• emo.gr
  • Χρονογράφημα
  • Τα Άρια βατράχια-πρίγκιπες, η ΔΕΗ και οι Γερμανοί!
Τα Άρια βατράχια-πρίγκιπες, η ΔΕΗ και οι Γερμανοί!

Στην ευρύτερη περιοχή των Σκοπίων ο Προμηθέας έκρυψε τη μυστική τεχνολογία παραγωγής ενέργειας από σάλια βατράχου

Μέλι και γάλα, όλα τα μεγάλα θέματα. Με την έννοια πως συνδέονται άρρηκτα, πως ταιριάζουν σαν ομμάτια ενός μεγάλου παζλ.

Εκεί μας κατάντησαν: οι πρίγκιπες να κρύβονται στις σαλάτες και οι βάτραχοι να είναι στον αφρό.

Φτάνει να έχουν το σωστό φως. Από τη ΔΕΗ ας πούμε, που εκπληρώνει τον εθνικό της ρόλο αγοράζοντας ό,τι σαπάκι κυκλοφορεί στην αγορά.

Είναι τόσο αχαλίνωτη  η δυναμική επέκτασης της εταιρείας, που δεν έλαβε υπόψη της καν πως ανήκει στον Αντιπρόεδρο.

Θα την αγόραζε και του Πάπα να ήταν. Ήταν αληθινή επενδυτική ευκαιρία .Κωψοχρονιά 4,8 ψωρο- εκατ. Ευρώ. Έτρεξε για να προλάβει τους Γερμανούς, μην την πάρουν αυτοί.

Διότι ελάχιστοι γνωρίζουν πως στην ευρύτερη περιοχή των Σκοπίων ο Προμηθέας έκρυψε τη μυστική τεχνολογία παραγωγής ενέργειας από σάλια βατράχου, στη λογική πως είναι στη μέση του πουθενά, σε μια αχαρτογράφητη και δίχως όνομα και ιστορία περιοχή.

Το κοινωνικό μήνυμα για την επί 5 ώρες  …-λειχία εδω κολλάει κι αυτό Τα πάντα συνδέονται, με έναν αρμονικό θα τολμήσουμε να πούμε τρόπο.

Επίσης πρέπει να αποκαλύψουμε πως πριν από 13 εκατομμύρια χρόνια οι κάτοικοι της περιοχής  άλλαξαν το όνομα τους και από βάτραχοι έγιναν α-α-οι βγάζοντας όλα τα σύμφωνα και με την πάροδο  του χρόνου Άριοι.

Οι Πελασγοί που ήταν αληθινοί άγριοι, τους πήραν στο ντου ως το Δούναβη, τους έδιωξαν από τη Βαλκανική.

Οι Άριοι πήγαν στη Γερμανία, τους άρεσε το κλίμα και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και ακόμη ψάχνουν τα βατράχια για να παράξουν φθηνή ενέργεια.

Αυτός είναι και ο λόγος που ήθελαν να έμεναν παραπάνω οι Βαυαροί στην Ελλάδα: μπας και ανακαλύψουν τη μυτιή φόρμουλα.

army

Πάντως και οι σύμμαχοι θα ήταν καλό να καθόντουσαν κάπως2 περισσότερο στο Βερολίνο το 1945. Και αν τη χώριζαν σε τέσσερα και όχι σε δύο κράτη, ίσως σήμερα η Ευρώπη να ήταν καλύτερη.

Η ουσία είναι -να το ξεκαθαρίσουμε αυτό- πως τα βατράχια γίνονται πρίγκιπες μόνο αν είναι Άρια. Αλλιώς είναι κοινά μπακαάκια, εκ του Μπακάκου, τόπο συνάντησης και συνάθροισης των μεταπολεμικών εσωτερικών μεταναστών, που έβλεπαν την Αθήνα σα λαβύρινθο.

Εκεί ξεκινά η άγνωστη ιστορία του Μίνωα , την οποία θα μας επιτρέψετε να αναλύσουμε σε άλλο σημείωμα, όταν οι Τράπεζες συνέλθουν από την εποχική ίωση.


#emo attacks
  • Αν δεν σας βρίσκει Ελλάδα το σύστημα για το μέρισμα, δηλώστε έξαλλοι στην τοποθεσία χώρα μου
  • Δήλωση Αλέξη Κούγια, 9/12/2018, άγνωστο σε ποιους αναφέρεται: “Είμαι επιστήμονας με σύστημα αξιών, υπηρετώ την Ελληνική Δικαιοσύνη επί 45 χρόνια, δεν είμαι ούτε λαθρέμπορος πετρελαίου, ούτε λαθρέμπορος τσιγάρων, ούτε ζω από το στοίχημα.”
  • Η Ευρώπη ζει τον πυρετό των κίτρινων γιλέκων κι εμείς στο πρόγραμμά μας, ανάμεσα κίτρινα γάντια και κίτρινα ποδήλατα
  • Από το “έξω οι βάσεις του θανάτου” πήγαμε στο “έξω από την ύλη ο Παύλος Μελάς”: θα επανέλθει ως Paul Honey, ήρωας του survivor του 1904
  • Η αγορά προεξοφλεί πως μετά την αποφυλάκιση του ο Ριχάρδος θα αγοράζει τα χρυσαφικά σε τιμή αμμοχάλικου
  • -Έρχονται οι Θεσμοί 21 Ιανουαρίου, κατάλαβες; -Ναι, είναι Υδροχόοι