• emo.gr
  • Emotions
  • Μυστικά και ψέματα!
Μυστικά και ψέματα!

Τα ψέματα είναι γλυκά. Είναι πάντα εκεί για σένα. Μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις όμορφα και να αποφύγεις προστριβές και παρεξηγήσεις. Χαϊδεύουν αυτιά και νιώθεις όμορφα μέσα τους

Θέλετε να χαλάσετε την πιο τέλεια και ονειρική σχέση που σας συνέβη ποτέ; Θέλετε να γκρεμίσετε τα όνειρα και τους κοινούς σας στόχους; Θέλετε να κάνετε συντρίμμια τον σύντροφο ή τον φίλο σας; Τότε κρατήστε του μυστικά. Και αν θελήσετε πλήρη διάλυση, ταΐστε τον και μερικά ψέματα.

Κάντε τον να νιώσει σαν μια άδεια πλαστική σακούλα στον άνεμο,  που δεν ξέρει ούτε από πού ξεκίνησε, μα ούτε που θα καταλήξει. Και το χειρότερο; Δεν ήταν επιλογή της να κουνηθεί καν!

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι σαν μια οικοδομή. Για να γίνει γερή σε όλες τις εξωτερικές συνθήκες, χρειάζεται και τα κατάλληλα υλικά! Φθηνά και αναλώσιμα υλικά κάνουν μεγάλες ζημιές.

Προσπαθούσα λοιπόν να βάζω καλά και ακριβά υλικά με όποιο κόστος! Τα γερά θεμέλια έκαναν καλή δουλειά! Παρά την καθημερινότητα, τη ρουτίνα,τη βαρεμάρα οι σχέσεις κρατιόντουσαν γερά στα θεμέλια τους ακλόνητες!

Μέχρι που είπα ψέματα και κράτησα μυστικά. Τότε ένιωσα τους τοίχους να καταρρέουν.Ένιωσα βαριοπούλες να γκρεμίζουν ότι με κόπο χρόνια έχτιζα. Πλήγωνα εμένα, μα και τον άνθρωπο που είχα επιλέξει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μου. Αποφάσισα σε μια στιγμή να ξηλώσω τα θεμέλια που ποτέ τελικά δεν τα είχα βάλει ορθά.

Αρνούμαστε να δεχτούμε την κατάσταση και να παραδεχτούμε οτι κάναμε λάθος. Επιλέγοντας όμως την απόκρυψη της αλήθειας μπαίνουμε σε ένα κυκεώνα που δύσκολα θα βγούμε ξανά από αυτόν.

Τα ψέματα είναι γλυκά. Είναι πάντα εκεί για σένα. Μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις όμορφα και να αποφύγεις προστριβές και παρεξηγήσεις. Χαϊδεύουν αυτιά και νιώθεις όμορφα μέσα τους. Κι έτσι τα επιλέγεις αβίαστα για να γλιτώσεις μια κατάσταση. Το ζήτημα είναι να καταλάβεις ότι έτσι γκρεμίζεις το οικοδόμημά σου.Καταστρέφεις ότι όμορφο δημιούργησες και πλέον ζεις με τον φόβο της κατάρρευσης.

Αυτοκαταστροφικά τα ψέματα. Μονο πόνο και απώλειες μπορούν να προκαλέσουν.Μιλήστε με ειλικρίνεια και μην ρισκάρετε να χάσετε κάποιον αγαπημένο σας για να μην ξεβολευτείτε. Να είστε διάφανοι και ειλικρινείς. Γίνετε ο φίλος ή ο σύντροφος που κοντά του μόνο αλήθεια μπορεί να εισπράξει κανείς. Κι αν γίνετε αποδέκτης ψεμάτων, συγχωρέστε και δείξτε το δρόμο της ειλικρίνειας.  Θα έχετε βάλει άλλο ενα ανεκτίμητο υλικό που αυτή τη φορά θα πιάσει τόπο.

Κι αν όχι, τότε γκρέμισε εσύ πρώτη ό,τι έχτισες και ξαναπιάστο απ την αρχή, με άλλον νοικάρη! Ψεύτες υπάρχουν σε αφθονία, “καθαρούς” και ειλικρινείς ανθρώπους ψάχνουν όλοι!

 


#emo attacks
  • Αν δεν σας βρίσκει Ελλάδα το σύστημα για το μέρισμα, δηλώστε έξαλλοι στην τοποθεσία χώρα μου
  • Δήλωση Αλέξη Κούγια, 9/12/2018, άγνωστο σε ποιους αναφέρεται: “Είμαι επιστήμονας με σύστημα αξιών, υπηρετώ την Ελληνική Δικαιοσύνη επί 45 χρόνια, δεν είμαι ούτε λαθρέμπορος πετρελαίου, ούτε λαθρέμπορος τσιγάρων, ούτε ζω από το στοίχημα.”
  • Η Ευρώπη ζει τον πυρετό των κίτρινων γιλέκων κι εμείς στο πρόγραμμά μας, ανάμεσα κίτρινα γάντια και κίτρινα ποδήλατα
  • Από το “έξω οι βάσεις του θανάτου” πήγαμε στο “έξω από την ύλη ο Παύλος Μελάς”: θα επανέλθει ως Paul Honey, ήρωας του survivor του 1904
  • Η αγορά προεξοφλεί πως μετά την αποφυλάκιση του ο Ριχάρδος θα αγοράζει τα χρυσαφικά σε τιμή αμμοχάλικου
  • -Έρχονται οι Θεσμοί 21 Ιανουαρίου, κατάλαβες; -Ναι, είναι Υδροχόοι