• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Σκάνδαλο στη Βουλή: δε δέχεται το undo στην ανεξαρτητοποίηση
Σκάνδαλο στη Βουλή: δε δέχεται το undo στην ανεξαρτητοποίηση

τώρα που ο Αντρέας ξαναγύρισε στο Big το Brother, τις συνεδριάσεις της Βουλής δε θα τις βλέπουν ούτε ο φίκος, ούτε η γιούκα, ούτε η μονστέρα. Κι ας φλεξάρει ο Πρόεδρος

Απαράδεκτα και αναχρονιστικά πράγματα, αυτά που συβαίνουν στη Βουλή και εμποδίζουν τους Πατέρες (και τις Μητέρες) του Έθνους να ασκούν ανεμπόδιστα τα καθήκοντά τους.

Η κυρία Αλεξοπούλου της Ελληνικήc Λύcης ανεξρτητοποιήθηκε, κίνηση που ασφαλώς υπαγορευόταν από βαθύ αίσθημα καθήκοντος.

Μετά από κάποιες ώρες (ίσως και κάποια τηλεφωνήματα) θέλησε να κάνει undo στην ενέργεια της.

Και άκουσον άκουσον ο κος Τασούλας, είπε πως δε γίνεται γιατί λέει είχε ήδη πρωτοκολληθεί η επιστολή.

Μα κύριε Τασούλα μου δε ζούμε στην εποχή του Καβάφη, αλλά στην εποχή που γρήγορα κανείς τα βάφει (άσπρα ή μαύρα). Πρέπει να τρέχουν τα πράγματα. Να μιμηθεί η Βουλή τα social media.

Να μπορεί ο βουλευτής να κάνει ανφολό, να εντάσσεται σε όποια ΚΟ θέλει να ανοίξει λίγο το πράγμα και η τηλεθέαση.

Γιατί (φυτά εσωτερικού χώρου).

Πάντως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η κυρία Αλεξοπούλου, παρ΄την τλαιπωρία που υπέστη δεν θα δώσει συνέχεια στο περιστατικό και δεν θα κάνει unfriend και block τον Πρόεδρο της Βουλής, παρά το ότι φλεξάρει με τον Κανονισμό της Βουλής.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Στην Οκλαχόμα δίκαια το φετινό Πρωτάθλημα του ΝΒΑ, στην Ιντιάνα ο σεβασμός για την τρομερή προσπάθεια που έκανε ως αουτσάιντερ, από τα ημιτελικά της Ανατολής και μετά. Το what if θα είναι για πάντα το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν ο Χαλιμπάρτον δεν τραυματιζόταν σοβαρά στον αχίλλειο, στην 1η περίοδο του Game 7
  • O Πούτιν ανησυχεί για Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Να δεις που στο τέλος θα προταθεί για Νόμπελ Ειρήνης
  • Στη Βουλή ο φάκελος του ΟΠΕΚΕΠΕ: μέχρι την “κόκκινη μηλιά” έφταναν τα αιγοπρόβατα
  • Μείον 3 βουλευτές που δεν αντικαθίστανται το λες και εξοικονόμηση πόρων: πάντως η πλειοψηφία παραμένει στο 151, μην κάνετε λάθη!