• emo.gr
  • emollient
  • Όλα τα ονόματα των νέων Υπουργών
Όλα τα ονόματα των νέων Υπουργών

Σημίτης, Λεβέντης, Βενιζέλος, Πιπιλή και άλλοι πολλοί

Καταρχάς να πούμε πως ο Περικλής Στέλλας αναλαμβάνει τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.
Στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων λέγεται ότι θα τοποθετηθεί ο Κωνσταντίνος Σημίτης, δοκιμασμένη λύση για τρελά ράλυ στο ΧΑΑ και χαοτικούς ρυθμούς ανάπτυξης, άνω του 54%.
Στη θέση του υπουργού Ενέργειας πηγαίνει ο Άδωνις, κομάντο  πυροτεχνουργός για να «αδρανοποιήσει» την ωρολογιακή βόμβα της ΔΕΗ και να φέρει την αειφορία στις πηγές ενέργειας.

Θα μοιράσει στατικά ποδήλατα στους πολίτες για να παράξουν τη δική τους καθαρή ενέργεια, ενώ λέγεται πως μιλώντας θα προκαλεί και τις ανεμογεννήτριες ακόμη και σε συνθήκες καύσωνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχει το emo.gr από αποκλειστική νοσοκόμα που ξέρει πολλά στο υπουργείο Υγείας τοποθετείται η αειθαλής Φωτεινή Πιπιλή.

Το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αναμένεται να αναλάβει ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο μόνος που θα απωθήσει τους Τούρκους εκμαιεύοντας διαρκώς επιθετικά φάουλ.

Το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να αναλάβει πέραν πάσης αμφιβολίας ο Γιάννης Στάνκογλου, που έχει το κατάλληλο προφίλ για τα Eurogroup.

Ο επικρατέστερος να αναλάβει το υπουργείο Εξωτερικών είναι ο Νίκος Ταχιάος: εκεί θα διαπρέψει, στο εσωτερικό δεν τον αναγνωρίζουν.

Ο δημοφιλής αοιδός Γιώργος Μαργαρίτης, αναμένεται να αναλάβει τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών (δε με νοιάζει, τι σε νοιάζει)

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα το έπαιρνε ο Χρυσοχοΐδης, αλλά αρνήθηκε γιατί κανείς δεν βάζει και τόνο στα διαλυτικά στην αναγραφή του επώνυμου του. Μάλλον τη θέση του θα πάρει ο Βασίλης Λεβέντης.
Στο υπουργείο Εσωτερικών αναμένεται να τοποθετηθεί ο Τάκης Τσουκαλάς, που ξέρει με το μικρό τους όνομα όλους τους Ολυμπιακούς.

Το υπουργείο Παιδείας αναλαμβάνει η Νίκη της Σαμοθράκης με υφυπουργό τη Σοφία Βούλτεψη, στο πλαίσιο της ανανέωσης..
Για το υπουργείο Εργασίας ακούγεται το όνομα του εξωκοινοβουλευτικού Ευάγγελου Βενιζέλου.
Στο υπουργείο Υποδομών αναμένεται να βρεθεί ο Κώστας Πρέκας, να ανατινάξει τους δρόμους και τα λιμάνια να μην μπορεί να μπει ο οχτρός.

Το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής αναμένεται να αναλάβει κάποιος Κυριάκος, μπορεί και ο Μαυρομιχάλης, που έκανε καριέρα ως Κυριακούλης.

Υφυπουργοί θα μπουν κάποιοι, αλλά θα χαθούν μέσα στην ανωνυμία και την έλλειψη αρμοδιοτήτων.
Για την προεδρία της Βουλής εκτιμάται ότι η ΝΔ θα προτείνει την Τασούλα του Κίτσου: τράτζικ…


#emo attacks
  • Αναμένεται ρωμαλέο Κίνημα κατά της αναγραφής του ΑΦΜ στις ταυτότητες: πείτε όχι στον Αντίχριστο
  • Επιτέλους να ανοίξουν τα γυμναστήρια, να μείνουμε λίγο χαλαρά στα καφέ
  • Κατοχύρωση εξαμήνου, άτοκα φοιτητικά δάνεια χωρίς υποχρέωση αποπληρωμής και άδειες οδήγησης ρυμουλκού μετά ρυμουλκουμένου στους φοιτητές του ΑΠΘ, τώρα!
  • Και σκληρή πόρτα στον τουρισμό και κερνάμε και νοσηλεία άμα κάτσει η στραβή: θα γίνουμε υπερδύναμη και δεν θα το καταλάβουμε