• emo.gr
  • Χρονογράφημα
  • Μυστική αμερικάνικη τεχνολογία κατευθύνει τον κυκλώνα Ζορμπά
Μυστική αμερικάνικη τεχνολογία κατευθύνει τον κυκλώνα Ζορμπά

έφτιαξαν ένα μικρό τυφώνα στα διεθνή ύδατα και τον κατεύθυναν μόνο στις περιοχές που είναι δυνατή η ΝΔ, στα λεγόμενα και κάστρα της Δεξιάς

Μυστική αμερικάνικη τεχνολογία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, κρύβεται πίσω από τον πρωτοεμφανιζόμενο κυκλώνα Ζορμπά.

Ίσως πρόκειται για αυτή που τους πούλησε ο Σώρρας , ίσως πρόκειται για δική τους πατέντα, για πρόσφατη δηλαδή ανάπτυξη έρευνας και τεχνολογίας. Το πιθανότερο είναι πως μετεξέλιξαν την αρχαία ελληνική τεχνογνωσία.

Την ώρα που ο Πρωθυπουργός βρίσκεται στις ΗΠΑ και λίγες μέρες μετά τη ΔΕΘ, οι Αμερικάνοι έκαναν μια επίδειξη ισχύος στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου, που μιας και χρησιμοποιούν ως τουαλέτα, είπαν και να την πλύνουν.

Πιο συγκεκριμένα, έφτιαξαν ένα μικρό τυφώνα στα διεθνή ύδατα και τον κατεύθυναν μόνο στις περιοχές που είναι δυνατή η ΝΔ, στα λεγόμενα και κάστρα της Δεξιάς: Μεσσηνία, Μάνη, ανατολική Πελοπόννησο, ενώ θα χτυπήσει τον Αργοσαρωνικό, το παραλιακό μέτωπο της Αττικής (Γλυφάδα και κάτω, Ραφήνες κτλ) ενώ για αύριο έχουν στοχεύσει και τη Χαλκιδική.

Άλλες πληροφορίες θέλουν τον Ζορμπά να είναι ψεκασμένος, μιας και οι αεροψεκασμοί κρίνονται οικονομικά ασύμφοροι.

Έτσι με χειρουργικούς και επιλεκτικούς ψεκασμούς χαλιναγωγείται η επαναστατικότητα των Ελλήνων.

Ενώ ούτε η ονομασία είναι τυχαία, μιας και ο Ζορπάς ήταν γεννημένος στα Σκόπια και όλοι αντιλαμβάνονται  τη σημειολογία.

Τουρκία δεν θα πάει ο Ζόρμπι, μετά τη μυστική συμφωνία Τραμπ-Ερντογάν με τη μεσολάβηση του Πούτιν και τις ευχές του Κιμ , στο πλαίσιο των εργασιών του ΟΗΕ, ούτε ασφαλώς  θα πλήξει την Κρήτη, που στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα αυτά τα έχει γράψει και ο Ξενοφών (οποία σύμπτωσις) Κύρου Ανάβασις,Βιβλίο Γ΄:

[3.1.6] ἐλθών δ᾽ ὁ Ξενοφῶν ἐπήρετο τόν Ἀπόλλω τίνι ἂν θεῶν θύων καί εὐχόμενος κάλλιστα καί ἄριστα ἔλθοι τήν ὁδόν ἣν ἐπινοεῖ καί καλῶς πράξας σωθείη. καί ἀνεῖλεν αὐτῷ ὁ Ἀπόλλων θεοῖς οἷς ἔδει θύειν.


#emo attacks
  • Αυξήσεις στους μισθούς, φοροελαφρύνσεις, φοροαπαλλαγές: έχουν τα κίτρινα γιλέκα τσέπες;
  • “Ζήτω η Ελλάδα” λέει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κι έχει μεγάλη σημασία, γιατί εδώ και καιρό δεν την έχει ανάγκη
  • Αν δεν σας βρίσκει Ελλάδα το σύστημα για το μέρισμα, δηλώστε έξαλλοι στην τοποθεσία χώρα μου
  • Δήλωση Αλέξη Κούγια, 9/12/2018, άγνωστο σε ποιους αναφέρεται: “Είμαι επιστήμονας με σύστημα αξιών, υπηρετώ την Ελληνική Δικαιοσύνη επί 45 χρόνια, δεν είμαι ούτε λαθρέμπορος πετρελαίου, ούτε λαθρέμπορος τσιγάρων, ούτε ζω από το στοίχημα.”
  • Η Ευρώπη ζει τον πυρετό των κίτρινων γιλέκων κι εμείς στο πρόγραμμά μας, ανάμεσα κίτρινα γάντια και κίτρινα ποδήλατα
  • Από το “έξω οι βάσεις του θανάτου” πήγαμε στο “έξω από την ύλη ο Παύλος Μελάς”: θα επανέλθει ως Paul Honey, ήρωας του survivor του 1904