• emo.gr
  • Emotive
  • Τι δεν θα μάθουμε ποτέ για το Αντόνοφ που συνετρίβη
Τι δεν θα μάθουμε ποτέ για το Αντόνοφ που συνετρίβη

Χάλασε τη σούπα του αυτόματου πιλότου των εγχώριων ΜΜΕ. Ανασχηματισμός, εκλογικός νόμος, ΔΕΘ, ιππότες πάνω σε λευκά ή πράσινα άλογα, πανό με το αυτονόητο, δημόσιες σχέσεις με τον λαό τον ανόητο.

Την ιερότητα των ΣΚ του Ιουλίου διασάλευσε η συντριβή του Αντόνοφ στην ύπαιθρο της Καβάλας.

Το τραγικό συμβάν χάλασε τη σούπα του αυτόματου πιλότου των εγχώριων ΜΜΕ. Ανασχηματισμός, εκλογικός νόμος, ΔΕΘ, ιππότες πάνω σε λευκά ή πράσινα άλογα, πανό με το αυτονόητο, δημόσιες σχέσεις με τον λαό τον ανόητο.

Μουδιασμένα λοιπόν υποδέχτηκαν το τραγικό συμβάν. Κάποιες φήμες για προορισμό την Ιορδανία πήγαν αμέσως κουβά.

Βγήκε ο Υπουργός της Σερβίας και είπε πως το φορτίο ήταν εκπαιδευτικά βλήματα με προορισμό το Μπαγκλαντές, ενώ το πλήρωμα που δεν επέζησε ήταν αμιγώς ουκρανικό.

Και κάπου εδώ ξεκινούν τα ερωτήματα:

Πρώτον, υπάρχει πιθανότητα, μικρή ή μεγάλη, να ήταν άλλος ο τελικός προορισμός;

Δεύτερον, αφού τα βλήματα ήταν εκπαιδευτικά, γιατί πηγαίνει ο λόχος Βιολογικής Άμυνας στο σημείο; Τι έχει ανιχνευθεί;

Ποια ήταν η σύσταση των εκπαιδευτικών βλημάτων;

(Ανανεωμένο: Αυτό το ερώτημα απαντήθηκε, δεν υπάρχουν τοξικές ή επικίνδυνες ουσίες, ο έλεγχος κρίθηκε απαραίτητος από τις αρμόδιες αρχές)

Τρίτον και ίσως αυτό που χωρά και αρκετές θεωρίες συνωμοσίας είναι το εξής: αυτοί που εξήγαγαν ήταν σερβική ιδιωτική εταιρεία και αγοραστής το υπουργείο Άμυνας του Μπαγκλαντές, ενώ το  αεροσκάφος ανήκε σε ουκρανική εταιρία αερομεταφορών.

Δηλαδή η Ουκρανία που δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα κατά των εισβολέων Ρώσων, επιτρέπει σε δική της εταιρεία να στέλνει βλήματα στην Ασία, ενώ γίνεται χαμός στα δικά της πεδία των μαχών.

Κι όλα αυτά με αεροσκάφος Αντόνοφ, που χωρίς να είμαστε ειδικοί στις αερομεταφορές, ξέρουμε αυτό που ξέρει όλος ο κόσμος: πέφτουν πιο συχνά από τις ελληνικές Κυβερνήσεις στον καιρό των Μνημονίων.

Αυτά είναι τα βασικά, τα αρχικά ερωτηματικά. Δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι πως θα πάρουμε απαντήσεις. Και αρκετά καχύποπτοι αν θα πάρουμε τις σωστές.

Δύο ίσως τρεις ημέρες θα μείνει ψηλά το θέμα και μετά θα ασχοληθούμε ξανά με τον Βέρτη στη Μύκονο, που δίνεις έαν νεφρό για να τον ακούσεις, και με το μαγιό της Ζαμπλούτογλου που άφησε άφωνους όλους τους ροφούς.

Α, έχει και κοινωνικό τουρισμό για όλους, με το voucher. Κάποιοι κάνουν πολεμικό τουρισμό, αλλά αυτά δεν είναι θέματα για να ασχολείται το πόπολο.

Έχουμε και τις μεταγραφές των τηλεαστέρων για να ασχοληθούμε, μαζί με τις μεταγραφές των παικτών των μεγάλων ομάδων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, ένα Αντόνοφ με 11,5 τόνους πυρομαχικά μέσα στην εβδομάδα πιθανολογούμε πως θα βρεθεί στα αζήτητα.

Είναι και ο Έλον Μασκ στο Αιγαίο, μην το ξεχνάμε κι αυτό…

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη