• emo.gr
  • Emotive
  • Κολομβία της Σμύρνης η Νέα Σμύρνη;
Κολομβία της Σμύρνης η Νέα Σμύρνη;

Παρακρατικές θεωρίες συνωμοσίας ή απλά ανοησίας, ιδεοληψίας, δήθεν παρρησίας;

Έβρασε το ίντερνετ με θεωρίες. Προβοκάτσιες, αγκιτάτσιες, παρακρατικοί, προσπάθειες κέντρων σκοτεινών να πέσει η Κυβέρνηση,  να ανέβει η Αντιπολίτευση πριν ξαναπέσει, Κολομβία της Σμύρνης η Νέα Σμύρνη, πολλά και τρομερά, τρομακτικά κι ευφάνταστα.

Τι παράξενο συνέβη;

Ένας αστυνομικός παρεκτράπη και έδρασε παρανόμως, εκτός των οδηγιών που έχει ως όργανο της τάξης (δεν το λέμε εμείς, η διαθεσιμότητά του το λέει). Αν δεν έχει την ψυχραιμία να συγκρατηθεί ακόμη κι αν προκληθεί, υπάρχει πρόβλημα είτε με την εκπαίδευσή του είτε με το χαρακτήρα του.

Πάμε στην άλλη πλευρά του λόφου: χούλιγκανς, σεσημασμένοι για ναρκωτικά, κάθε είδους μπάχαλα εκεί που οι φαντασιόπληκτοι γραφιάδες του διαδικτύου ψάχνουν για εντολοδόχους σκοτεινών ΜΚΟ και ξένων μυστικών υπηρεσιών.

Τόσο άρτια εκπαιδευμένοι σε μυστικές εγκαταστάσεις εχθρών του Έθνους που τους πέφτει το πορτοφόλι πάνω στο παραλίγο θανατηφόρο ντου και προσέρχονται για να το λάβουν πίσω, μαζί και μία σύλληψη.

Τα πράγματα είναι αυτά που φαίνονται. Ομάδες ταραξιών έχουν προηγούμενα με την Αστυνομία είτε από γήπεδα είτε από πορείες και δε χάνουν ευκαιρία για μία ακόμη σύρραξη.

Οργανωμένες μειοψηφίες αριστερών τε και (υπερ)δεξιών υποδαυλίζουν τα ευάριθμα πλήθη των ακολούθων τους στα σόσιαλ, μπας και τσιμπήσουν κανά ψηφαλάκι. Και να μη μπουν στη Βουλή με 3%, τουλάχιστον να πιάσουν το 1,7% της κρατικής χρηματοδότησης κομμάτων.

Εντάξει, είναι ωραίες οι ιστορίες που υπάρχει ίντριγκα, ανομολόγητα πολιτικά πάθη και σκοτεινοί πόθοι της εξουσίας. Αυτά στα σινεμά, μόλις ανοίξουν. Προς το παρόν το Νέτφλιξ με το Gun City θα σας καλύψει.

Από εκεί και πέρα η πραγματικότητα είναι πολύ πιο πεζή. Και οι άνθρωποι είναι συνήθως αυτό που φαίνονται: αψείς αστυνομικοί, αντιεξουσιαστές, χουλιγκαναραίοι, άνθρωποι εθισμένοι σε ψυχότροπες ουσίες.

Ωραίες οι παρακρατικές θεωρίες συνωμοσίας, πιασάρικες και με έφεση στο μάζεμα κλικς, αλλά η θεωρία της ανοησίας, της ιδεοληψίας και της δήθεν παρρησίας είναι πιο κοντά στην αλήθεια.

Αλήθεια πιστεύει κανείς πως τους υποκινεί η Αξιωματική Αντιπολίτευση;

Στον ΣΥΡΙΖΑ μόνο ανόητοι δεν είναι. Διότι ξέρουν καλά πως αν επενδύσουν στη βία του δρόμου, την εξουσία δεν την ξαναβλέπουν ούτε με κιάλι.

Από εκεί και πέρα οι οδομαχίες θα συνεχιστούν. Ο Κουφοντίνας ήταν η αφορμή, όχι η αιτία για να βγουν στο δρόμο και να αναμετρηθούν με την Αστυνομία.

Χτες η Νέα Σμύρνη, σήμερα η Νίκαια, αύριο κάπου αλλού. Παράλληλη δράση σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη γιατί Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.

Με κλειστά τα γήπεδα, κάπου πρέπει να υπάρξει ικαι μια εκτόνωση της δικής τους οργής.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη