• emo.gr
  • Χρονογράφημα
  • Αυτό το βίντεο μελετούν από την Κυριακή το βράδυ στον ΣΥΡΙΖΑ
Αυτό το βίντεο μελετούν από την Κυριακή το βράδυ στον ΣΥΡΙΖΑ

τα μηνύματα που εστάλησαν προς την Κυβέρνηση, αλλά όχι μόνο προς την Κυβέρνηση διερευνώνται.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές και αποκαλυπτικές μας πληροφορίες που θα συνταράξουν το Πανελλήνιο, από την Κυριακή το βράδυ, έχει πέσει μελέτη στην Κουμουνδούρου.

Παίζουν και ξαναπαίζουν το ίδιο βίντεο για να δουν πως θα ανταπεξέλθει ο ηγέτης στην περίσταση.

Άλλωστε με όρους διαλεκτικού υλισμού, κορπορατισμού και επαναληπτικών ιστορικών γεγονότων, βρίσκονται στο σίκουελ του 1986, τότε που ο Αντρέας είχε χάσει στις Δημοτικές τους τρεις μεγάλους Δήμους της χώρας.

Με τον αείμνηστο Έβερτ, τον Ανδριανόπουλο και τον Κούβελα, η ΝΔ έκανε ολική επαναφορά στη διεκδίκηση της εξουσίας.

Ήταν συντααρακτικό το ΠΑΣΟΚ να χάσει, είχε να γίνει αυτό από το 1977: Περιφερειακές δεν υπήρχαν, αφού δεν υπήρχαν καν Περιφέρειες, οι Νομάρχες ήταν δοτοί, ήτοι μετακλητοί.

Είναι τόσο επηρεασμένος ο Πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας από την παρούσα δήλωση που του λένε καλημέρα και απαντά “έλαβα το μήνυμα”.

Οι επιτελείς του Μαξίμου στίβουν το κεφάλι τους να βρουν τη λύση που είναι βέβαιοι πως υπάρχει στο βίντεο και ήδη εισηγούνται γραβάτα, χαρτί μπροστά, πιο αργή και αποφασιστική ομιλία τονισμένη λέξη- λέξη, ιδίως όσον αφορά την περηφάνεια της δημοκρατικής διακυβέρνησης, το θεμέλιο λίθο της Δημοκρατίας, την ανανέωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  αλλαγές στη γλώσσα του σώματος.

Υπάρχουν και άλλοι που πιστεύουν πως η λύση κρύβεται στα συγχαρητήρια, στο ευχαριστώ στο τέλος, στις συμβουλές προς Δημάρχους και Κοινοτάρχες για αρμονική συνεργασία, στις δύσκολες οικονομικά συνθήκες διεθνώς και στη χώρα, στους γρήγορους ρυθμούς, στη διαβεβαίωση προς τους πολίτες για την ολοκλήρωση της πορείας προς τη μεγάλη αλλαγή.

Σε κάθε περίπτωση, όπως και τώρα, τα μηνύματα εστάλησαν προς την Κυβέρνηση, αλλά όχι μόνο προς την Κυβέρνηση.

Απλά πρέπει να αποκωδικοποιηθούν.

Ένα είναι βέβαιο: μαζί θα προχωρήσουμε, όσοι δεν μεταναστεύσουμε.


#emo attacks
  • 71% έλαβε ο Αποστόλι Τζιτζικασβίλι ή Τζιτζικοστόφ, γνωστότερος απλά ως Τζίτζι, στις εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στη Σοβιετική Ένωση Περιφερειών Ελλάδος (ΣΕΝΠΕ)
  • Πνίγηκε ο Βενετία λένε, μόνο που εδώ πάει για λίμνη η Νέα Ελβετία
  • Και τις Ερυθρές Ταξιαρχίες να στείλει στην Ευελπίδων ο Χρυσοχοΐδης, αποκλείεται να δει να γράφεται παντού το όνομα του σωστά, με τόνο και διαλυτικά
  • Σηκώθηκε η Παπαρίζου όρθια και οι άρρενες τηλεθεατές ξέχασαν το Voice, τη διαγωνιζόμενη, το πεντάγραμμο και τη μουσική