• emo.gr
  • Emotive
  • Αποκάλυψη: Τα εμβολιαστικά κέντρα θα μετατραπούν σε εκλογικά
Αποκάλυψη: Τα εμβολιαστικά κέντρα θα μετατραπούν σε εκλογικά

Επιστρεπτέος ΣΥΡΙΖΑ: Μετάλλαξη του βλέπουν οι αναλυτές

Έχει εδώ και μέρες ξεκινήσει η τρομερή αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ, που θα φέρει τα πάνω κάτω στο πολιτικό σκηνικό.

Με το μαοϊκής έμπνευσης τέχνασμα περικύκλωσης της εξουσίας, από την Περιφέρεια προς το Κέντρο, η Κουμουνδούρου οδηγεί τις εξελίξεις και την πολιτική ατζέντα.

Διότι υπάρχει και όραμα, αλλά κυρίως προτάσεις εφικτές και εφαρμόσιμες:

Η επιστρεπτέα προκαταβολή -προτείνουν- να γίνει μη επιστρεπτέα. Και να σταματήσει να είναι και προκαταβολή.

Ποια από όλες;

Μα φυσικά όλες, δε θέλουμε ημίμετρα.

Όλα τα λεφτά μπροστά, εμπροσθοβαρώς, σαν το αλησμόνητο “όλα τα κιλά όλα τα λεφτά”, εμπρός τα φράγκα και πίσω έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Που ασφαλώς θέλγει με τις πανανθρώπινες αξίες που εκπροσωπεί, αλλά και καμιά δεκαπενταριά οικονομικά κίνητρα δε θα ήταν άσχημα.

Διότι έχουν δίκιο οι αναλυτές: ο ΣΥΡΙΖΑ πάει προς το Κέντρο, πριν το τελευταίο οχυρό του ΚινΑλ, πάνω που τελειώνουν οι εφεδρείες του προσωρινού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και όσο κι αν τα φερέφωνα της συμπολίτευσης μας δείχνουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ως μέγα έργο, στον ΣΥΡΙΖΑ προωθούν το νέο συμβόλαιο με το λαό. Η μέρα που ο Αλέξης Τσίπρας θα ξαναμπεί στο Μαξίμου δεν είναι μακριά.

voutsi-filia-1_iefimerida

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι επιστρεπτέος. Κι όσοι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, θα το αντιληφθούν τους επόμενους μήνες, με την τρομερή εαρινή αντεπίθεση που σχεδιάζεται και θα μπει σε εφαρμογή.

Ήδη σε μια ιστορική του δήλωση ο τέως Βούτσης, Πρόεδρος του Βουλής και μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, αναφέρει ότι «δεν περνάει μέρα χωρίς να ενισχύεται η άποψή μας ότι αναφύεται θέμα Δημοκρατίας στη χώρα μας. Δεν περνάει μέρα χωρίς να τεκμηριώνεται το ότι η κυβέρνηση απροκάλυπτα “αξιοποιεί” τα περιοριστικά μέτρα και τη συρρίκνωση του δημόσιου χώρου λόγω πανδημίας για να θέσει αντιδημοκρατικές ψηφίδες μέσω νομοθετικών παρεμβάσεων στο παζλ ενός σύγχρονου αστυνομικού κράτους».

Και συνεχίζει αποδεικνύοντας περίτρανα πως αυτή η επιλογή της κυβέρνηση πέρα από «απόρροια της ιδεολογικής εμμονής για “νόμο και τάξη”», αποτελεί «συνιστώσα της αυταρχικής διακυβέρνησης που δίνει σήματα στην κοινωνία και προετοιμάζει καταστολή για την εφαρμογή της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής της με επίκεντρο τη συρρίκνωση των εγγυήσεων και των δικαιωμάτων στην εργασία».

Σε πενήντα λέξεις τα είπε όλα ο τέως ΠτΒ: έδωσε γκάζι και το περίγραμμα των τοποθετήσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ένα ποτ πουρί απόψεων περασμένων δεκαετιών, κάτι σαν κλασικά αλλά μη εικονογραφημένα, θα βγουν φρεσκότατα από την κατάψυξη, να κάνουν δουλίτσα.

Με την προκήρυξη των εκλογών θα γίνει και η τεράστια αποκάλυψη, την οποία θα μεταδώσουμε πρώτοι: τα εμβολιαστικά κέντρα θα μετατραπούν σε εκλογικά, αλλά έχουν γνώση οι φύλακες, έχουν γνώμη τα στελέχια και τίποτα δεν πάει χαμένο: αφήστε όλα τα (αποξηραμένα) λουλούδια να ανθίσουν.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη