• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Θέλεις να παρακινήσεις τον Έλληνα να κάνει κάτι; Απαγόρευσέ το!
Θέλεις να παρακινήσεις τον Έλληνα να κάνει κάτι; Απαγόρευσέ το!

Ήθελαν πράγματι να τμήσουν ή να επιδειχθούν;

Παιδιά, αν δεν μπορείτε να τηρήσετε τους νόμους κλείστε το, το μαγαζί.

Γράφει ο Κένταυρος

&…  Ήθελαν πράγματι να τμήσουν ή να επιδειχθούν; Θα τους χειροκροτούσα αν, αντί να βγουν στους δρόμους με συνθήματα, πήγαιναν, εκείνη την ημέρα, εθελοντές στο ΕΚΑΒ και στα νοσοκομεία. Να τιμούσαν έτσι την εξέγερση των φοιτητών που τόσο σήμερα “τιμούν”…  Όχι με λεονταρισμούς και προκλητικότητες, αλλά με προσφορά. Αληθινή προσφορά κ. Τσίπρα, κ. Κουτσούμπα, κ. Βαρουφάκη. Ακόμα και εσείς, ευαίσθητοι δημοσιογράφοι, που τους αποθεώνατε.

Η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ μας δείχνει, πως αντιλαμβάνονται τον εθελοντισμό.

Πως λέγεται αυτή η αριστεία ;

&… Αυτούς τους δημοσιογράφους πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργούν και τι ρόλο παίζουν 

&… Την ώρα που κατηγορούν την κυβέρνηση ότι δεν έλαβε σκληρά μέτρα, πριν ανέβουν τα κρούσματα, τώρα που τα κρούσματα ειναι στην κορυφή και οι νεκροί σπάνε ρεκόρ, τώρα, ζητάνε να τους πουν από την κυβέρνηση πότε θα ανοίξουν τα μαγαζιά για τις γιορτές. Πραγματικά, δεν ξέρω αν τα λένε απο μόνοι τους ή τους βάζουν τα κανάλια ή οι έμποροι. Πάντος φυσιολογικό ΔΕΝ ειναι

&… Ο άλλος λέει “μου την έστησαν” και βγήκαν διάφορα γλυφτρόνια στο διαδίκτυο και “προπηλάκιζαν” όσους έγραφαν την άποψη τους. Αλλά για το γλέντι που κράτησε μέχρι τις 4 το πρωί, κουβέντα!!

&… Πως λέμε “Θαλής ο Μιλήσιος” “Κλέαρχος ο Λακεδαιμόνιος” ή “Διόδωρος ο Σικελιώτης” έτσι στην και  νεότερη λαμπρή ιστορία του ΚΚΕ υπάρχει και ο “Παφίλης ο Ακομβίωτος”
“Μου έσκισαν το πουκάμισο και μ’ άφησαν χωρίς κουμπιά” είχε ο Παφίλης.

&…  Θέλεις να παρακινήσεις τον Έλληνα να κάνει κάτι; Απαγόρευσέ το! Πρώτοι του ΚΚΕ. Ολοι έχουμε αδυναμίες, το ΚΚΕ να μην έχει; Και κατι ακόμα.  Τι δουλειά έχε το ΚΚΕ με το 1973 και την εξέγερση του Πολυτεχνείου; Απολύτως καμία. Αυτό κάποιοι που ήταν ενεργοί μέσα στο Πολυτεχνείο το κατήγγειλαν και μέχρι σήμερα δεν τον διέψευσε κανένας από τον Περισσό.

&… Τι να σχολιάσεις τώρα από δαύτον.

&… Κάποιος να ενημερώσει τον κ. Τσίπρα, ότι η κυβέρνηση δεν ψάχνει συγκυβερνήτη. Και αν έψαχνε σίγουρα δεν θα έπαιρνε αυτόν. Φιδέμπορους στο σπίτι μας δεν βάζουμε

&… Του την χάλασε η κυβέρνηση του Τσίπρα για τις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου. Θα περιμένει μέχρι του χρόνου να μας ξαναθυμίσει πόσο αντι-αμερικάνος είναι.

&… Το έχω ξαναγράψει και καλά θα κάνει να το καταλάβει . Το 2014 ΔΕΝ ξαναέρχεται. Μια φορά έκοψε την ευημερία και την πρόοδο της Ελλάδας και ΤΕΛΟΣ, και αυτό τον στιγμάτισε. Θα το πληρώνει ΜΙΑ ΖΩΗ.

 

&… Ξέρετε πως η Κίνα έπνιξε τον ιό; Ξέρετε γιατί η Κίνα δεν έχει δεύτερο κύμα όπως όλος ο πλανήτης; Διότι κάνει κάτι που ΚΑΝΕΝΑ δημοκρατικό πολίτευμα δεν μπορεί να κάνει. Εφαρμόζει με απόλυτη συνέπεια και πειθαρχία την παρακολούθηση 1,5 δις κατοίκων και αυτοί αντίστοιχα πειθαρχούν απόλυτα. Αν μπορούσαν ας έκαναν και διαφορετικά!

&… Αλήθειες. Και για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν και όχι όπως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει. Όσα χρόνια κυβερνούσαν το σύστημα υγείας δεν ήταν μέσα στις προτεραιότητές τους. Και τώρα που τα πράγματα δυσκόλεψαν, τώρα τα θέλουν όλα εδώ και τώρα; Βλέπεις δεν έχουν να χάσουν τίποτε αν εμφανίζονται πλειοδότες. Το ίδιο και την Παιδεία. Τώρα τη θέλουν ακέραια αυτοί που διόριζαν τους εκπαιδευτικούς κάθε Σεπτέμβρη και τους απέλυαν τον Ιούνιο;

&… Δικαστές και Εισαγγελείς για Πολυτεχνείο: Αντισυνταγματική η απαγόρευση συναθροίσεων. Ωραία τα λένε και σιγά το νέο, αυτό όμως να το πουν στον ιό. Διότι ο ιός δεν μπορεί να επιβιώσει μόνος του. Ψάχνει ανθρώπινους οργανισμούς. Εν ολίγοις, άλλα το αντισυνταγματικά και άλλο το σωστό μιας και το λάθος. Σε αυτή την περίπτωση εγκυμονεί ο… ΘΑΝΑΤΟΣ!!

&… Το στίγμα του “ψεκασμένου πολίτη” κάποιοι το έχουν ξεπεράσει και έχουν φθάσει σε άλλο επίπεδο.
Γράφει ο Δήμαρχος Αθηναίων στο twitter για μια αρχαιότητα.«Βρέθηκε μόλις ενάμιση μέτρο κάτω από τη γη, κατά τις εργασίες αναβάθμισης υποδομών στην οδό Αιόλου, επί της Πλατείας Αγίας Ειρήνης. Μοναδική Αθήνα! Υπερηφάνεια και θαυμασμός»
Και του γράφει ο άλλος από κάτω.
“Το γήπεδο του Παναθηναϊκού πότε θα ξεκινήσει”; Κόλαση, αλλά πέσαν και οι πρώτες υπογραφές της διπλής ανάπλασης.

&… Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει με κάποιους συμπολίτες μας
Αφού γλεντούσαν κάθε ήμερα και γενικά η ζωή τους ήταν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα στον πλανήτη, όταν ήρθε ο λογαριασμός που λέει ότι το 30% όσων κάνουν τεστ είναι μολυσμένοι… κατέβασαν μούτρα. Γιατί ρε φίλε;
Επειδή το κράτος με κόπο και με κόστος κάνει το χρέος της,  προσπαθώντας να σώσει εσένα από τον θάνατο;

&… Οι τραλαλάδες. Βέβαια είναι που είναι ελαφρόμυαλοι τραλαλάδες, οι περισσότεροι, υπάρχουν και οι επικίνδυνοι του διαδικτύου. Ψεύτες επί του θέματος (δολοφόνοι) κυνηγοί των like επιζητώντας επιβεβαίωση έχοντας ΠΑΝΤΑ “έγκυρες” πηγές ειδικότερα από επιστήμονες “μεγάλης εμβέλειας”, που με τον ανεύθυνο λόγο τους παρασύρουν κάποιους ενώ οι ίδιοι λαμβάνου, εκτός διαδικτύου όλα τα μέτρα.

&… Άντε να πλακώσουν τα δυνατά κρύα να σταματήσουν τις βόλτες οι μεγάλοι άνθρωποι. Πρέπει να προσέχουν λίγο παραπάνω οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας. Είναι περίεργες οι εποχές που διανύουμε και οι βόλτες δεν κάνουν καλό. Ας κάτσουμε όλοι σπίτι όσο μπορούμε ώσπου να περάσει η μπόρα. Λίγη υπομονή ακόμα…

&… Ο πίνακας που σκοτώνει Και αντί να αλλάξουν τρόπο αντιπολίτευσης αυτοί συνεχίζουν με τον ίδιο παλιό ρυθμό . Τελεία. Συνεχίστε: Το 9% είναι προ των πυλών!

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη