• emo.gr
  • Χρονογράφημα
  • Επέτειος του ΟΧΙ, με χειμερινή ώρα και συμμορίες
Επέτειος του ΟΧΙ, με χειμερινή ώρα και συμμορίες

Καμία πορεία δεν θα γίνει για τον λευκό άνδρα που ληστεύεται και μαχαιρώνεται μεσάνυχτα στα γκέτο της Αθήνας. Δεν είναι καθόλου στη μόδα: είναι δυνητικά μικροαστός, μισογύνης, μισάνθρωπος και μίζερος

Μεγάλη γιορτή του Αϊ Δημήτρη. Γιορτάζει η πρωτεύουσα της Νότιας Μακεδονίας, πλήθος Ελλήνων και Ελληνίδων, διπλά ο Μητσο-τάκης, αλλά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που μας ενημερώνει και δεν μένουμε στα σκοτάδια.

Έστω κι αν έχει προκαλέσει έναν εκνευρισμό στους εργαζόμενους φέτος ο Άγιος, που εορτάζει Παρασκευή, κάτι που σημαίνει πως η Αργία της 28ης Οκτωβρίου πέφτει Κυριακή.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, θα γυρίσουμε πίσω του ρολογιού τους δείκτες, να νυχτώνει από τις 5, να αισθανθούμε Ευρωπαίοι.

Μέσα στο 2019 θα αποφασίσουμε αν θα πάμε με τη θερινή ή τη χειμερινή ώρα. Μάλλον ο νέος διχασμός θα αφορά αποκλειστικά αυτό το θέμα.

Επίσης αποκλειστικά θα μαθαίνουμε πως τη βγάζει ο Γιάννος στη φυλακή, γιατί η διαπόμπευση δεν γνωρίζει σύνορα και δεν έχει όρια.

Άλλο αν αυτοί που τον διαπομπεύουν, είναι αυτοί που τον αποθέωναν. Έτσι συνέβαινε και στο Βυζάντιο, την αυτοκρατορία που προέκυψε από τους Ρωμαίους που ασπάσθηκαν τον Χριστιανισμό, όπως ο χιλίαρχος Δημήτριος, την οποία την κάναμε δική μας, με την απίστευτη δύναμη του πολιτισμού και της γλώσσας μας.

Στοιχεία που εκλείπουν, τουλάχιστον στο κέντρο της Αθήνας. Κι όσοι ακόμη επιμένουμε να κυκλοφορούμε στο κέντρο της πόλης κάθε ώρα και στιγμή, λες κι έχουμε το πρώιμο ΠΑΣΟΚ των 80ς, πάμε βουρ για να το φάμε το κεφάλι μας, γιατί οι συμμορίες δεν φαίνονται να αστειεύονται και θα πάμε άδοξα και άκλαυτοι.

Το δουλεύουν το μαχαίρι σου λέει κι ορμάνε χωρίς δεύτερη σκέψη στα αμνοερίφια, για λίγα ευρώ ή είναι κινητό.

Ή μάλλον καλύτερα να προσποιηθούμε τα ζωντανά: μπορεί να μας συντρέξουν οι βίγκαν.

Καμία πορεία δεν θα γίνει για τον λευκό άνδρα που ληστεύεται και μαχαιρώνεται μεσάνυχτα στα γκέτο της Αθήνας. Δεν είναι καθόλου στη μόδα: είναι δυνητικά μικροαστός, μισογύνης, μισάνθρωπος και μίζερος.

Το πολύ-πολύ να τον πουν ανόητο που κυκλοφορεί τέτοιες ώρες αψηφώντας τους κινδύνους: “και αυτός ο έρμος πως την είδε: βελιγκέκας” θα πουν οι σχετικά συμπαθούντες και όσοι τον θεωρούν συνάνθρωπο.

Μιας και από βδομάδα θα νυχτώνει νωρίς, η κυκλοφορία μετά τη Δύση του ηλίου, γίνεται με αποκλειστικά δική μας ευθύνη, ιδίως στις “εμπόλεμες” ζώνες. Όλοι ξέρουν ποιες είναι αυτές, μην κάνετε την παλαβή.

Γιατί και οι Άγιοι πόσα θαύματα να κάνουν; Κάποια στιγμή και αυτά τελειώνουν…

 


#emo attacks
  • Όταν μια μετριοπαθής, εθνική & ενωτική φωνή κερδίζει και (κάποιες από τις) ψήφους των αντιπάλων, δεν το λέμε ούτε του Παπά, ούτε του Δημούλη
  • Ομόλογο επταετές, στου κόσμου εμείς τις αγορές
  • Εξετάζεται σοβαρά από τις αρχές η περίπτωση η Πάολα να τραγούδησε άθελά της το χορό της βροχής
  • Οι βουλευτικές πρέπει να γίνονται μαζί και να γίνουν σαν τις φοιτητικές: ο καθένας να βγάζει τα δικά του αποτελέσματα