• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Η μέρα μετά την επόμενη
Η μέρα μετά την επόμενη

Φιλιά, αγκαλιές και υποσχέσεις. Υποσχέσεις καρέκλας και φρουράς. Η Ελληνική κοινωνία οφείλει να αλλάξει. Πλήρης αποδόμηση του πολιτικού σκηνικού. Όλοι περιμένουν δουλειά-ψωμί από το πτωχευμένο κράτος.

Συνέδριο της Ν.Δ.

Διάφοροι μίλησαν. Έγιναν οι απαραίτητες προσεγγίσεις. Είπαν τα δικά τους.

Μη ξεκάθαρη ιδεολογική πλατφόρμα και στόχοι ασαφείς. Ο μόνος στόχος, ξεκάθαρος, η επαναφορά στην εξουσία. Θυσιάζεται η όποια πολιτική για  την επίτευξη του  στόχου.

Φιλιά, αγκαλιές και υποσχέσεις. Υποσχέσεις καρέκλας και  φρουράς. Η Ελληνική κοινωνία οφείλει να αλλάξει. Πλήρης αποδόμηση του πολιτικού σκηνικού. Όλοι περιμένουν δουλειά-ψωμί  από το πτωχευμένο κράτος. Συνεχίζεται η παροχολογία από την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

400 ευρώ οι τάδε, κοινωνικό μέρισμα οι δείνα. Δώσε και  σε μένα μπάρμπα. Δουλειά θέλει ο κόσμος. Ας τον ακούσουν οι επαΐοντες.

Οι μάχες δίνονται και κερδίζονται σε τρία μέτωπα. Στο ‘’πεδίο’’, στην ‘’πολιτική’’ και στην ‘’επικοινωνία’’. Τα έχουν δώσει όλα, μα όλα μόνο στο τελευταίο. Οι όποιες ανακοινώσεις γίνονται θα πρέπει να είναι μέσα στην αίσθηση που έχει ο κόσμος.

Καλά χτυπάμε καμπανάκια στην Wall Street. Το 4ο μνημόνιο  μάλλον ήδη μας χτυπά την πόρτα. Να δούμε πόσο θα αντέξουμε και δεν θα την ανοίξουμε.

Αγνοούμε εδώ στην Ελλάδα, στην εξαθλιωμένη Ελλάδα, αυτό που έχουν σχεδόν όλοι υπόψη τους στην Ευρώπη.

Για να πάμε μπροστά χρειάζονται δυο πράγματα. Όραμα-όχι οράματα- και ηγέτη.

Και τα δυο.

Καλές γιορτές σε όλους.

 Γιώργος Μολύβης

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • To “Φουρνιέ αλάνι για πάντα στο λιμάνι” δεν είναι πλέον μόνο σύνθημα. Επέκταση συμβολαίου στον Γάλλο δίνει ο Ολυμπιακός ως τη λήξη της καριέρας του και μάλιστα με μεγαλύτερες απολαβές, ενώ ήδη υπάρχουν σκέψεις και για την παραμονή του μετά σε διοικητικό πόστο στην ομάδα
  • Ευτυχώς είναι σώοι οι τρεις χειριστές μετά την αναγκαστική προσθαλάσσωση πυροσβεστικού ελικοπτέρου στον όρμο της Ελευσίνας
  • Ελλάδα – ΗΠΑ 14-10 στον ημιτελικό του Παγκόσμιου στο πόλο γυναικών: 1.410 % οι δασμοί Τραμπ προς Ελλάδα χαλαρά
  • Ελλάδα – Γαλλία 23-9 στο πόλο γυναικών, οι Γαλλίδες χαίρουν ευτυχώς άκρας υγείας