• emo.gr
  • Χρονογράφημα
  • Έντονοι αεροψεκασμοί σήμερα στην Αττική
Έντονοι αεροψεκασμοί σήμερα στην Αττική

Τρεις αποδείξεις για το φαινόμενο

Έντονοι αεροψεκασμοί σήμερα στην Αττική με παράπλευρες απώλειες τα κουνούπια που εξαφανίστηκαν (απόδειξη Νο 1)

Θα αναρωτηθεί κάποιος καλοπροαίρετος:  για ποιο λόγο γίνονται οι ψεκασμοί και ποιοι τους πραγματοποιούν:

psekasmoi

Το βέλος κάτω αριστερά στη φωτό δείχνει την πηγή των ψεκασμών: μάλλον πρόκειται για καμουφλαρισμένο Τσέσνα.

Οι σημερινοί ψεκασμοί πραγματοποιήθηκαν για να ελέγξουν τον καιρό: αν ανάψουμε καλοριφέρ από τώρα θα τονωθούν μεν τα κρατικά έσοδα δια της έμμεσης φορολογίας, θα περικοπούν όμως οι συντάξεις στην πράξη, μιας και η τρίτη ηλικία κάθεται σπίτι και θέλει και να ζεσταθεί σαν να είναι στα πράγματα το ΠΑΣΟΚ.

Ήδη καλοκαιρία επικρατεί στη χώρα, ενώ οι προβλέψεις έδιναν βροχές τοπικού και περιφερειακού χαρακτήρα (απόδειξη Νο2).

Υπάρχει η υποψία πως οι σημερινοί ψεκασμοί έχουν να κάνουν με μαζικό αντιγριπικό εμβολιασμό. Επειδή κανείς δεν πάει να κάνει το εμβόλιο και να βάλει μέταλλα στον οργανισμό του, η Κυβέρνηση το κάνει κεντρικά, μιας και δεν έχει 50-60 επιπλέον κρεβάτια ΜΕΘ όταν θα χτυπήσει η γρίπη.

Είναι γνωστό πως μέσω των ψεκασμών μεταλλικών ενώσεων, οι κυβερνώντες μπορούν να πετύχουν μαζικό έλεγχο και χειραγώγηση της στάσης του παγκόσμιου πληθυσμού, ώστε να περάσουν ευκολότερα τα όποια μέτρα προτίθενται να πάρουν. Φυσικά σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους.

Μιας και εκκρεμεί η περικοπή των συντάξεων, σήμερα πραγματοποιήθηκαν δύο ψεκασμοί: ένας για το σενάριο που κόβονται και ένα για την περίπτωση που δεν κοπούν.

Αποδείξαμε σε προηγούμενο εμπεριστατωμένο άρθρο μας τη δημιουργία του Ζορμπά μέσω μυστικής τεχνολογίας.

Οι σημερινοί ψεκασμοί είναι αποτέλεσμα της δράσης του πειραματικού Ζορμπά: τα επίπεδα των χημικών ενώσεων έπεσαν κατακόρυφα μετά από τόσο ξέπλυμα και υπήρχε κίνδυνος στάσεων (κινητοποιήσεις ντελιβεράδων, απόδειξη Νο3).

Παρά τα προβλήματα που προκάλεσε ο Ζορμπάς υπάρχει σχέδιο να ακολουθήσουν και άλλοι κυκλώνες: ” ο φτωχούλης του Θεού”, “ο Καπετάν Μιχάλης”, “οι αδερφοφάδες”, “Αναφορά στον Γκρέκο” και “Ασκητική”.

Εδώ υπεισέρχονται και τα δημοσιονομικά. Μετά από τόσους κυκλώνες, οι δανειστές θα δεχτούν να επιδιορθώσουμε τους δρόμους και τις υποδομές που θα έχουν καταστραφεί και δια των δημοσίων επενδύσεων αναμένεται η ανάπτυξη να αγγίξει το 3%.

 

 


#emo attacks
  • Αν δεν σας βρίσκει Ελλάδα το σύστημα για το μέρισμα, δηλώστε έξαλλοι στην τοποθεσία χώρα μου
  • Δήλωση Αλέξη Κούγια, 9/12/2018, άγνωστο σε ποιους αναφέρεται: “Είμαι επιστήμονας με σύστημα αξιών, υπηρετώ την Ελληνική Δικαιοσύνη επί 45 χρόνια, δεν είμαι ούτε λαθρέμπορος πετρελαίου, ούτε λαθρέμπορος τσιγάρων, ούτε ζω από το στοίχημα.”
  • Η Ευρώπη ζει τον πυρετό των κίτρινων γιλέκων κι εμείς στο πρόγραμμά μας, ανάμεσα κίτρινα γάντια και κίτρινα ποδήλατα
  • Από το “έξω οι βάσεις του θανάτου” πήγαμε στο “έξω από την ύλη ο Παύλος Μελάς”: θα επανέλθει ως Paul Honey, ήρωας του survivor του 1904
  • Η αγορά προεξοφλεί πως μετά την αποφυλάκιση του ο Ριχάρδος θα αγοράζει τα χρυσαφικά σε τιμή αμμοχάλικου
  • -Έρχονται οι Θεσμοί 21 Ιανουαρίου, κατάλαβες; -Ναι, είναι Υδροχόοι