• emo.gr
  • Sport
  • Τον “σταυρώνουν” για τη χαμένη βολή στο Garden
Τον “σταυρώνουν” για τη χαμένη βολή στο Garden

Η πίεση στον Γιάννη θα ενταθεί και είναι εφάμιλλη με το μπούλινγκ που έτρωγε ο Λεμπρόν πριν πάρει το πρώτο του δαχτυλίδι.

Ανεπιτυχής υπήρξε η πρεμιέρα για τους Μπακς. Έχασαν με ένα πόντο από τους Μπόστον Σέλκτικς στο Garden και θύελλα ξεσηκώθηκε στο Μιλγουόκι.

Ξέσπασαν κατά του σσούπρ σταρ πολλοί γνωστοί με δηλώσεις τους και πολλοί άγνωστοι στα κοινωνικά δίκτυα. Το επιχείρημα απλοϊκό και άρα ανόητο: με 228 εκατ. $, που είναι και το max συμβόλαιο, όταν σε νεκρό χρόνο έχεις βολές πρέπει να τις βάζεις.

Μόνο που το μπάσκετ δεν είναι playstation και οι άνθρωποι δεν είναι μηχανές. Για αρχή της σεζόν ο Γιάνναρος έκανε ένα μεστό απιχνίδι, έβαλε 35 πόντους, τους 18 στην τελευταία περίοδο, ήταν άστοχος από το τρίποντο ναι, έχασε την κρίσιμη βολή που θα πήγαινε το ματς στην παράταση, αλλά κανείς δε μιλά για τις δύο φάσεις πριν.  Ο Μίντλετον πάει για δίποντο και να ανεβάσει τη διαφορά στους 3 το χάνει και η κατοχή πάει στους Σέλτικς.

Τη μπάλα παίρνει ο Τέιτουμ που με τον Γιάννη κολλημένο πάνω του, κάνει ένα στεπ μπακ τρίποντο που έμοιαζε περισσότερο με σέντρα σουτ!

Το σουτ είναι τόσο κακό που μπαίνει με ταμπλό, χωρίς να βρει στο Γ του ταμπλό παρότι είναι από τις 45 μοίρες.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά;

Για να τονίσουμε πως οι Μπόστον Σέλτικς εκτός από πολύ καλή ομάδα, ήταν και φουλ τυχερή το βράδυ της πρεμιέρας.

Από εκεί και πέρα ουδέν κακόνα μιγές καλού. Είναι σαφέστατη πια η πίεση στον Αντετοκούνμπο και σε όλους τους Μπακς για Πρωτάθλημα εδώ και τώρα.

Η πίεση στον Γιάννη θα ενταθεί και είναι εφάμιλλη με το μπούλινγκ που έτρωγε ο Λεμπρόν πριν πάρει το πρώτο του δαχτυλίδι.

Είναι πολύ νωρίς να ξέρει κανείς τις πραγματικές πιθανότητες των Μπακς για Πρωτάθλημα. Μόνο ο Jrue Holiday είναι έτοιμος από αυτούς που ήλθαν,. Οι υπόλοιποι ψάχνουν και ρόλο και χρόνο.

Πολλά όμως θα κριθούν στο τέλος της χρονιάς. Όπως έχουμε ξαναγράψει όλα είναι ανοιχτά, αν δεν πάρουν Πρωτάθλημα οι Μπακς. Και ο δρόμος που χάραξε ο Λεμπρόν είναι ανοικτός. Που έφυγε από το Κλίβελαντ πήρε δύο Πρωταθλήματα στο Μαϊάμι πριν γυρίσει στο Κλίβελαντ για να πάρει ένα Πρωτάθλημα μόνος του.

Που έχασε δύο φορές τελικούς, τη μία από τον Νοβίτσκι, μέχρι να καταφέρει στα 29 του να πάρει Πρωτάθλημα. Το παν είναι να είσαι στην κορυφή και στους διεκδικητές κάθε χρονιά. Το Πρωτάθλημα στο ΝΒΑ κρίνεται στα πλέι οφ και μέσα και από τη συγκυρία και ένα σωρό άλλες λεπτομέρειες.

Προς το παρόν αυτό που περιμένουμε είναι την αντίδραση, την απάντηση του Γιάννη μέσα στο παρκέ. Ανήμερα Χριστούγεννα απέναντι στους αδύναμους φέτος Ουόριορς φάνηκε επηρεασμένος με κακά ποσοστά στις βολές και χωρίς κανένα τρίποντο.

Μια διαρκής πρόκληση μοιάζει η χρονιά και είναι λογικό ως ένα βαθμό. Αν όμως το περιβάλλον γίνει πλήρως τοξικό, υπάρχουν κι άλλες Πολιτείες για το μέλλον…

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη