• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Για πότε οι εκλογές;
Για πότε οι εκλογές;

Γεωγραφικές ισορροπίες. Εξόφθαλμες και οι εσωκομματικές ισορροπίες με ανάδειξη της λεγόμενης πιο δεξιάς πτέρυγας αλλά και ταυτόχρονη ενίσχυση της ποταμίσιας συνιστώσας. Ιδιαίτερης σημειολογίας και η ανάληψη θέσης υφυπουργού από γνωστό μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας αλλά και η αύξηση του ποσοστού των γυναικών.

Γράφει ο Αγκιτάτορας

Όποιος αρνηθεί ότι ο συγκεκριμένος ανασχηματισμός έχει έντονο προεκλογικό άρωμα, λέει ψέματα στον ίδιο του τον εαυτό. Το πολυπληθές σχήμα διαθέτει όλα τα στοιχεία που θα το χαρακτήριζαν ακραιφνώς προεκλογικό.

Γεωγραφικές ισορροπίες με όσο το δυνατόν περισσότερες περιφέρειες να εκπροσωπούνται. Τοπικές ισορροπίες με την αξιοποίηση αρκετών νέων βουλευτών που έπρεπε να γίνουν πιο γνωστοί ενόψει σταυροδοσίας ή κάποιων παλαιότερων που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί κι έπρεπε να επανέλθουν στο εκλογικό φως.

Εξόφθαλμες και οι εσωκομματικές ισορροπίες με ανάδειξη της λεγόμενης πιο δεξιάς πτέρυγας αλλά και ταυτόχρονη ενίσχυση της ποταμίσιας συνιστώσας. Ιδιαίτερης σημειολογίας και η ανάληψη θέσης υφυπουργού από γνωστό μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας αλλά και η αύξηση του ποσοστού των γυναικών.

Ελάχιστοι πλήρωσαν την διαφαινόμενη αρνητική αξιολόγηση. Παρά τα όσα ακούγονταν, πέρα απο τον Βρούτση και τον Θεοδωρικάκο (που μάλλον θεωρήθηκε ότι πρέπει να αφεθεί στην προετοιμασία του προσωπικού προεκλογικού του αγώνα δίχως την πίεση των αυτοδιοικητικών), σχεδόν κανείς δεν μετακινήθηκε λόγω μειωμένης απόδοσης.

Η ουσία είναι ότι οι υποψίες που υπήρχαν για προεκλογική προετοιμασία επιβεβαιώθηκαν. Πιθανότατα μετά την ολοκλήρωση των εμβολιασμών και την οριστική βελτίωση των επιδημιολογικών δεδομένων, κάπου εκεί γύρω στον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

lastpoint

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ποταμοί άρθρων για τον Βαλαντσιούνας. Είπε ο άνθρωπος πως θα μας ενημερώσει, όταν θα ξέρει σίγουρα για το μέλλον του, προς τι τα μίση και οι αλληλοσπαραγμοί;
  • Ανοίγουν ξανά φάκελοι από την Ιατροδικαστική της Πάτρας από 1.1.2020, εδώ δεν πάμε πίσω στο 1998, ίσως θα χρειαζόταν
  • Εξεταστική από το 1998 προτείνει η Κυβέρνηση για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Κανονικά θα έπρεπε να εξεταστεί και η Βαυαροκρατία: από εκεί πηγάζουν όλα τα δεινά
  • Πρωταθλήτρια στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων η Τσέλσι, με μεγάλη εμφάνιση επί της Παρί και συνολικά ακόμη μεγαλύτερη “αρπαχτή” από τη διοργάνωση