• emo.gr
  • emollient
  • Το FB κατεβάζει τις σελίδες των χρηστών που δε δημοσίευσαν…
Το FB κατεβάζει τις σελίδες των χρηστών που δε δημοσίευσαν…

Όσοι μάλιστα απέφυγαν να σχολιάσουν κιόλας θα τιμωρούνται με

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, από αυτές που κάνει ο Μαρκ για να μας υποκλέψει τα προσωπικά και δη τα ευαίσθητα δεδομένα μας, το FB κατεβάζει τις σελίδες των χρηστών που δε δημοσίευσαν την αφίσα κατά των αμβλώσεων.

Όσοι μάλιστα απέφυγαν να σχολιάσουν κιόλας θα τιμωρούνται με έξι μήνες μπανάρισμα ως ισαποστάκηδες.

Η κατηγορία των χρηστών που πήρε θέση για τις εκτρώσεις και παράλληλα δημοσίευσε και το απαγορευτικό κείμενο για τα προσωπικά δεδομένα, θα εμφανίζεται πρώτη στο newsfeed μετά από κατάλληλη επεξεργασία του αλγορίθμου, του λογαρίθμου και της αυτόματης τιμολογιακής αναπροσαρμογής.

Τέλος το FΒ ανακοίνωσε πως δε θα υποκλέψει τα δεδομένα των χρηστών, που δίνουν τρεις ή και παραπάνω φορές αναφορά τη μέρα στο μέσο (τι κάνουν, που τρώνε, τι πίνουν, που (δεν) πήγαν εκδρομή, τι γίνεται με τα κιλά τους, το σκύλο τους, τη γάτα τους) .

Και αυτό διότι σέβεται το δικαίωμα των χρηστών στην ιδιωτικότητα.

Από εκεί και πέρα όλοι πρέπει να σέβονται τις πολιτικές του μέσου και να διαλέξουν μια (άλλη) virtual ζωή, από αυτή που συνήθως λένε πως έχουν.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Στην Οκλαχόμα δίκαια το φετινό Πρωτάθλημα του ΝΒΑ, στην Ιντιάνα ο σεβασμός για την τρομερή προσπάθεια που έκανε ως αουτσάιντερ, από τα ημιτελικά της Ανατολής και μετά. Το what if θα είναι για πάντα το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν ο Χαλιμπάρτον δεν τραυματιζόταν σοβαρά στον αχίλλειο, στην 1η περίοδο του Game 7
  • O Πούτιν ανησυχεί για Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Να δεις που στο τέλος θα προταθεί για Νόμπελ Ειρήνης
  • Στη Βουλή ο φάκελος του ΟΠΕΚΕΠΕ: μέχρι την “κόκκινη μηλιά” έφταναν τα αιγοπρόβατα
  • Μείον 3 βουλευτές που δεν αντικαθίστανται το λες και εξοικονόμηση πόρων: πάντως η πλειοψηφία παραμένει στο 151, μην κάνετε λάθη!