• emo.gr
  • Emotive
  • Ποιος θα αποχωρήσει πρώτος; ο Πεδουλάκης ή η Γκαγκάκη;
Ποιος θα αποχωρήσει πρώτος; ο Πεδουλάκης ή η Γκαγκάκη;

Το Έθνος, η χώρα, το Πανελλήνιο, σύμπας ο ανάδελφος Ελληνισμός έχει εθιστεί στα ριάλιτυ

Το Έθνος, η χώρα, το Πανελλήνιο, σύμπας ο ανάδελφος Ελληνισμός έχει εθιστεί στα ριάλιτυ και ειδικά στη διαδικασία των αποχωρήσεων. Δεν έχει σημασία ποιος θα φύγει τελικά, όλο το νόημα κρύβεται στη διαδρομή προς την έξοδο.

Ποτισμένο το συλλογικό πνεύμα μας από τη διαχρονική καβάφεια λογική, όπου σημασία έχει μόνο το ταξείδι (είναι πιο όμορφο με -ει)  και όχι ο προορισμός, τα δίνουμε όλα στην ίντριγκα.

Η Αθήνα της βικτωριανής εποχής (ημέρας) έχει διλήμματα. Ποιος θα αποχωρήσει πρώτος; ο Πεδουλάκης ή η Γκαγκάκη; Η Κατερίνα ή ο Αργύρης; (δείτε τις διαφημίσεις του site πριν συνεχίσετε την ανάγνωση)….

1_gkagkaki

Πρώτα θα μιλήσουμε για τον συμπαθή μπασκετάνθρωπο Αργύρη, που στη δυτική όχθη μπορεί να κερδίσει τους Λέικερς του Λεμπρόν, να ξυρίσει τον Μούσια των Ρόκετς με ηλεκτρικό θαμνοκοπτικό, παίρνοντας όμως το ποτάμι προς ΟΑΚΑ, κάτι παθαίνει, κάπου μπερδεύεται, ίσως και να αγχώνεται ελαφρώς.

Σε μια χρονιά που ο Ολυμπιακός είναι μόνο εξαγωγικός και με φυτώριο στην Α2, το βέβαιο ήταν το νταμπλ. Η ήττα από τον Προμηθέα, τον έφερε πολύ κοντά στην έξοδο.

Ο αντικαταστάτης είναι το θέμα: αν είχε βρεθεί, ο Πεδουλάκης θα έφευγε ακόμη μια φορά από τον ΠΑΟ, πράγμα που αν συμβεί σύντομα θα τον καταστήσει τον “πράσινο” Λεμονή.

Ο Ρικ Πιτίνο κάθε φορά που πατά το πόδι του και στρώνει την καφετιά κώμη του στην Ελλάδα ακούγεται πως θα αναλάβει τον Παναθηναϊκό, αλλά μάλλον έχει κάνει φόκους στους Ολυμπιακούς και πως (στο ιδανικό σενάριο) θα  φτιάξει μια ομάδα ικανή να νικήσει ακόμη και τις ΗΠΑ.

Και μιας και το έφερε η κουβέντα, (είπα) να πούμε και για την άλλη διαφαινόμενη αποχώρηση, της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τέχνοπολης, κυρίας Κατερίνας Γκαγκάκη, η οποία φιλοξενούμενη στην εκπομπή του γνωστού νεοπλατωνικού φιλόσοφου Λιάγκα, συμμετείχε στον εξευτελισμό της φοιτήτριας, που σαν να μην της έφτανε ο …πύρ-καυλος, έχει και τον καθένα -της πιο φθηνής TV ever- να κάνει καλαμπουράκια.

Εδώ τα πράγματα είναι πιο σύνθετα και το καίριο ερώτημα είναι αν θα μπορεί να σταθεί στη θέση της, που έχει ένα κύρος, εκπέμπει ένα πολιτιστικό δρώμενο, θέλει ανθρώπους που δεν παρασύρονται δημόσια από την όποια ιλαρή ατμόσφαιρα.

Ζήτησε συγγνώμη βέβαια, αλλά μήπως το ίδιο δεν έκανε και ο Αργύρης;

Συμπέρασμα: αν φύγει ο Πεδουλάκης, δύσκολα μένει στη θέση της η Κατερίνα. Μια ήττα στην Πάτρα έκανε ο άνθρωπος, δεν πρόσβαλε ηθελημένα ή ακούσια.

Αν πάλι φύγει η Κατερίνα, ο Αργύρης θα πάει για Πρόεδρος στην Τεχνόπολη. Με τους μεγάλους αρτίστες το έχει. Ο Καλάθης πετάει επί των ημερών του.

Με τους Αμερικάνους είναι το θέμα, που δεν είναι και τα πρώτα βιολιά.

Η περίπτωση να μην υπάρξει τελικά καμία αποχώρηση παίζει επίσης, αλλά με αποδόσεις αουτσάιντερ.

Είναι το σενάριο που συνοψίζεται στο ρητό “και τα δύο αβαβά και πάνε οι παίκτες στον κουβά”.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Θυμός για Πογιέτ που λήγει και το συμβόλαιο του. Λογικά δε θα παραμείνει στον πάγκο μετά το κάζο στη Γεωργία, την οποία αντιμετώπισε τόσο φοβικά, λες κι έπαιζε με τη Γερμανία
  • Αποκλεισβίλι στα Πεναλτάτζε
  • Για τον Αμερικάνο Γελεβουρδέζο που έριξε το πλοίο πάνω στη γέφυρα θα μιλήσει κανείς;
  • Πρόταση …μορφής