• emo.gr
  • Sport
  • Το αγγούρι, τα καγκουρό, ο Μέσι και ο Μεσσίας
Το αγγούρι, τα καγκουρό, ο Μέσι και ο Μεσσίας

Λίρα εκατό ο Γιάννης που θέλει το δαχτυλίδι στο NBA όσο τίποτα άλλο, ενώ και για το δαχτυλίδι στον ΣΥΡΙΖΑ “συνεννοούνται δημοσίως”, σε ένα κόμμα με πολλές διαφορετικές αφετηρίες, φιλοσοφίες και “γλώσσες”

52 πόντους το αγγούρι στα Τρίκαλα, 82 στη Βαρκελώνη.

Σηκώνεις το αγγούρι και σου πιάνεται η μέση ή φεύγει ο Μέσι από τη Μπαρτσελόνα, κάτι που αν συμβεί θα έχει αλυσιδωτές συνέπειες στο ισπανικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Κι ο Μαγκουάιαρ πήγε να φύγει από τους αστυνομικούς στη Μύκονο, αλλά τον έπιασαν.

Και ασχολείται όλος ο βρετανικός τύπος με τη σύλληψη του αρχηγού της Μάντσεστερ, ενώ εμείς μετράμε νεκρούς και κρούσματα εν όψει της νέας μασκοφόρας κανονικότητας.

Δωρεάν οι μάσκες και το εμβόλιο, το οποίο εκτός από τζάμπα πρέπει να γίνει και υποχρεωτικό.

Κάντο όπως τα καγκουρό στην Αυστραλία, όπου δεν θα κάνουν το εμβόλιο μόνο όσοι θα έχουν ιατρικούς λόγους για την εξαίρεσή τους.

Αν και εκεί δεν έχουν φυσικό αέριο, από αυτό που μαζεύει ο Ταγίπ, μπας και αποφύγει το ΔΝΤ και ανεβάσει τη λίρα του που πέφτει πιο γρήγορα και από την άμυνα της Μπάρτσα.

Λίρα εκατό ο Γιάννης που θέλει το δαχτυλίδι στο NBA όσο τίποτα άλλο, ενώ και για το δαχτυλίδι στον ΣΥΡΙΖΑ “συνεννοούνται δημοσίως”, σε ένα κόμμα με πολλές διαφορετικές  αφετηρίες, φιλοσοφίες και “γλώσσες”

Ευτυχώς έρχεται η εορτή της Παναγίας της Φανερωμένης και με νέο κείμενο ο αρχηγός (πρόεδροι υπάρχουν πολλοί) ο Μεσσί-ας της κυβερνώσας εν Ελλάδι Αριστεράς αναμένεται να βάλει τα πράγματα και τους 53 στη θέση τους.

Δυστυχώς όμως για τον Μέσι αλλά και για τον Μεσσία της Κουμουνδούρου δεν έχουμε 2015…

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ελλάδα – Γαλλία 23-9 στο πόλο γυναικών, οι Γαλλίδες χαίρουν ευτυχώς άκρας υγείας
  • Έρχεται επιθετικός καύσωνας. Εμείς αριστερό μπακ θέλουμε, αλλά φαίνεται καλή μεταγραφή
  • Ποταμοί άρθρων για τον Βαλαντσιούνας. Είπε ο άνθρωπος πως θα μας ενημερώσει, όταν θα ξέρει σίγουρα για το μέλλον του, προς τι τα μίση και οι αλληλοσπαραγμοί;
  • Ανοίγουν ξανά φάκελοι από την Ιατροδικαστική της Πάτρας από 1.1.2020, εδώ δεν πάμε πίσω στο 1998, ίσως θα χρειαζόταν