• emo.gr
  • Δημοφιλή
  • Έτος 2120 ή όταν οι απόγονοι μας θα κάνουν χάζι πολλούς πολιτικάντηδες Μαυρογυαλούρους
Έτος 2120 ή όταν οι απόγονοι μας θα κάνουν χάζι πολλούς πολιτικάντηδες Μαυρογυαλούρους

Ίσως κάποιοι υπερεκατονταετείς, που ήταν παιδιά το 2020 να θυμούνται κάτι από όλα όσα έζησαν

Θα μας τρολάρουν οι επόμενες γενιές για τον κορωνοϊό που σταμάτησε για μήνες την ανθρωπότητα, που ήρθε σε κύματα και σκόρπισε πανικό, τρόμο και θάνατο.

Δεν είναι δύσκολο να το φανταστούμε. Πως αντιμετωπίζουμε εμείς τους προγόνους που την πάτησαν με την ισπανική γρίπη,

Τότε που πολλοί είχαν απορία για τη σωστή γραφή: γρίππη ή γρίπη ήταν το κρίσιμο και καίριο ερώτημα για τον ιό που μέσα σε λίγους μήνες προσέβαλε το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού.

Όπως τώρα με το lockdown που οφείλουμε να το λέμε απαγορευτικό, το delivery τροφοπαράδοση και το take away, πάρτο Λίζα και κάντο κορνίζα ή κάτι τέτοιο και ασφαλώς τον Φιντέλ Κάστρο φιλιώ Πυργάκη.

Σωτήριο έτος 2120

Θα γελάνε με τις υστερίες για το 5G, καθώς τότε θα τρέχουν με το 21G Plus.

Θα γνωρίζουν πολύ καλά τις αρνητικές επιδράσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στον άνθρωπο, καθώς και τους τρόπους περιορισμού τη.

Θα λιώνουν από τα γέλια με τα τσιπάκια που δήθεν ήθελαν κάποιοι να εμφυτεύσουν σε απλούς ανθρώπους, το fiction έχει κάψει πολλά μυαλά.

Πως εμείς γελάμε τώρα με τα γιατροσόφια των προγιαγιάδων μας, το λάδι στο αυτί και τις βεντούζες, κάπως έτσι.

Θα μένουν έκθαμβοι με τις απόψεις των Ιεραρχών για τον ιό και τη θεία μετάληψη.

Οι Ρώσοι ίσως περισσότερο, καθώς πληρώνουν το βαρύτερο τίμημα κι ας έβγαλαν πρώτοι το αμφιλεγόμενο εμβόλιο.

Θα βλέπουν τους κέρινους στρατούς επαναστατών που ήθελαν πορείες μέσα στην πανδημία, με φρόνημα υψηλό.  Πως περιφρονούσαν τα μέτρα  που ατομικά τηρούσαν με ευλάβεια, μπροστά στο συλλογικό κάλεσμα.

Θα διαβάζουν όλες τις θεωρίες συνωμοσίας για την προέλευση του ιού. Η νυχτερίδα, ο παγκολίνος τα βιζόν, τα μινκ, τα εργαστήρια.

Και για τις στρατιές γιατρών του ίντερνετ και όλες και όλους τους ανθυποσελέμπριτυ  που βγήκαν να μας δώσουν τα φώτα τους.

Άλλωστε το 2120 θα έχουν αντιμετωπιστεί άλλοι 16 κορωνοϊοί (με μικρότερη ή μεγαλύτερη επιτυχία) οι περισσότεροι προερχόμενοι από τη νυχτερίδα. Με καμιά δεκαριά μεταλλάξεις ο καθένας τους.

Η τρομακτική πρόοδος της ιατρικής οφείλεται στον Covid-19, που γονάτισε το παγκόσμιο χωριό, ειδικά τις χώρες που υπέκυψαν στις πιέσεις των ισχυρών οικονομικά λόμπι,για άνοιγμα.

Και πολλούς πολιτικάντηδες Μαυρογυαλούρους θα κάνουν χάζι, αυτούς που την είδαν Ομπάμα σε μια νύχτα και όλα τα μπορούν, όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν, που βιώνουν την πραγματικότητα των κοινωνικών δικτύων ως κανονικότητα, ως την ίδια την κοινωνία

Ίσως κάποιοι υπερεκατονταετείς, που ήταν παιδιά το 2020 να θυμούνται κάτι από όλα όσα έζησαν και όσα λέγονταν για την υγειονομική κρίση τα επόμενα χρόνια.

Ίσως να είναι αυτοί που θα επιμένουν να λένε τον πιο όμορφο δρόμο της Αθήνας, Βασιλίσσης Σοφίας, ενώ από το 2065 έχει μετονομαστεί σε καθηγητού Σωτήρη Τσιόδρα….(Οι δρόμοι τότε θα είναι όλοι πεζόδρομοι, καθώς τα αυτοκίνητα θα είναι ιπτάμενα και οι οδηγοί  αληθινοί”πιλότοι”).

Γιατί ακόμη και στο δεύτερο κύμα, αν η ορθή αντίδραση στον είχε όνομα, δεν θα ήταν άλλο από του μετριοπαθούς και μειλίχιου Τσιόδρα.

Τα λόγια του οποίου λησμονήσαμε και υποτιμήσαμε και έτσι αβάδιστα φθάσαμε στο δεύτερο δυνατό κύμα, που μας ξανάκλεισε στα σπίτια γερά, που ό,τι κι αν γινόταν δε θα κλείναμε…

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη