• emo.gr
 • Ταινίες & Σειρές
 • Blacklist: Η επιστροφή
Blacklist: Η επιστροφή

Τρομοκράτες, κατά συρροή τοπικοί δολοφόνοι, εγκληματίες με διεθνή καριέρα αλλά και άλλοι περισσότερο αθώοι: από τον 17χρονο που βυθίζει μαι πόλη στο σκοτάδι, μέχρι τον Ιάπωνα ναρκέμπορο που απέδρασε για να εκδικηθεί, έως τους Σέρβους εκτελεστές και τον πολιτικό που στήνει τροχαίο με πτώση σε ποτάμι για να κερδίσει αναγνωρισιμότητα

Για να βλέπουν 7 εκατομμύρια άτομα κάθε νέο επεισόδιο, δεν μπορεί κάτι θα έχει αυτή η σειρά, που παίζεται από το 2013 στο NBC.

Τη διαλέξαμε για να τη (ξανα)δούμε, τώρα στην περίοδο της δεύτερης κατ΄οίκον διαβίωσης. Αύριο 13/11 το νέο επεισόδιο στο NBC, οπότε έπεται η προβολή του στη γνωστή πλατφόρμα.

Γυμνοί στα 17 στιλέτα ανάμεσα του κορωνοϊού, θα δείτε τον Ρεντ να επιστρέψει.

Βασικό κριτήριο για να την επιλέξει κάποιος για να τη δει από την αρχή, είναι οι πολλές σεζόν με πολλά επεισόδια, αλλά ήταν έκπληξη η πλοκή, το «μοτίβο» των επεισοδίων, που είναι αυτοτελή κατά ένα τρόπο (και βασικά εγκληματία από τη λίστα), αλλά παράλληλα να τρέχει και η βασική πλοκή μεταξύ των πρωταγωνιστών.

black_list2

Η δράση είναι καταιγιστική, τα τοπία από όλη την υφήλιο πανέμορφα, οι βασικοί ρόλοι στέρεοι, τυλιγμένοι με μυστήριο και με ένα διαρκές ερώτημα για τις πραγματικές προθέσεις του καθενός.

Τρομοκράτες, κατά συρροή δολοφόνοι, εγκληματίες με διεθνή καριέρα αλλά και άλλοι περισσότερο αθώοι: από τον 17χρονο που βυθίζει μαι πόλη στο σκοτάδι, μέχρι τον Ιάπωνα ναρκέμπορο που απέδρασε για να εκδικηθεί, έως τους Σέρβους εκτελεστές και τον πολιτικό που στήνει τροχαίο με πτώση σε ποτάμι για να κερδίσει αναγνωρισιμότητα: ανεξάντλητη η ποικιλία εγκλημάτων.

eyxarista-nea-blacklist

Ένας πρώην αξιωματικός του Ναυτικού έχει εδώ και χρόνια αλλάξει πίστα. «Μετατάχθηκε» στο πλήρως οργανωμένο έγκλημα και αποφασίζει να παραδοθεί στο FBI. Αρχίζει να τους παραδίδει εμβληματικούς εγκληματίες, υπό την προϋπόθεση να συνεργάζεται στενά με μία μόνο νέα πράκτορα και επιπλέον να απολαμβάνει την ελευθερία του, καθώς και να έχει συχνά πρόσβαση σε άκρως εμπιστευτικές και διαβαθμισμένες πληροφορίες.

THE BLACKLIST -- "The Cryptobanker (#160)" Episode 610 -- Pictured: Megan Boone as Elizabeth Keen -- (Photo by: Will Hart/NBC)
THE BLACKLIST — «The Cryptobanker (#160)» Episode 610 — Pictured: Megan Boone as Elizabeth Keen — (Photo by: Will Hart/NBC)

Ο μυστηριώδης Ρέιμοντ Ρέντιγκτον με τις γνωριμίες του ανά την υφήλιο, με αυτούς που κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο, βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν αόρατο εχθρό, που είναι πιο υπομονετικός, πιο οργανωμένος και περισσότερο αόρατος από τον ίδιο.

Η Blacklist ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά, όχι όμως και η σύνδεση του Ρεντ με τη Λιζ, η οποία έχει ενδείξεις πως ο σύζυγός της είναι ψεύτικος, πως ίσως η δουλειά του ήταν να μπει στη ζωή της.

black_list

Η λίστα του Ρέντιγκτον περιλαμβάνει ακόμη και εγκληματίες που οι αρχές αγνοούσαν την ύπαρξη τους, όπως άλλωστε κρυφό είναι και το τμήμα του FBI που στεγάζεται στο «Ταχυδρομείο». Εκεί που δεν είναι όλοι οι πράκτορες «καθαροί».

Ο James Spader είναι εκπληκτικός, σε μια σειρά που μοιάζει να έχει δομηθεί πάνω στο αστείρευτο ταλέντο του. Πολύ καλή και η Megan Boone, δίχως όμως να έχει τη γκάμα παιξίματος του Red.

Η παραγωγή του NBC, της οποίας τα δικαιώματα έχει εξασφαλίσει το Netflix, είναι βέβαιο πως θα σας κάνει να ξεχάσετε, έστω για λίγο, τον ιό με την κορώνα.

Έστω για όσο διαρκεί ένα επεισόδιο.

 

 

 • Εντυπωσιασμένος
 • Χαρούμενος
 • Απογοητευμένος
 • Θυμωμένος
 • Βαρετό
 • Φοβισμένος

#emo attacks
 • Οι αριθμοί ευημερούν: και των εμβολιασμένων και των νοσηλευόμενων
 • Πελάτες μου: με Άρσεναλ στους 16 ο Ολυμπιακός!
 • Πάντως να ξέρετε δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ -ντχόφεν
 • Ψιλοκυριλέ ο διάλογος σε επίπεδο αρχηγών. Μόνο νοούμενα και υπονοούμενα: αυτή τη Βουλή θέλουμε;