• emo.gr
  • Χρονογράφημα
  • Οι λεγεώνες του Αλεξίου Καίσαρα αναμένουν επίθεση από τους ανυπότακτους Γαλάτες
Οι λεγεώνες του Αλεξίου Καίσαρα αναμένουν επίθεση από τους ανυπότακτους Γαλάτες

Μία τεράστια έκπληξη ανέμενε τους Αθηναίους, οι οποίοι φαντάζονταν τους αγρότες μαλθακούς και μπουκωμένους από τις επιδοτήσεις, με άνθη στα μαλλιά από τις επισκέψεις στα “σκυλάδικα”

Με την περιπέτεια του Αστερίξ Le Tour de Gaule d’Astérix μοιάζει η όλη κατάσταση. Ανάποδα όμως. Ο γύρος της Ελλάδας είναι ένα μικρό στοίχημα για τις δυνάμεις ασφαλείας, καθώς τα τρακτέρ δεν υποχωρούν και κρατούν αποκλεισμένη την ηπειρωτική χώρα.

Οι λεγεώνες του Αλεξίου Καίσαρα προστατεύουν τη Λουτέτια, αναμένοντας την επίθεση από τους ανυπότακτους Γαλάτες, οι οποίοι βαρέθηκαν να πλακώνονται μεταξύ τους.

Μία τεράστια έκπληξη ανέμενε τους Αθηναίους, οι οποίοι φαντάζονταν τους αγρότες μαλθακούς και μπουκωμένους από τις επιδοτήσεις, με άνθη στα μαλλιά από τις επισκέψεις στα “σκυλάδικα”.

Και είδαν ανθρώπους τραχείς, απότομους σαν τα φαράγγια τους, με χέρια-φτυάρια να εφορμούν προς τα “παλάτια” του γκουβέρνου.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ο Υπουργός φέρεται να δήλωσε “ελάλησα και είπα” και καρατομήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ
  • Έρχεται χιονιάς και οι συμπλοκές των μετεωρολόγων κυμαίνονται σε συνηθισμένα για την εποχή επίπεδα
  • Μετά τα Φώτα θα λυνόταν το αγροτικό διαβεβαίωναν κυβερνητικοί παράγοντες: βουλωμένο γράμμα διαβάζουν θα πείτε, αλλά λάθος είναι, πιο σωστό το “δεν κόβουν ούτε με βαλέ”
  • Μπλέξαν οι γραμμές μας, μπλέξαν οι γραμμές: θα βρει η …υπηρεσία τι έγινε με τις συχνότητες, καταπληκτικό είναι πως τώρα ανακαλύψαμε πως θέλει εκσυγχρονισμό το σύστημα