριού, αλλά με την ίδια μαχητικότητα και το πνεύμα νικητή παρουσίασε ο Τρίτωνας του Μιχάλη Μιχελάκου, ο οποίος επικράτησε του αξιόμαχου, και ιδιαίτερα γεμάτου Δούκα με 68-66.

Η ομάδα των Σεπολίων δεν είχε τη σύνθεσή της τον έμπειρο Νίκο Κούτουλα, ο οποίος θα επιστρέψει σε 3 μήνες στα παρκέ, ενώ δεν αγωνίστηκε και ο Νικολακόπουλος.

Ο Τρίτωνας ξεκίνησε με πεντάδα τους Καλατζή, Βερτούδο, Ψαρόπουλο, Τσούτσο και Κουκουνιά, ενώ η ομάδα των Βορείων προαστίων προτίμησε τους Ευστρατίου, Μποχωρίδη, Δενδρινό, Τσιτσιγιάννη και Βουγιούκα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 11-9 με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους στο παρκέ, για να  να φτάσει στο ημίχρονο ο Δούκας να προηγηθεί με 31-29 και πρωταγωστές τους Ευστρατίου (αγωνίστηκε πέρυσι με τον Τρίτωνα) και Μποχωρίδη.

Μαγικό τρίτο δεκάλετο για τον Τρίτωνα

Στις αρχές του βήμιχρόνου οι παίκτες του Μιχάλη Μιχελάκου, επικράτησαν ολοκληρωτικά, Με 5 μαζεμένα τρίποντα και πρωταγωνιστές τους από την Α2 προερχόμενους Ψαρόπουλο και Τσούτσο αλλά και τον Μανόλη Καλαντζή, έφτασε τη διαφορά στο +20 (56-36) με κάρφωμα του Κουκουνιά στο 29′.

Στο 4ο δεκάλεπτο  ο Νάσος Χούμπαυλης ξεκίνησε με χαμηλό σχήμα και πίεση σε όλο το γήπεδο και έτσι ο Δούκας έτρεξε ένα επιμέρους σερί 19-3, πλησιάζοντας στο  -1 (59-58) στο 3’32”, μετατρέποντας το παιχνίδι σε ντέρμπι. Σε εκείνο το σημείο, Ντιμπ και Τσούτσος ήταν ψύχραιμοι και ο Δούκας δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή, με τον Καλατζή να σταματάει την τελευταία επίθεση του Δούκα.

ΔΟΥΚΑΣ – ΤΡΙΤΩΝ 66-68
Δεκάλεπτα : 9-11, 31-29, 39-56, 66-68
Δούκας (Χούμπαυλης) : Δενδρινός 5, Καρακατσάνης, Γιαννόπουλος, Μποχωρίδης 12 (3), Βουγιούκας 5, Ευστρατίου 13 (2), Γκίνης, Ξύδης 8 (2), Αποστολίδης, Τσιτσιγιάννης 3 (1), Πέτς 4, Λάκκας 14 (1), Δραγάτης, Σακελλαρίου 2.
Τρίτων (Μιχελάκος) : Χανιώτης 1, Ψαρόπουλος 16 (1), Καλαντζής 11 (2), Σπυριδάκης 2, Ντίμπ 4, Δαμιανάκος, Μαλτέσιος 9, Τσούτσος 17 (3), Κουκουνιάς 6, Βερτούδης 2, Ζησόπουλος.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη