• emo.gr
  • Sport
  • A2: Ολυμπιακός & Τρίτωνας νίκησαν τους πρωτοπόρους!
A2: Ολυμπιακός & Τρίτωνας νίκησαν τους πρωτοπόρους!

Κουρσάρος στο Αιγάλεω

Υπέκυψε ο Χαρίλαος στο ΣΕΦ, κάνοντας την πρώτη του φετινή ήττα. Ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ σε όλο το ματς, είχε την ποιότητα αλλά και την ψυχραιμία να πάρει το ματς και πλέον θα είναι έκπληξη αν δεν προλάβει τα πλέι οφ.

Μεγάλο διπλό για τον Οίακα στην Πάτρα, που μετά τις γιορτές έχει δείξει ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, γύρισε το ματς στο τέταρτο δεκάλεπτο παίρνοντας ένα μεγάλο διπλό επί του τρίτου Απόλλωνα, που τον εδραιώνει  στη μέση της βαθμολογίας.

Στη Θεσσαλονίκη έγινε το πιο γκραν γκινιόλ ματς της αγωνιστικής, εκεί όπου το Ανατόλια νίκησε στην 3η παράταση το Παγκράτι, στερώντας του μια νίκη-οξυγόνο, που θα του έδινε περισσότερες ελπίδες για παραμονή.

Μεγάλη νίκη του Αμύντα στην παράταση επί του Κόροιβου, που έδειξε πως τον ωφέλησε η αλλαγή προπονητή. Για την ομάδα της Αμαλιάδας όλα δείχνουν πως θα παλέψει στα πλέι άουτ για την παραμονή.

Το Αγρίνιο νίκησε στον πόντο τη Δάφνη Δαφνίου, η Καρδίτσα επιβλήθηκε άνετα εντός έδρας του Ψυχικού, όπως το ίδιο έπραξε και η Ελευθερούπολη επί του Φίλιππου Βεροίας.

 Τρίτωνας Κουρσάρος στο Αιγάλεω

Τι κι αν είναι προτελευταίος και ο Διαγόρας δεύτερος;

Τι κι αν ο Τρίτωνας έχει υποπολλαπλάσιο μπάτζετ από την ομάδα του Αιγάλεω;

Τι κι αν η στατιστική του Πρωταθλήματος έδειχνε πως το ματς θα ήταν “πολλά με λίγα”;

Το ματς ήταν η απόδειξη πως μπάσκετ δεν παίζουν ούτε τα χρήματα ούτε τα στατιστικά των ομάδων.

Με πολύ δυνατή άμυνα ο Τρίτωνας Geotrans δεν άφησε τον Διαγόρα να παίξει το αγαπημένο του ραν εντ γκαν, πήρε βραχεία κεφαλή στο α΄δεκάλεπτο και έκλεισε με 33-37  το ημίχρονο, αλλά τα καλύτερα τα κράταγε για μετά.

Με ένα επιμέρους σκορ 12-28 στο τρίτο δεκάλεπτο έφτασε στους 20 τη διαφορά κι έβαλε τέλος στη σεμνή τελετή, διαχειριζόμενος ορθολογικά το ματς στα τελευταία λεπτά, χωρίς να επιτρέψει καμία ανατροπή στη ροή του αγώνα, φτάνοντας σε μια νίκη εκτός προγράμματος που είχε απόλυτη ανάγκη (74-89 τελικό σκορ)

Ο Νίκος Κόκκαλης,πραγματοποίησε μια μυθική, μια ανεπανάληπτη εμφάνιση με 32 πόντους, 5 τρίποντα και 15/18 βολές, “τιμωρώντας” την πρώην ομάδα του.

Ο νεαρός σούτινγκ γκαρντ Παπαρέγκας επίσης εξαιρετικός με 16 (2 τριπ) Καλαντζής με 11 (2), Κούτουλας 4 ήταν οι συμπαραστάτες του Κόκκαλη στην περιφέρεια, ενώ κάτω από το καλάθι Στανόγεβιτς με 10, Κουουνιάς με 7 και Μαλτέσιος με 4 έδωσαν πολλές μάχες.

Βερτούδος 3(1), Σπυριδάκης 2,Δαμιανάκος και Γάργαρης συμπλήρωσαν το ροτέισον της ομάδας του κόουτς Μιχελάκου, που έδειξε από την προηγούμενη αγωνιστική με τον Ολυμπιακό πως βρίσκεται σε δρόμο αγωνιστικής ανάκαμψης και αισοδοξεί για τη συνέχεια.

Κουκάς με 26 (6), Λιακόπουλος 15 και Καράμπουλας 13 (1) οι καλύτεροι του Διαγόρα, που υπέστη μια σοκαριστική ήττα, η οποία όμως δεν του κοστίζει βαθμολογικά.

 

 

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη