• emo.gr
  • Sport
  • Και στο βάθος ΑΕΚ!
Και στο βάθος ΑΕΚ!

Οι ομάδες που απέμειναν σε αυτή τη φάση του Θεσμού είναι 8, με τον Τρίτωνα να παίζει την Τετάρτη με τον Διαγόρα και αν νικήσει και πάλι θα παίξει το ερχόμενο ΣΚ με το νικητή του ζευγαριού Καβάλα-Ιπποκράτης Κω.
Στις εξέδρες του κλειστού του Στρέφη βρέθηκε και ο ομοσπονδιακός προπονητής Θανάσης Σκουρτόπουλος

Το όνειρο του ζει ο Τρίτωνας στο φετινό θεσμό του Κυπέλλου, ο οποίος υπέταξε εμφατικά και τον Απόλλωνα Πάτρας,  μετά την τεράστια νίκη επί του Χαρίλαου Τρικούπη, δείχνοντας μαζί με τα άλλα σημερινά αποτελέσματα και τις νίκες του Παγκρατίου,  ου Φαίακα και της Ανατόλια, πως η διαφορά των ομάδων Β΄Εθνικής-Α2 δεν είναι αυτή που θεωρητικά προεξοφλούσαν οι μπασκετικοί ειδήμονες.

DSC00885

Οι ομάδες που απέμειναν σε αυτή τη φάση του Θεσμού είναι 8, με τον Τρίτωνα να παίζει την Τετάρτη με τον Διαγόρα και αν νικήσει και πάλι θα παίξει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με το νικητή του ζευγαριού Καβάλα-Ιπποκράτης Κω.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στους 24  του Θεμού, ενώ αν νικήσει ακόμη 2 ματς τον περιμένει η ΑΕΚ στους 16!

Ήδη ο Τρίτωνας έχει κάνει την υπέρβασή του, νικώντας δύο ομάδες της Α2, αλλά η φετινή ομάδα δείχνει τέτοια ποιότητα που τίποτα δεν αποκλείεται!

Οι 2 που θα συνεχίσουν θα μπουν στους 16 του Θεσμού μαζί με τις 14 ομάδες της Α1!

Το σημερινό ματς

Παίζοντας όμορφο και γρήγορο μπάσκετ στον αιφνιδιασμό ο Τρίτωνας ξεκίνησε και πάλι φουριόζος παίρνοντας διψήφια διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο, ενώ στην άμυνα περιόρισε ολοκληρωτικά τον Μπελ .

DSC00911

Ο Μαλτέσιος ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων και με ωραίες κινήσεις στο ποστ, φόρτωνε το καλάθι του Απόλλωνα και τους ψηλούς του με φάουλ.Τσούτσος και Ψαρόπουλος ήταν διαρκής απειλή για το καλάθι των Πατρινών, ενώ ο Καλαντζής οργάνωνε μαεστρικά την ομάδα βάζοντας και το πρώτο τρίποντο.

Μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό ο Απόλλων αφυπνίστηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο έφτασε στο καλάθι, αλλά με τρίποντο του Τσούτσου το ημίχρονο έκλεισε στο 37-32.

DSC00892

Στην αρχή του δευτέρου μέρους ο Τρίτωνας με ένα σερί 7-0 ξαναπήγε τη διαφορά στους 12 (44-32) και μετά το τάιμ άουτ ξεκίνησε η αντεπίθεση των Πατρινών που με σερί 7-20 πήγαν το ματς στον πόντο 51-50, εκμεταλλευόμενοι και τις ανάσες που έδινε στους βασικούς ο κόουτς Μιχελάκος.

Νέο σερί του Τρίτωνα με 12-2 με  τον Μαλτέσιο κάτω από το καλάθι να κάνει πάρτι (σταμάτησε στους 28 πόντους) ,έφερε τη διαφορά στο +11, στο τέλος του γ΄δεκαλέπτου (63-52) ενώ όταν στα μέσα της τέταρτης περιόδου η διαφορά πήγε στους 15  (69-54) όλα είχαν κριθεί.

Διαδικαστικά τα τελευταία λεπτά με τους δύο προπονητές να δίνουν χρόνο σε όλους τους παίκτες.

DSC00905

Στις εξέδρες του κλειστού του Στρέφη βρέθηκε και ο ομοσπονδιακός προπονητής Θανάσης Σκουρτόπουλος

ΤΡΙΤΩΝΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 74-63
Δεκάλεπτα : 21-14, 37-32, 63-52, 74-63
Τρίτωνας (Μιχελάκος) : Τσούτσος 15 (3), Χανιώτης, Ψαρόπουλος 15 (3), Καλατζής 7 (1), Σπυριδάκης, Ντιμπ 4, Μαλτέσιος 28, Ζησόπουλος, Κουκουνιάς 2, Βερτούδος 3 (1), Δαμιανάκος,Ύμερι
Απόλλων Πατρών (Βουρνάς) : Κατσουλάκος 6 (2), Καραμαλέγκος 10 (2), Μπελ 8, Εζόμο 4, Πολυδωρόπουλος, Τζαϊδας 2, Παπαβασιλόπουλος 2, Μπέμπης 14 (3), Κασπίρης 6 (2), Παρασκευόπουλος, Δημακόπουλος, Βλάχος 7.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη