• emo.gr
  • Σκίτσο
  • Ομού…..: μαζί!
Ομού…..: μαζί!

Κόβει βόλτες τώρα τελευταία γύρω από το ηλιακό μας σύστημα αναμένοντας τα 12 μίλια στην αιγιαλίτιδα ζώνη και τις εξελίξεις που αυτή θα επιφέρει.

Το «Ομούαμουα» είναι το πιο μυστηριώδες ουράνιο σώμα που έχει απασχολήσει τους επιστήμονες τμόνο ην τελευταία δεκαετία δήθεν.

Η ύπαρξη του έγινε γνωστή στο ευρύ κοινόστα τέλη του 2017, και έκτοτε εκατοντάδες αστρονόμοι έχουν προσπαθήσει να καταλάβουν τι ακριβώς είναι.

Το «Ομούαμουα» αρχικά κατηγοριοποιήθηκε ως κομήτης. Ωστόσο, μια νέα έρευνα από το Χάρβαρντ έρχεται να ταράξει τα «νερά» των άσχετων με το ζήτημα καθώς οι ερευνητές υποστηρίζουν τώρα και ορθά πως το «Ομούαμουα» δεν είναι κομήτης, αλλά διαστημικό σκάφος.

Αυτά όλα βέβαια είναι γνωστά εδώ και χρόνια. Και σας τα αποκαλύπτουμε:

Το Ομού-α-μουα (μαζί & φιλιά δηλαδή) είναι το μυστικό αεροσκάφος που μεταφέρει τη μυστική τεχνολογία των Αρχαίων Ελλήνων.

Ξεκίνησε το ταξίδι του το 146 πΧ όταν η Ελλάδα έπεσε στα χέρια των Ρωμαίων, με αρχηγό τον Διόδωρο τον Στωικό, που ήταν ντάγκλα μετά από χτύπημα ασπίδας στο κρανίο.

Έφτασε 200 χρόνια μετά στον Άλφα του Κεντραύρου, όπου και δημιουργήθηκε αποικία.

Έκτοτε επέστρεψε δύο φορές επί Ηρακλείου και Βασιλείου Βουλγαροκτόνου, όταν και σκόρπισε τους εχθρούς του Βυζαντίου.

Κόβει βόλτες τώρα τελευταία γύρω από το ηλιακό μας σύστημα αναμένοντας τα 12 μίλια στην αιγιαλίτιδα ζώνη και τις εξελίξεις που αυτή θα επιφέρει.

Το πλήρωμα  του αεροσκάφους αποτελείται από γνήσιους απόγονους των Αρχαίων Ελλήνων, αλλά επειδή οι επιλογές αναπαραγωγής ήταν περιορισμένες όλα αυτά τα χρόνια είναι όλες κακάσχημες.

Εικάζεται πως θα απαγάγουν Νεοέλληνες για αναπαραγωγή, καθώς η αποικία έχει πολλές ανύπαντρες.

Το σχέδιο είναι μυστικό αλλά η επιλογή θα γίνει είτε από κάποιο τηλεπαιχνίδι είτε με μοριοδότηση μέσω ΑΣΕΠ.

Οι παγκόσμιες δυνάμεις που πολεμούν τον Ελληνισμό, έχουν κατ’ επανάληψη απαγορεύσει στο διαστημικό σκάφος να εισέλθει στη στρατόσφαιρα της γης.

Επικοινωνούν τακτικά με το σκάφος και του λένε μαζί και φιλιά (τα λέμε κάποια στιγμή). Ο Σόρος χρηματοδοτεί την προσπάθεια να μην προσεγγίσει το σκάφος τη γη.

Το θέμα θα απασχολήσει την επόμενη σύνοδο της Μπίλντεμπεργκ, καθώς και την Ιερά Σύνοδο. Οι απόγονοι των προγόνων μας ζητούν επιτακτικά το διαχωρισμό κράτους-Εκκλησίας και την απρόσκοπτη λατρεία του Δωδεκάθεου.

Αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους δηλώνουν αποφασισμένοι να διεγείρουν με τηλεκοντρόλ το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Θα επανέλθουμε στο θέμα του διαστημικού σκάφους  Ομού και τα λοιπά μιας και παίζεται η παγόσμια κυριαρχία.

Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως όποιος κάνει κτήμα του τη συγκεκριμένη τεχνολογία θα επικρατήσει από τη γη έως τους εξωπλανήτες.

 

 

 

 

 


#emo attacks
  • Αυξήσεις στους μισθούς, φοροελαφρύνσεις, φοροαπαλλαγές: έχουν τα κίτρινα γιλέκα τσέπες;
  • “Ζήτω η Ελλάδα” λέει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κι έχει μεγάλη σημασία, γιατί εδώ και καιρό δεν την έχει ανάγκη
  • Αν δεν σας βρίσκει Ελλάδα το σύστημα για το μέρισμα, δηλώστε έξαλλοι στην τοποθεσία χώρα μου
  • Δήλωση Αλέξη Κούγια, 9/12/2018, άγνωστο σε ποιους αναφέρεται: “Είμαι επιστήμονας με σύστημα αξιών, υπηρετώ την Ελληνική Δικαιοσύνη επί 45 χρόνια, δεν είμαι ούτε λαθρέμπορος πετρελαίου, ούτε λαθρέμπορος τσιγάρων, ούτε ζω από το στοίχημα.”
  • Η Ευρώπη ζει τον πυρετό των κίτρινων γιλέκων κι εμείς στο πρόγραμμά μας, ανάμεσα κίτρινα γάντια και κίτρινα ποδήλατα
  • Από το “έξω οι βάσεις του θανάτου” πήγαμε στο “έξω από την ύλη ο Παύλος Μελάς”: θα επανέλθει ως Paul Honey, ήρωας του survivor του 1904