• emo.gr
  • Sport
  • Ήχησαν τα τύμπανα της Α2 για τον Τρίτωνα!
Ήχησαν τα τύμπανα της Α2 για τον Τρίτωνα!

Ο επενδυτής, το ρόστερ, το γηπεδικό, η πανστρατιά

Όταν μέσα στη σεζόν γράψαμε “αντίο, αντίο εκεί στην Α2” γνωρίζαμε πως πάντα ανεβαίνει κι ο τρίτος της Β΄Κατηγορίας, Έτσι κι έγινε λοιπόν με τον ιστορικό, τον μικρό αλλά μέγα Τρίτωνα, που ανεβαίνει στα σαλόνια της Α2, μια κατηγορία στην οπιοία δεν έχει παίξει ποτέ, καθώς όταν έπεσε από την Α΄Εθνική (τέλη δεκαετίας ΄70) υπήρχε Β΄και όχι Α2.

Είναι μια ανεπανάληπτη στιγμή για τη γενέθλια γειτονιά του Γιάννη Αντετοκούμπο, που φαίνεται πως “δανείζει” το άστρο του και στην ομάδα, περνώντας κάθε χρόνο από την “παιδική”, το ιστορικό ανοικτό.

Ο επενδυτής

Πολλές ερωτήσεις και απορίες αναγνωστών και φίλων πάνω στο θέμα, εμείς (σε αντίθεση με πολλά μπασκετικά μπλογκ) δεν γράψαμε κάτι για αυτό, γιατί δεν είχε τίποτα οριστικοποιηθεί.

Συζητήσεις γίνονται πάντα, αλλά μόνο όταν υπάρχουν συμφωνίες οριστικές και εκατέρωθεν δεσμεύσεις, μπορεί κάτι να ειπωθεί και να έχει βάση.

Χωρίς επενδυτή λοιπόν, η ομάδα θα στηριχθεί στις δικές της δυνάμεις, όπως τόσα χρόνια, στους ανθρώπους της διοίκησης, στους χορηγούς της, στους παλιούς παίκτες, στους κλασικούς αλλά και στους νέους φίλους της ομάδας.

Μόνοι τους, όπως τόσα χρόνια έχουν μάθει, ίσως δίνοντας και κάτι παραπάνω φέτος από το υστέρημα τους.

Το ρόστερ

Η ομάδα θα είναι περίπου ίδια με πέρυσι, ίσως με μια-δυο προσθήκες για να καλυφθούν τα κενά των παιδιών που προτίμησαν να φύγουν.

Ο Τρίτωνας θα ρίξει το βάρος στις Ακαδημίες, από τις οποίες θα προσπαθήσει να βγάλει παίκτες τα επόμενα χρόνια.

Το γηπεδικό

Η εκλογή του Κώστα Μπακογιάννη στη Δημαρχία, του οποίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει κατασκευή κλειστού στον “Άτλα”, δίνει βάσιμες ελπίδες για να γίνει το όνειρο των μαπσκετόφιλων της περιοχής πραγματικότητα.

Μέσα στη σεζόν αναμένεται να γίνουν πολλά βήματα, απαραίτητα και προκαταρκτικά για το γήπεδο.

Πανστρατιά

Με μια συγκινητική ανακοίνωση ο σύλλογος εξέφρασε τα συναισθήματα των ανθρώπων του, τονίζοντας την ανάγκη για πανστρατιά των Τριτωνιτών και ήδη από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το κάλεσμα βρίσκει τεράστια ανταπόκριση.

Στα Σεπόλια ετοιμάζονται να απολαύσουν τη συμμετοχή τους στην Α2, νιώθοντας τη μοναδικότητα της στιγμής.

Όταν το 2010 είσαι στην τελευταία κατηγορία της ΕΣΚΑ και το 2020 στην Α2, το επίτευγμα είναι τεράστιο, σπάνιο και πρωτοφανές.


#emo attacks
  • Είναι τόσο φιλέλληνες οι ξένοι Ευρωπαίοι ηγέτες που θα τους παραχωρηθεί δικαίωμα ψήφου στις επόμενες βουλετικές
  • Αναμένονται δηλώσεις του Προκόπη Παυλόπουλου για την δίχως αμφιβολία απόδειξη της ελληνικής καταγωγής του Ελ Αραμπί
  • Στο εορταστικό πνεύμα των ημερών: μπουνιές στο Μετρό στο Σύνταγμα, για το ποιος θα πρωτομπεί στο συρμό της γραμμής 3, που είχε καθυστέρηση
  • 120 κατασκευαστές ανασυγκρότησης της μεγάλης προοδευτικής παράταξης συνιστούν ΣΥΡΙΖΑ: αυτοί ξέρουν