• emo.gr
  • Emotive
  • Με βετεράνους του Βιετνάμ απαντά η Κυβέρνηση στην επιθετικότητα της Τουρκίας
Με βετεράνους του Βιετνάμ απαντά η Κυβέρνηση στην επιθετικότητα της Τουρκίας

μιας και οι Τούρκοι θέλουν να κάνουν γεώτρηση στα 6 mm από την παραλία της Λούτσας, θα φέρουμε μισθοφόρους, που δε θέλουν λεφτά, τους φτάνει η δόξα

Μετά την πολιτογράφηση το Θωμά Χανκίδη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου (ραν Φόρεστ, ραν), ακολουθούν κι άλλες ελληνοποιήσεις, κι άλλες μεταγραφές προκειμένου να ενισχυθεί, η γραμμή της παλλαϊκής άμυνας.

Υπάρχει τόσο πυκνή καθημερινή επαφή με τα τεκταινόμενα στις ΗΠΑ, τόσο βαθιά, που είναι να απορεί κανείς γιατί δεν γίναμε ακόμη μία Πολιτεία, η πιο παλιά, η πιο ένδοξη, η πιο μακρινή και υπερπόντια.

Στο πλαίσιο της συμμαχίας λοιπόν και μιας και οι Τούρκοι θέλουν να κάνουν γεώτρηση στα 6 mm από την παραλία της Λούτσας, θα φέρουμε μισθοφόρους, που δε θέλουν λεφτά, τους φτάνει η δόξα.

Διακαής πόθος μεταξύ άλλων είναι ο Συλβέστρος Στ΄ Αλώνια, γνωστός και ως Ράμπο (πρώτο και τελευταίο αίμα, Ο ρέζους θετικό).

Οι ελληνικές αρχές έχουν στοιχεία ατράνταχτα πως κατάγεται από τη Μεγάλη Ελλάδα και πως οι πρόγονοί του μιλούσαν άπταιστα γκρεκάνικα.

Θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες το προσεχές διάστημα και πάντως πριν τη λήξη της θητείας του εν ενεργεία πολεμοχαρούς ΠτΔ.

Μαζί με άλλους  λιγότερο γνωστούς βετεράνους του Βιετνάμ θα αποτελέσουν τη Λεγεώνα των Ξένων, με χώρο συγκέντρωσης και διασποράς το διάσημο σκυλάδικο «Βιετνάμ» της  ομώνυμης ταινίας του Παντελή Βούλγαρη (Ηλία, ρίχτο).

Γεννημένος την 4η Ιουλίου και ο Θωμάς Κρουίζης, κατά κόσμοv Τομ Κρουζ,  ο οποίος φέρεται να έχει κάνει αίτηση για ελληνική ιθαγένεια, αίτημα το οποίο θεωρείται υπερβολικό, αλλά παρά ταύτα το βλέπει με συμπάθεια η ελληνική γραφειοκρατία, καθώς σαράντα χρόνια παραμένει αναλλοίωτος, αυτός και η Σαπουντζάκη.

Μπας και είναι γιος της Ζωζώς;

apoleies

Με διστακτικότητα έχουν προσεταιριστεί και το γιο του μολυβιού (Σον Πεν) ο οποίος όμως έχει στο παλμαρέ του τις «Απώλειες Πολέμου» και έτσι υπάρχουν φόβοι για μη επιθυμητούς συνειρμούς στο ευρύ κοινό.

Η συγκρότηση της λεγεώνας των ξένων λοιπόν, προχωρά με γοργά βήματα και άκρα μυστικότητα, όπως φάνηκε και στην περίπτωση τουν Αντιπαριανού Τομ Χανκς, με απώτερο στόχο την πλήρη θωράκιση της χώρας έναντι της κλιμακούμενης τουρκικής επιθετικότητας και προκλητικότητας περί τα χωρικά και όχι μόνο ύδατα, στο πλαίσιο του δόγματος του ενιαίου (με το Χόλιγουντ) αμυντικού χώρου.

 

 

 


#emo attacks
  • Συγκλονισμένο το Πανελλήνιο: όχι διότι ο Γιώργος γλεντάει τη Φώφη, αλλά γιατί έμαθε πως ο Καστανίδης είναι ακόμη βουλευτής
  • Εκείνο το πρωί στην Κηφισιά, εκτροχιάστηκε τρένο του ηλεκτρικού, ευτυχώς χωρίς θύματα
  • Με την Αλίαρτο δεν υπάρχει κανένα θέμα: το πανηγύρι και ο συνωστισμός ήταν διακομματικός
  • Από τις 15/7 θα κάνουν απόβαση στην Ελλάδα και οι Άγγλοι «ασθενείς» και μη