• emo.gr
  • Sport
  • Ο νόμος του ΟΑΚΑ
Ο νόμος του ΟΑΚΑ

Ο δε Πασκουάλ κάθε φορά που βλέπει την παλιά του ομάδα, φροντίζει να τις υπενθυμίζει πόσο μεγάλος κόουτς παραμένει.

Σωστή η χθεσινή τοποθέτησή μας με τον Ολυμπιακό να περνά από το Μόναχο, χωρίς καρδιοχτύπια στο τέλος.

Μετά τη 2η επικράτησή του επί του Ολυμπιακού μέσα σε 10 μέρες, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα και θέλει τη νίκη για να την φτάσει στο 5-2, ενώ παράλληλα να πιστοποιήσει πως ανεβαίνει αγωνιστικά, πως είναι σε καλό δρόμο, πως βελτιώνεται μέσα στη σεζόν.

Ουσιαστικά ο ΠΑΟ τις κακές εμφανίσεις του στην Ευρωλίγκα τις κάνει μακριά από το ΟΑΚΑ.

Στο γήπεδό του μοιάζει πανίσχυρος και όσο βελτιωμένη κι αν είναι η φετινή Μπαρτσελόνα πολύ δύσκολα θα πάρει κάτι από το ματς.

Ο δε Πασκουάλ κάθε φορά που βλέπει την παλιά του ομάδα, φροντίζει να τις υπενθυμίζει πόσο μεγάλος κόουτς παραμένει.

Με μεγάλο όπλο την ομοιογένεια, ο φετινός ΠΑΟ παίρνει σημαντικές βοήθειες από τον πάγκο (Μήτογλου, Παππάς, Θανάσης, Λεκαβίτσιους) με αποτέλεσμα να αντέχει το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα.

Στοχηματικά αξίζει εκτός από τον άσο να κυνηγήσουμε και το υψηλό σκορ.

Προτάσεις

ΠΑΟ_Μπαρτσελόνα 1 απόδοση 1.50

ΠΑΟ_Μπαρτσελόνα over 159,5 απόδοση 1.80

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Με το καλοκαίρι θα ασχοληθεί κανείς ή όλοι με Μουντιάλ, κόμματα και εκλογές;
  • Συνθήκη των Βερσαλλιών σημαίνει ιστορικά κι άλλο πόλεμο και δώσε πόλεμο
  • Μη γκρινιάζετε για το δάνειο της Αθήνας: άμα γίνει Βασιλιάς ο Δούκας, 75 meuro θα θέλει για τη συντήρηση των Ανακτορικών Κήπων
  • Δεν πήρε άδεια για την Α΄ Εθνική η Καλαμάτα; Κάπως έτσι ξεκινούν οι εξεγέρσεις