• emo.gr
  • Sport
  • Μνήμες του 7-0
Μνήμες του 7-0

Τις μεγάλες νίλες στην Ευρώπη τις έχει πάθει όταν είχε πάρει ψηλά τον αμανέ. «Ταπεινός» ο Ολυμπιακός πάντα πήγαινε καλά.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους, σε ένα παιχνίδι που κακά τα ψέματα θα κοιτάξει να αποφύγει τον διασυρμό. Η διαπίστωση αυτή είναι κομβική για το πώς θα αντιμετωπίσει το ματς ο Ολυμπιακός  σεβόμενος την τεράστια  δυναμικότητα των φιναλίστ του θεσμού αλλά και την αντικειμενικά κάκιστη κατάσταση, αγωνιστική και ψυχολογική, στην οποία βρίσκεται.

Ο Λεμονής δεν κλήθηκε ως ο «μάγος»  που θα βγάλει λαγούς από το καπέλο και θα τους βάλει να παίξουν μπαλάρα, αλλά ως ένας έμπειρος τεχνικός που θα κατεβάσει πιο ορθολογικά την ομάδα, που θα διαχειριστεί καλύτερα το ρόστερ.

Από άποψη τακτικής αναμένουμε ένα κλασικό 4-5-1 (4-3-2-1 αν προτιμάτε) με συνωστισμό στο κέντρο. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να μην αφήσει κενούς χώρους και να φύγει στη χειρότερη με μια αξιοπρεπή ήττα.

Τις μεγάλες νίλες στην Ευρώπη τις έχει πάθει όταν είχε πάρει ψηλά τον αμανέ. «Ταπεινός» ο Ολυμπιακός πάντα πήγαινε καλά.

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν μικρή σημασία έχουν. Αν θα παίξει ο Μποτία, ο τάδε ή ο δείνα. Ο Λεμονής έχει πιο ποιοτικό ρόστερ από πέρυσι και το μόνο που χρειάζεται είναι οι παίκτες να κάνουν πράξη τη νέα τακτική στο γήπεδο

Στοίχημα

Διαβάσαμε ορθά χθες το ματς Ντόρτμουντ-Ρεάλ και πήραμε το over 3,5 απόλυτα δικαιολογημένα με βάση την εικόνα του ματς και καθόλου τυχαία.

Σήμερα θα επιμείνουμε στον αριθμό των γκολ και θα παίξουμε under  3,5 το Γιουβέντους-Ολυμπιακός.

Το 7-0 είχε έρθει σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός έπαιξε ανοικτά για τη νίκη, σήμερα περιμένουμε να είναι κλεισμένος στο καβούκι του, ακόμη κι αν μείνει νωρίς πίσω στο σκορ.

Η Γιούβε θέλει τη νίκη, αλλά δεν θα σκοτώσει τον Ολυμπιακό αν αυτός δεν τις δώσει δικαιώματα

Πρόταση

Γιουβέντους-Ολυμπιακός under 3,5 goal απόδοση 1.70

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Έρχεται χιονιάς και οι συμπλοκές των μετεωρολόγων κυμαίνονται σε συνηθισμένα για την εποχή επίπεδα
  • Μετά τα Φώτα θα λυνόταν το αγροτικό διαβεβαίωναν κυβερνητικοί παράγοντες: βουλωμένο γράμμα διαβάζουν θα πείτε, αλλά λάθος είναι, πιο σωστό το “δεν κόβουν ούτε με βαλέ”
  • Μπλέξαν οι γραμμές μας, μπλέξαν οι γραμμές: θα βρει η …υπηρεσία τι έγινε με τις συχνότητες, καταπληκτικό είναι πως τώρα ανακαλύψαμε πως θέλει εκσυγχρονισμό το σύστημα
  • Παγκόσμιο φρενοκομείο: η φόρμα που φορούσε ο Μαδούρο όταν συνελήφθη έγινε sold out