• emo.gr
  • Emotive
  • Νέα μέτρα: μόνο οι εμβολιασμένοι θα αγοράζουν λουλούδια του Αγίου Βαλεντίνου
Νέα μέτρα: μόνο οι εμβολιασμένοι θα αγοράζουν λουλούδια του Αγίου Βαλεντίνου

Προκειμένου να πέσει το ιικό φορτίο στα λύματα, πρέπει να συγκρατηθούν οι δραστηριότητες στα καταλύματα

Προκειμένου να πέσει το ιικό φορτίο στα λύματα, πρέπει να συγκρατηθούν οι δραστηριότητες στα καταλύματα. Συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες υπηρεσίες, εν όψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, μιας ημέρας που παραδοσιακά ευνοεί τους συγχρωτισμούς, την ανταλλαγή υγρών μπαταρίας και την επαφή κάτω από τα επιτρεπόμενα δύο μέτρα.

Έτσι η εισήγηση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του Εορτασμού του Αγίου Βαλεντίνου περιλαμβάνει τα εξής:

-Λουλούδια θα αγοράσουν και θα προσφέρουν μόνο οι εμβολιασμένοι. Οι ανθοπώλες θα καταγράφουν όνομα, ημερομηνία εμβολιασμού , ενώ οφείλουν να μπουν και στην άυλη συνταγογράφηση, να δουν αν δικαιούνται να φέρουν μπλε χαπάκια. Τσεκάρουν αν είναι ληγμένα, μήπως οι ασφαλισμένοι τα έχουν από την εποχή των παχέων αγελάδων του Τσάρου Αλογοσκούφη.

-Στην περίπτωση που αυτός που θέλει να αγοράσει λουλούδια είναι εμβολιασμένος πολιτικός, του δίνουν επιτόπου τα κλειδιά και του παραχωρούν και το μαγαζί έναντι συμβολικού τιμήματος. Για να επιταχυνθεί η διαδικασία, είναι σκόπιμο οι ανθοπώλες να έχουν ήδη επικοινωνήσει με συμβολαιογράφο, να έχει ήδη προετοιμάσει τη χαρτούρα.

-Αν ο ερωτύλος που θα σκάσει μύτη στο ανθοπωλείο για να πάρει ζαρζαβατικά είναι υγειονομικός, δηλαδή γιατρός, νοσηλευτής, οδοντίατρος, κτηνίατρος, κρατάνε την business card, ενώ οι πληρωμές θα γίνονται μόνο με χρεωστική/πιστωτική και μετά από επικοινωνία με τη σύζυγο ή την επίσημη αγαπημένη, εις τρόπον ώστε να διασφαλιστεί πως ο γιατρός δεν πάει για τσιλιμπουρδίσματα, για δύσκολα εκτός έδρας ματς, για επαφές πέραν των ήδη στενών.

Αυτά τα στοχευμένα μέτρα, μαζί με τα drones που θα πετούν πάνω από κάθε γειτονιά και ιδίως κοντά στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής, θεωρούνται ικανά να  αναχαιτίσουν το τρίτο κύμα, το ζετεμιάρικο, αυτό που θα εκδηλωθεί λόγω της κούρασης και της απουσίας πονοκεφάλων.

Οι αρμόδιοι εκφράζουν φόβους πως θα υπάρξουν παρατυπίες μιας και το δριμύ ψύχος που αναμένεται την Κυριακή ευνοεί τους ερωτευμένους, τους ερωτεύσιμους και τους μονίμως αγγελοκρουσμένους: “θα κάνει κρύο, αλλά δεν είναι καιρός για δύο, ούτε για τρίο, το Rt να συγκρατηθεί στο 0,82”.

Εν κατακλείδι και ιδίως εν Αθήναις, τα περήφανα νιάτα καλούνται να δείξουν αυτοσυγκράτηση, τα τιμημένα γηρατειά θεωρητικά μπορούν να ξεδώσουν λιγάκι και σε κάθε περίπτωση να τηρήσουν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, να σκεφτούν την ατομική τους ευθύνη, το χρέος τους προς το Έθνος, καθώς και την πιθανή δημοσιονομική εκτροπή.\

Αν μετά από όλα αυτά μπορούν να λειτουργήσουν χαλάλι τους…

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη