• emo.gr
  • Emotive
  • Ζώδια, προβλέψεις για όλο το 2021
Ζώδια, προβλέψεις για όλο το 2021

Οι εκλείψεις της χρονιάς μετατοπίζονται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και σιγά που θα το αναλύσουμε παραπάνω, έτσι κι αλλιώς δε θα καταλάβετε.
Οι ανάδρομοι πλανήτες (αυτούς τους ξέρετε δήθεν) θα πάνε να δημιουργήσουν εντάσεις σε περιοχές χωρίς 5G.

Η νέα χρονιά ξεκινά και οι μεγάλοι πλανήτες πούλεψαν από τον Αιγόκερω, που είναι ο λόγος που τον ήπιαμε παγωμένο.

Η πορεία προς την αντι-κανονικότητα αρχίζει σταδιακά, αρχικά με ανασχηματισμό που αλλάζει τις πλανητικές ισορροπίες και τη θέση των γαλαξιών, τα εμπόδια με τα τετράγωνα του Δία και του Κρόνου, θα φύγουν μόλις γίνουν τρίγωνα

Χαρές από την Άνοιξη και μετά, τότε που θα πιάσει η ζέστη και που θα σας πιάσουν και τα εμβόλια.

Οι εκλείψεις της χρονιάς μετατοπίζονται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και σιγά που θα το αναλύσουμε παραπάνω, έτσι κι αλλιώς δε θα καταλάβετε.

Οι ανάδρομοι πλανήτες (αυτούς τους ξέρετε δήθεν) θα πάνε να δημιουργήσουν εντάσεις σε περιοχές χωρίς 5G.

Η χρονιά χρειάζεται προσοχή, υπομονή για δύο βδομάδες κάθε φορά, εγκαρτέρηση, ενδελέχεια, αυτοπραγμάτωση, αυτοπειθαρχία.

Οι προβλέψεις αφορούν αυστηρά τους άρρενες, οι γυναίκες τα ξέρουν όλα.

tileorasi10

Κριός

Ο Άρης φεύγει από το ζώδιό σας μαζί με τις όψεις που ενεργοποίησε και γίνεστε οι γνωστοί λούζερ και κλαψομούνηδες που πάντοτε υπήρξατε.

Οι ελεύθεροι μπορείτε να κάνετε μια νέα και σημαντική γνωριμία για την οποία όμως θα χρειαστεί να κοπιάσετε αρκετά μέχρι να εδραιώσετε κάποιου είδους σχέση, πριν όλο αυτό εξελιχθεί σε κάτι σημαντικό. Που πρακτικά σημαίνει πως τίποτα δε θα γίνει, καθώς εκτός από οκνηροί είστε και κότες. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν μιας και είστε τσιγγούνηδες και γρουσούζηδες

Ταύρος

Η σχέση σας παραμένει στάσιμη από το 1991 και μετά. Στην αρχή περιμένατε την Άνοιξη του 1992, μετά το Μιλλένιουμ, ήρθαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, είχατε πει πως θα παντρευτείτε όταν πάρει ο ΠΑΟ Πρωτάθλημα, μετά ήλθε η κρίση και τα Μνημόνια, μια χαρά σας έκατσε και ο Κόβιντ γομάρια.

Είστε από τη φύση σας τόσο άπιστοι και παραδόπιστοι και που και να παντρευτείτε θα χωρίσετε μετά από ένα εξάμηνο το πολύ.

Ο Δίας από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο, σας ωθεί προς ευκαιρίες για οικονομική δραστηριοποίηση, ψάξτε κανά βύσμα να σας βάλει με οκτάμηνη σύμβαση κάπου, σας θρέφει η μάνα σας ακόμη με τη σύνταξη της λιγούρια.

Δίδυμοι

Αποτελείτε τον έναν άξονα των εκλείψεων της επόμενης διετίας, κάτι που θα σας απομουρλάνει εντελώς και θα μπερδεύετε το Ζάναξ με το Βιάγκρα, ενώ ενδιάμεσα θα λαμβάνετε και αντιβίωση.

Φροντίστε να είστε σταθεροί στις επιδιώξεις σας, κάτι που αποκλείεται να κάνετε, τόσο διπρόσωποι και αναβλητικοί που είστε. Θα σας σώσει η μαλακία που σας δέρνει, γιατί οι άλλοι το θεωρούν τακτικισμό. Όσοι είστε σε σχέση ή γάμο, θα αλλάξετε στάτους στο FB: divorced or its complicated, αυτή είναι η γκάμα που θα παίξετε.

Kαρκίνος

Η μετακίνηση του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο σας αποφορτίζει κάπως τη χρονιά που ξεκινά και γλιτώνετε προς το παρόν τον ψυχίατρο, τον ψυχολόγο όμως να τον έχετε από κοντά.

Το 2021 έχει πολλές ανοιχτές πόρτες για εσάς, αλλά δε θα διαβείτε καμία, τόσο στόκοι και ισχυρογνώμονες που είστε. Στα οικονομικά, αν δε βγάλετε τα καβούρια από τις τσέπες, γκόμενα δεν πρόκειται να δείτε.

Λέων

Έχετε μπροστά σας μια δημιουργική χρονιά, αλλά θα τα κάνετε όλα πουτάνα ως συνήθως. Το 2021 θα σας προσφέρει ανακούφιση, μιας και θα σας παρατήσουν και οι λίγοι που έχετε γύρω σας, τόσο εγωπαθή γουρούνια που είστε. Οι εκλείψεις του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου, σημαίνουν έξοδα και ανατροπές, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα μιας και κρατάτε ομπρέλα όταν βρέχει εξελίξεις. Συντηρητικοί μέχρι το μεδούλι, από κούνια μ@@@όδουλοι.

40_leon

Παρθένος

Το 2021 σας βοηθά να ενεργοποιήσετε όλα σας τα ταλέντα. Το ζήτημα είναι ποια είναι αυτά, καθώς κανείς δεν τα ανακάλυψε μέχρι τώρα.  Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στηρίζουν έμπρακτα τις σωστές σας επιλογές, αλλά είναι απίθανο να τις κάνετε, τόσο κολλημένοι που είστε. Στα αισθηματικά καλό είναι να μην κρατήσετε ημερολόγιο, πάρτε ένα στο τέλος με λευκές σελίδες, το ίδιο είναι.

Zυγός

Η αποφασιστικότητα είναι το στοιχείο που θέλετε να εξελίξετε για τη νέα χρονιά. Βασικά είστε κότες, μεμψίμοιροι και εγωιστές για να το παραδεχτείτε. Πατήστε πόδι στην καλή σας για τις δουλειές του σπιτιού και τις σειρές στο Νέτφλιξ που θα δείτε.

Φροντίστε την εμφάνιση σας μιας και είστε χάλια, οι ελεύθεροι έχετε καλύτερες προοπτικές για νέα συντροφιά κοντά στα γενέθλιά σας, ενώ οι εκλείψεις του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου βάζουν όρια στις μηδενικές επιθυμίες σας. Το ταξίδι που προγραμματίζετε χρόνια, εννοείται πως ούτε φέτος θα το κάνετε, όσο από στόχους σκίζετε, έχετε απόθεμα από το 1999 και μετά.

mple_scorpios

Σκορπιός

Κλείνετε τα βιβλία με το παρελθόν, κάνετε ρύθμιση των χρεών σας στην Εφορία, στα αισθηματικά οι ωραίοι έχουν χρέη, είστε αποφασισμένοι αλλά όλοι χέστηκαν,  οπότε θα ανοίξετε νέους κύκλους για να σπάσετε τα μούτρα σας ακόμη μια φορά.

Οι του πρώτου δεκαημέρου περνάτε μια μικρή φάση αναθεώρησης, η οποία θα κρατήσει ως το 2039. Ο Οκτώβριος σας θέλει προσεκτικούς στα λόγια και μετρημένους στα έργα, κάτι αδύνατο δηλαδή για σας, ενώ ένα θέμα ζηλοτυπίας θα απασχολήσει την καλή σας, ενώ δεν είναι αυτό που νομίζει. Οικονομικά αν κερδίζει το παρολί με 4 όβερ κάθε βδομάδα, θα πάτε περίφημα. Έτσι κι αλλιώς οι εκλείψεις στο τέλος του έτους θα σας αφήσουν ταπί και ψύχραιμους

Τοξότης

Θα φτιάξετε βαλίτσες και θα τα αφήσετε όλα πίσω σας. Δε θα λείψετε σε κανέναν, τόσο γκρινιάρηδες και νευρόσπαστοι που είστε. Επαγγελματικά θα διαπρέψετε, κανείς Τοξότης δε θα ζητά ελεημοσύνη όλη τη χρονιά.

Είστε πρακτικά μυαλά, αλλά τα αποτελέσματα είναι μόνο θεωρητικά. Στις σχέσεις σας όλα είναι ρόδινα, στο τέλος της χρονιάς θα έχετε ακόμη 5 αποθηκευμένα τηλέφωνα στην κάρτα SIM.

Αιγόκερως

Σας περιμένει μια καταπληκτική χρονιά  μιας και αν έχτε πια στη διάθεσή σας όλα τα κομμάτια, αλλά σας λείπει το παζλ. Θα επεκτείνετε τα χωρικά σας ύδατα και πέραν της Λούτσας. Κατά τον Ιούλιο θα χωρίσετε, θα βρείτε τον παντοτινό καλοκαιρινό έρωτα που λήγει 3/9 και μετά θα τα φτιάξετε με μια Λίτσα που φτύνατε χρόνια. Οικονομικά όπως πάντα χάλια, άρα υπάρχει σταθερότητα

Υδροχόος

Το 2021 θα έβαζε σε τάξη τις προτεραιότητές σας, αν δεν τις αλλάζατε κάθε τρεις και λίγο. Οι συναισθηματικές σας ανασφάλειες εξακολουθούν να είναι υπερβολικές και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από το ανικανοποίητο που δημιουργείται από τη δύσκολη όψη του Άρη και του Ουρανού από τον Ταύρο με τον Δία και τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Άρα η λύση είναι να είστε απόλυτα συμφεροντολόγοι, που είστε, απόλυτα εγωκεντρικοί, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς πάνω σας. Ο Νοέμβριος θα σας μείνει αξέχαστος, όλα θα πάνε κατά διαόλου

Ιχθύες

Η χρονιά είναι συναισθηματική, μια χαρά για την κλαψομουνίαση που σας δέρνει από κούνια. Το κακό δεν είναι ότι το παίζετε ευαίσθητοι, ενώ είστε αναίσθητοι του κερατά, αλλά ότι δυσκολεύεστε να μη σας καταλάβουν όσο περνούν τα χρόνια. Στα οικονομικά θα φεσώσετε κόσμο και κοσμάκη, οι οποίοι και θα κληθούν να γράψουν τα χρέη στο χιόνι.

Αισθηματικά όλα τέλεια, γιατί απλά έχετε πρόγραμμα, πολλαπλούς στόχους και άρα οργασμούς. Μέχρι το 2029 οι ανύπαντροι θα παραμείνουν στο ίδιο στάτους, παράλληλα και άτεκνοι, για να μη χαλάσει η ράτσα.

Λίτσα (Καλυψώ) Ελεφαντοστού-Γιαδικιάρογλου (που κοιτούσε την Πετροπούλου) 

 

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Θυμός για Πογιέτ που λήγει και το συμβόλαιο του. Λογικά δε θα παραμείνει στον πάγκο μετά το κάζο στη Γεωργία, την οποία αντιμετώπισε τόσο φοβικά, λες κι έπαιζε με τη Γερμανία
  • Αποκλεισβίλι στα Πεναλτάτζε
  • Για τον Αμερικάνο Γελεβουρδέζο που έριξε το πλοίο πάνω στη γέφυρα θα μιλήσει κανείς;
  • Πρόταση …μορφής