• emo.gr
  • Emotive
  • Τράγκας-Νικολόπουλος: Κάθε 200 χρόνια γίνεται τέτοια σύμπραξη
Τράγκας-Νικολόπουλος: Κάθε 200 χρόνια γίνεται τέτοια σύμπραξη

Δεν αμφισβητεί τον αρχηγό Τράγκα (ούτε και κανείς άλλος), κάτι που έχει αν συμβεί στο Μοριά από το 1828 και τον Ιωάννη Καποδίστρια.

Κάθε 200 χρόνια γίνεται τέτοια σύμπραξη γιγάντων, η οποία και είναι προορισμένη να αλλάξει τον ρου των γεγονότων, την ιστορική πορεία του Έθνους.

Το 1821 Κολοκοτρώνης και Πετρόμπεης τα βρήκαν, ενώ ο Παπαφλέσσας μπουρλότιαζε το Μοριά με τους πύρινους λόγους του, παρασύροντας λαό και κοτζαμπάσηδες.

Το 2021, ο Γιώργος Τράγκας αντελήφθη επιτέλους την ιστορική του αποστολή: “Μετά από μια μεγάλη πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία, θα είμαι παρών στις εκλογές. Κλείνοντας τη μακρά πορεία μου έχω μια δουλειά ακόμα να κάνω. Να πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου παλλαϊκού ρεύματος ανατροπής του ζόφου και όσων ζούμε. Που θα φέρει στην επιφάνεια ελεύθερους ανθρώπους. Όσοι θέλετε μπορείτε να πάρετε μέρος, χωρίς κομματικές ταυτότητες. Στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21, είναι καιρός να δώσουμε μια μεγάλη ελπίδα στα παιδιά και στα εγγόνια μας”.

Και στους αγέννητους θα έλεγε, αλλά δε θέλει να φανεί υπερβολικός.

Το ρεύμα είναι δεδομένο, πρόχειροι υπολογισμοί για τις ποσότητες ψεκασμένων που δεν έχουν ακόμη καεί και παραμένουν φρέσκοι, τους ανεβάζουν σε 2,5%, κατά τόπους νεφελώδεις, της τάξεως των 6-9 μποφόρ.

“Ελεύθεροι Άνθρωποι” θα είναι το όνομα του κόμματος (μάλλον, ίσως βρουν και κάποιον άλλον, σε καινούργιο περιβάλλον) σε ένα πρωτοφανές και προφανές κάλεσμα των παντρεμένων με παντόφλα ή άνευ, να αλλάξουν τη χώρα, μιας και δεν μπορούν να αλλάξουν τη ζωή τους.

Συνοδοιπόρος στο εγχείρημα ο Νίκος Νικολόπουλος από την όμορφη Αχαΐα (χαιρετισμούς στην πανέμορφη Πάτρα), ο οποίος μπορεί να άλλαξε κόμματα, ποτέ όμως απόψεις. Βράχος ακλόνητος, τσίμπαγε μια διαγραφή κάθε φορά που έφτυνε ένα Μνημόνιο.

Είναι συγκινητική η ανιδιοτελής προσφορά του. Μέσα από την ανακοίνωσή του ως ένας από αυτούς “…που αντιδρούν , εναντιώνονται , και συνεχίζουν να αγωνίζονται για την απελευθέρωση από τα δεσμά των δανειστών και την υγειονομική δικτατορία των -εντελλομένων – λοιμωξιολόγων…
Σε λίγες μέρες ξεκινάμε μια δύσκολη μα και συναρπαστική εθνική προσπάθεια με τον Γιώργο Τράγκα ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ – ΑΡΧΗΓΟ και με πολιτικό όχημα ένα κινηματικό νέο πατριωτικό, που θέλει πάση θυσία να σπάσει το «γύψο» που μας έβαλαν και θα δώσει τη μάχη για να ξαναζήσουμε ΟΛΟΙ με Ελευθερία Δημοκρατία Δικαιοσύνη Ανεξαρτησία.
Αυτά είναι τα τέσσερα ΑΣΤΕΡΙΑ του κόμματος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ….”

8 έχει η μπάλα του Τσάμπιονς Λιγκ, το κόμμα πάει για κατάκτηση του Γιουρόπα και της Ευρωλίγκας.

Προσέξτε όμως ήθος: Δεν αμφισβητεί τον αρχηγό Τράγκα (ούτε και κανείς άλλος), κάτι που έχει αν συμβεί στο Μοριά από το 1828 και τον Ιωάννη Καποδίστρια.

Δεύτερον υψώνει το λάβαρο της Επανάστασης ενάντια στη “δικτατορία των εντελλομένων λοιμωξιολόγων” (δείτε και τα κρούσματα στην Aχαΐα για να καταλάβετε, όλα έχουν μια εξήγηση) αλλά και ενάντια στους κλασικούς δανειστές (κανείς δεν τολμά να του πει πως βγήκαμε από τα Μνημόνια και δανειζόμαστε όσα γουστάρουμε όποτε γουστάρουμε).

leventis-nikolopoulos-768x569

Επομένως μένουμε συντονισμένοι, ανακαλούμε στη μνήμη μας τις εποχές που ζούσαμε ελεύθεροι, κάνουμε την αυτοκριτική μας και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τις μικρές ή μεγάλες δυνάμεις μας, στη δημιουργία του παλλαϊκού ανατρεπτικού ρεύματος.

Το νέο κόμμα έχει όλα τα φόντα να προσελκύσει 4-5 δυνατούς πολιτικούς, άστεγους ή στην αφάνεια για κάποια χρόνια, μιας και τους πολεμά το σύστημα.

Θα χωρούσε και ο Βασίλης Λεβέντης ίσως στο νέο σχήμα, αλλά δε γίνεται να μην αρχηγός ο χαλκέντερος Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Θα παρακολουθήσουμε στενά και από κοντά τη γέννηση αυτουνού του υπέροχου νέου κόμματος, που θα οδηγήσει σε ένα νέο Έθνος-Κράτος.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη