• emo.gr
  • emollient
  • Θα βγάλει μάτια ο ανασχηματισμός
Θα βγάλει μάτια ο ανασχηματισμός

Αποκλειστικά και αναλυτικά όλα τα ονόματα, 2+1+1 τεράστιες εκπλήξεις

Ο κύβος ερρίφθη και έκατσε στο πράσινο.

Θα γίνει ανασχηματισμός, γιατί το κυβερνητικό έργο χρειάζεται ακόμη κάτι για να απογειωθεί οριστικά.

Δεν θα είναι εκλογικός, ούτε σαρωτικός, ούτε δομικός και εννοείται ούτε ψηφοθηρικός.

Θα είναι εκπληκτικός. Θα βγάλει μάτια.

Θα έχει ως στόχο την κοινωνικοποίηση παλιών πολιτικών κάπως ξεχασμένων, την όσμωση με το νέο κυβερνητικό όραμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Δομικά, θα αναβαθμιστεί το Μακεδονίας Θράκης σε Υπερυπουργείο, με υφυπουργεία χωρικά, τα οποία θα αφορούν όλους τους νομούς: Kill kiss, Χάλκη ειδική, για το Δράμα Καβάλα κτλ.

Έτσι θα υπουργοποιηθεί κόσμος και κοσμάκης, να νιώσει την αδρεναλίνη της υπέρτατης εξουσίας.

Θα υπάρξει και νέο Υπουργείο Κρήτης, Νήσων και Βραχονησίδων με Υπουργό το Σπύρο Δανέλλη, εκτός κι αν μετακινηθεί εκεί η κα Κουντουρά που ξέρει από τουρισμό.

bad_comb_overs_6

Σε κεντρικό επίπεδο θα αξιοποιηθούν όσοι έβαλαν πλάτη για να περάσουν οι Πρέσπες.

Παπαχριστόπουλος φαβορί για Υπουργός Παιδείας για να στηρίξει τις επαγγελματικές σχολές τορναδόρων, κλειθροποιών, κομμωτών και φωτογράφων, να φύγουμε από τη λαίλαπα των ΑΕΙ που σωρεύουν τον Πλούτο στους λίγους,  αουτσάιντερ για το Προστασίας του Πολίτη ο Πάνος Καμμένος (δύσκολα θα δεχτεί, η στολή των ΕΚΑΜ δεν είναι επαρκές κίνητρο).

2+1+1 τεράστιες εκπλήξεις 

Από το όλον ΠΑΣΟΚ προέρχονται οι δύο από τις τέσσερις τεράστιες, ανεπανάληπτες εκπλήξεις του ανασχηματισμού, αυτές με τις οποίες θα δοθεί το σάλπισμα προς τα εμπρός, προς τη νέα εποχή, προς την αναθεώρηση (όχι του Συντάγματος, αλλά του σοσιαλισμού).

Μιας και στην οικονομία δημιουργεί ακόμη τεράστια προβλήματα η αμφισβήτηση της τραπεζικής πίστης, η λύση είναι Νίκος Μπίστης.

Το μεγάλο στοίχημα θα είναι στο Ναυτιλίας, για κάποιον που ξέρει από φουρτούνες και θάλασσες: Γιάννης Ραγκούσης, ένα όνομα, μια ιστορία.

Η τρίτη έκπληξη είναι το γεγονός πως είναι σχεδόν βέβαιη η τοποθέτηση του Νίκου Καρανίκα στο Αγροτικής Ανάπτυξης, που θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Ελένης και Σύγχρονων Καλλιεργειών.

Η τέταρτη και τελευταία είναι ο Ευάγγελος Αντώναρος, το ασφαλώς επικό και φιλόδοξο χαρτοφυλάκιο του οποίου θα καθοριστεί από τις καραμπόλες στα δεξιά και ανατολικά της Εδέμ.

Υπουργοποιήσιμοι φέρονται επίσης οι Σωτήρης Βαλντέν (Εξωτερικών) Κώστας Παπαϊωάννου (Εργασίας), Μιχάλης Σταθόπουλος (Δικαιοσύνης) Αντώνης Λιάκος (Υφυπουργός Παιδείας), Θοδωρής Μαραντζίδης (Μακεδονίας Θράκης).

 

megaro

Ελπίδες τρέφουν και όλοι όσοι πήγαν στο Μέγαρο Μουσικής τον προηγούμενο μήνα στην εκδήλωση για τη Συμφωνία των Πρεσπών και της πλειοψηφικής κεντροαριστεράς, αποκλείονται όσοι παρέμειναν στο φουαγιέ.

Στα θετικά του ανασχηματισμού είναι τέλος το γεγονός πως θα είναι ο έσχατος πριν της εκλογές.

Και είναι “η εσχάτη πλάνη (όπως και η εσχάτη Θούλη) χείρων της πρώτης”.

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη