• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Άλλο 114 και άλλο 9.84
Άλλο 114 και άλλο 9.84

Αν βρέχει καταρρακτωδώς μία φορά την εβδομάδα είναι όλα πεντακάθαρα.
Και ρωτάμε: θα προκηρύξει θέσεις για μάγους που ειδικεύονται στο χορό της βροχής;

Την ακραία και επικίνδυνη άποψη ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας οφείλουν να ξεπερνούν ιδεολογικές και κομματικές γραμμές, ακόμα και να υπερβαίνουν  τους ίδιους τους εαυτούς τους για το καλό της πόλης εξέφρασε ο Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στον Ρ/Σ Αθήνα 984 και στον  δημοσιογράφο Χρήστο Βούζα.

Ούτε την τακτική της …Καμίνης γης είπε πως ακολουθήσει, πηγαίνοντας κόντρα στα “αντάρτικα” ήθη και τα έθιμα του τόπου.

Και υπέρ της απλής αναλογικής, ένα πάγιο και ιστορικό αίτημα της Αριστεράς, τοποθετήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος, νυν Περιφερειάρχης, πρώην Δήμαρχος Καρπενησίου.

Είπε επίσης πως δεν πρέπει να ιδεολογικοποιούμε τα πάντα.

Όπως καταλάβατε θα ψηφίσουν και τα συμπαθή αρκουδάκια και μιας και είναι μαοϊκά, τα προσεταιρίζεται.

Σε ένα άλλο σημείο ο Κ. Μπακογιάννης είπε: «Και να μην υπήρχε η απλή αναλογική θα έπρεπε να το κάνουμε αυτό, αν θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί, αν θέλουμε να είμαστε ουσιαστικοί.»

Πραγματικά φαίνεται πως μπλέξαμε σαν δημότες, γιατί η Αθήνα δε χρειάζεται καμία ουσία: μια χαρά είναι ξενέρωτη, κάγκελα και έργα βιτρίνας μόνο για οριοθέτηση του πολιτισμένου και μη κόσμου.

Χαρτογράφηση και σιδερόφρακτα σύνορα.

Κυανόκρανους που θα φέρουν τον πολιτισμό.

Όταν ρωτήθηκε με ποιόν από τους άλλους υποψηφίους βρίσκεται πιο κοντά, ο Κωστας Μπακογιάννης απάντησε: «Μα γιατί να μπούμε σε αυτή τη συζήτηση; Γιατί να μπούμε σε αυτή τη λογική; Δηλαδή τι είναι η συναίνεση; Τι είναι η συνεργασία; Ανταλλαγή θέσεων; Είναι το παιχνίδι της καρέκλας; Δηλαδή έρχομαι  και λέω: “α, θέλω αυτή την καρέκλα ή δώσε μου αυτή την καρέκλα για να μπορέσουμε να συμφωνήσουμε σε κάτι”; Αν υιοθετήσουμε αυτό τον τρόπο σκέψης, που είναι ο τρόπος σκέψης της κεντρικής πολιτικής σκηνής, τότε πολύ γρήγορα ο κόσμος θα μας πάρει με τις πέτρες και θα έχει δίκιο”.

Άρα σταματά το παιχνίδι της καρέκλας, αυτό που πάντα κάποιος περισσεύει όταν σταματά η μουσική, το οποίο έλκει την καταγωγή του από τη Ρώμη;

Απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα της καθαριότητας στην Αθήνα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ξεκαθάρισε: Εμείς λέμε ότι θα χρειαστεί να επιδιώξουμε τη σύμπραξη του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Δεν είμαι στην λογική των απολύσεων ή της ιδιωτικοποίησης. Σε καμία περίπτωση. Πιστεύω, όμως, ότι θα πρέπει να δώσουμε στους εργαζόμενους, στα στελέχη του Δήμου τις δυνατότητες και τα εργαλεία για να κάνουν την δουλειά τους καλύτερα.” 

Δεν χρειάζεται καμία σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αν βρέχει καταρρακτωδώς μία φορά την εβδομάδα είναι όλα πεντακάθαρα.

Και ρωτάμε: θα προκηρύξει θέσεις για μάγους που ειδικεύονται στο χορό της βροχής;

Πρόκειται για μια ξεχασμένη ειδικότητα, που παρά τον εξοβελισμό της από τα ΤΕΙ της χώρας, κανένας και ποτέ δεν αμφισβήτησε με σοβαρά επιστημονικά επιχειρήματα την αξία και την αποτελεσματικότητά της.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη